Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
395.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustiiii

Aracını alan kullanmaya başlayan uğramaz oldu buraya

yok mustii uğramama değil. İnanın telefona çektim fotoları, usb de bir sorun oldu hafıza kartını başka bir makinaya aktarıp fotolarımı siteye atacak fırsat bulamıyorum. Yazışma dersen de bir kaç soru sordum hala onlara cevap bekliyorum.
  • opel astra bu hafta sonu astra günleri yapmış

bu haftasonu fiyat alan oldu mu?

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU
  • Konu baya hareketsiz kalmış, aracını yeni alan arkadaşların izlenimlerini ve paylaşımlarını bekliyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek bi indirim söz konusu değil 20 bin lira peşin edition modeline kredi kullanarak gene 42 bin liraya geliyor ama çok pazarlık yapmadık geçerken uğradık diyelim
  • 42 bin e süper fiyat bence kaçırma
    Arac yok dun Urfa bayide aracı sordum yok yollamıyorlar beyaz bulmak zaten mesele diğer renklerde yokmus

• Bayide 1.4 sport 0 km de LPG takılmıştı yazık dedim cok yazık
    En azından 4-5 bin km yap be adam
    Motor ya hemen arıza yaparsa ? LPG garantisi varmış peh varda varmış
    İlk seri arabalar sorunlarla doludur arkadaslar bu sorunlar kullanıcıların şikayet leri doğrultusunda düzeltilip 4-5 serilerde en aza indirgeniyir
    İnsallah bizde de olmaz bu problem
    Kıl olmaya başladım zaten arkada hoparlör yok az önce farkettim ayıp yaw 42 milyar verdim

• astra classic 3 ile yeni astranın ne gibi farklılığı var 37 bin lira full astra classic
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresk91

astra classic 3 ile yeni astranın ne gibi farklılığı var 37 bin lira full astra classic

İki aracında artı olan yönleri var mesela benim için classic 3 daha iyi çünkü altı daha yüksek...
  • Bugün kaucuk paspas aldim. Orijinal ve 80 tl. Düşünenlere haber vereyim dedim..

• quote:

Bayide 1.4 sport 0 km de LPG takılmıştı yazık dedim cok yazık
    İlk seri arabalar sorunlarla doludur arkadaslar bu sorunlar kullanıcıların şikayet leri doğrultusunda düzeltilip 4-5 serilerde en aza indirgeniyir
    Kıl olmaya başladım zaten arkada hoparlör yok az önce farkettim ayıp yaw 42 milyar verdim

mustii senin araba edition dı değilmi. Hakikaten yaa bir araba tamam baz model olarak satılabilir ama bir çok şeyde ekiltilmez ki canım. Sizinkiler de arkada orta koltuk kafalıkları da yok değilmi. Benim ki sport, bende de ilk gelen kafileden olası sebebi ile krom cam çıtalarını yapmamışlar. Birde arka koltukta orta kol dayama bölümü yapmamışlar. Aslında orta kol dayama olmamasına üzülmedim çünkü o olunca çıkıntı yapıyor, ortada seyahat edeni rahatsız ediyor.
    İzlenimleri soran arkadaşlar olmuş birazcık bahsedeyim. Benim arcaım 1,4 140 beygir sport+ stil paketli. Rengi Beyaz. Ben en çok içeriye gelen lastik sesinden rahatsızım. Bu gün nitrojen bastırdım lastiklere, gene ses gelmeye devam ediyor. Galiba yalıtım yaptıracağım. Yakıt olarak 2400 km yaptım şu ana kadar, ortalamam 7,4 litre benden sonra burda bir arkadaşım daha aynı donanımdan aldı o bugun 7,00 lt ortalama yaptığını söyledi
    ( km'si benden az).
    Arabanın ataklığına gelince ilk ivmelenmesi adamı koltuğa gömmüyor ama, piyasadaki bir çok araç ile trafik ışıklarında çok rahat hızlanma oyunları yapıp, elemanları dikiz aynasından izlemenize imkan sağlıyacak düzeyde diyebilirim.
    Birde şu arabanın önünü azcık yüksek yapsalarmış çok şahane olacakmış. Bazı yollara çapraz girmek zorunda kalıyorum.
    İlk bakımdan sonra tüp olayını bende düşünüyorum. Marka konusunda hala araştırma içerisindeyim.Şu ana kadar sorun yaşatmayacağı yönünde ismini duyduğum birtek Landi Renzo oldu, Tabi başka önerileriniz varsa onlara da açığım.

• Sitemimin Suna katologta bundan bahsetmiyor arkada hoparlörün olmayışını belki görsem bu ayrıntıyı soğurum sinirlenir iptal ederim arkadas olmadı baska paket alırım gerçi 1.6 da edition paket tek var :-)
    Bunu opel en kısa zamanda yazacağım

• quote:

Sitemimin Suna katologta bundan bahsetmiyor arkada hoparlörün olmayışını belki görsem bu ayrıntıyı soğurum sinirlenir iptal ederim arkadas olmadı baska paket alırım gerçi 1.6 da edition paket tek var :-)
    Bunu opel en kısa zamanda yazacağım

opelin katologları bi efsane zaten katologda geri görüş kamerası diyor abartarak onun tanıtımını yapıyor.

sonra da Türkiye deki paketlerde bulunmaz diye alta not düşüyor.

madem yok neden koyuyorsun o fotoyu

gösteriyorlar ama vermiyorlar opelin manttığı bu.

• quote:

Benim arabada arka kapı içlerinde birer adet hoparlör var. Yanılıyor olabilir misin?

Edit:Biraz önce baktım ki hoparlör dediğim şeylerden ses gelmiyor

Donanım listesinde 4 adet görünüyor. Peki nerde bunun ikisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 20 Kasım 2012; 18:31:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Benim arabada arka kapı içlerinde birer adet hoparlör var. Yanılıyor olabilir misin?

Edit:Biraz önce baktım ki hoparlör dediğim şeylerden ses gelmiyor

Donanım listesinde 4 adet görünüyor. Peki nerde bunun ikisi?

Delikleri var yuvası var 50 tl den kısmışlar yaw arkadas sen tak ben sana 150 verem neden bana eziyet ettireceksin :-)) iğrenç opel servisleriyle
    Teybinde de Fad yok arka ayar menüsü kol dayama yok sis yok :-) daha neler çıkacak neler

• Arkadaşalar cd300 de 4 adet hoparlör vardır. 2si göğüsüsn yanlarında 2'si de ön kapıda.
  • Arkadaşlar bu arada ben astra j hb 1.3dte enjoyplus kullanıcısıyım. Astra sedanı bu hafta sonu test ettim. Aracın gidişi çekişi gayet güzel. Eğer 25 yaş üstündeyseniz ve drag yarışı yapmak gibi bir niyetiniz yoksa alınabilir. İlk kilometrelerde araç hantal diyeceksiniz ama daha sonra hele devirli kullanımlarda 1.3'ün değil 95 beygirin keyfini yaşayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_gürbüz

Arkadaşalar cd300 de 4 adet hoparlör vardır. 2si göğüsüsn yanlarında 2'si de ön kapıda.

Gogustekiler twetir mis gm musteri hizmetleri söyledi yani onlar hoparlor sınıfına görmedikleri icin 2 hoparlor bulunuyor
    Şikayet te bulundum da bos

• Banada bu Pazar kullanmak nasip oldu beni ilk rahatsiz eden dizelin sesi içeriye fazlasıyla geliyordu aynen traktör sesi gibi. Babamin Toyota corolla dizeli var ondan hiç ses duymadım buzamana kadar

• Ben de 1.4 sport otomatik icin yaklasik 20 gunluk izlenimlerimi yazayim

Su an icin aracta en hosuma giden sey cok az kiside olmasi :) henuz hic baska bir astra sedan goremedim yollarda. Dizayni ile fark yaratan bir arac gercekten.

Bunun disinda yol tutus, aracin saglam agir surus hissi, guclu motor, teknolojik donanim (yagmur/far sensorleri, otm klima, ve tabiki AFL) begendigim ozellikler.

Suspansiyonlar cok yumusak degil, ama arkadaki wats baglantisi cok iyi tekerlegin birisi cukura girse bile tepkiyi yumusatiyor. Konfor olarak koltuklar da fena degil ama sport hb lerdeki koltuklar olsa cok daha iyi olurdu.

Tam Otomatik vites kendini hissettirmiyor, gecislerde sorun yok. Vites attigi yada dusurdugu Devirleri de sizin gaza basmaniza gore ayarliyor.

Yakit konusunda cok iyi degil tabi sehir ici trafikte 11 litre civarinda yakiyor, ama rahat yollarda ortalama cok hizli 7-8 lere dusuyor

Aracin eksileri olarak yol bilgisayarinin basitligini soyleyebilirim. Cd400 un ses kalitesini begendim ama yol bilgisayari ve konsoldaki cd ekrani daha teknolojik olabilirdi.

Onun disinda cok buyuk bir eksisini goremedim. Bazen sabah ilk calistiginda frenler gacur gucur ediyor belki bir sorun habercisidir ama fren performansinda sikinti yok.

Bana hankook lastikler denk geldi. Lastik ruzgar motor sesi hic rahatsiz etmedi henuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

Su an icin aracta en hosuma giden sey cok az kiside olmasi :) henuz hic baska bir astra sedan goremedim yollarda. Dizayni ile fark yaratan bir arac gercekten.

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Şuan ben de aynı senin gibi aracın piyasada yeni olmasından çok memnunum. Astra HB çok fazla var trafikte. Esasında ben koyu bir HB'ciyim ama aile, arkadaş ve eşimin baskısıyla sedana döndüm.

Benim aracım da 1.6 Edition manuel, şuan 500 km'ye yaklaştım ortalama tüketim 10 Lt/100 km (Ort. hız 23 km/h) Ankara şehiriçinde kullanıyorum.

Aracımdan ben de memnunum, önceki aracım Focusa göre yol tutuşu ve konforu bariz bir şekilde üstün. Yokuşlara devirsiz girdiğimde biraz ağır kalıyor ama gaza yüklendiğim zaman her ne kadar anlık tüketim 25-30 lt/100 km değerlerini görse de araç verilen gaza tepkiyi veriyor

Geçen bayiye gittim. Beyaz, astoid gri ve gümüş griye benzer 3 Sedan gördüm. İçimde biraz burukluk olmadı değil. Her 3 renk de muhteşem yakışmış. Gerçi mavi de güzel ama tozu kiri biraz fazla belli ediyor. Kasım 2 'de teslim aldığım aracımı henüz yıkatmadım en az 1 ay daha yıkatmayı düşünmüyorum. Benim araçların başına ne geliyorsa ilk bir kaç ayda geliyor, nazara gelmek istemiyorum bu defa..

Bana göre en büyük eksiklikler; direksiyonun plastik ve ince olması, bir de ön kol dayama olmaması. Konfor özellikleri benim için fazla önemli değil diyenlere 1.6 Editionu tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.