Bildirim
Yeni Kia Sportage'ın Türkiye'ye gelişi ekonomik nedenler yüzünden ertelendi (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Geçen sene test sürüşü yapmıştım aracı genel olarak beğenmiştim ama yakıt olayı gözümü korkuttuğu için vazgeçmiştim.ş.içi 12-13 lt yakıyor diyenler vardı.dizelinin gelmesi rekabet açısından iyi olur.yaza doğru eşimin arabasını değiştireceğiz.sportage artık bir seçeneğimiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizel e fiyat bilgisi varmı ? -
Tahmini fiyatı 180 ila 190 arasında olacak. -
Tek paket prestıge gelır sanırım. Benım fıyat tahmınım de bu sekılde
Mevcut Cerato daki motorun aynısı sanırım bahsettiğiniz motor
Ceratoda ki motor 1.6 136 hp 300 tork sportage da gelen motor 1.6 136 hp 320 tork tahminen ufak değişiklikler var gelecek motorla ilgili.quote:
Orijinalden alıntı: cetveldekidelik
Mevcut Cerato daki motorun aynısı sanırım bahsettiğiniz motor -
Evet U3 kodlu yeni Crdi motor. Euro 6d. Tork daha yüksek, SCR sistemi mevcut.quote:
Orijinalden alıntı: hakan5408
Ceratoda ki motor 1.6 136 hp 300 tork sportage da gelen motor 1.6 136 hp 320 tork tahminen ufak değişiklikler var gelecek motorla ilgili.
Alıntıları Göster
Aracın teknik özellikleri:
1.6 136 hp 320 tork 7 ileri DCT
0-100 : 11.8 sn
Max. Hız :180 km/s
Boş ağırlık:1530 kg
Jantlar 17”
Yakıt tüketimi şehir içi:5 ş.dışı:4.5 ortalama:4.7
Sehır ıcı degerı ıle sehır ıcı ve dısı arasındakı fark.. Degerler gercekcı durmuyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X