Şimdi Ara

Yeni LG PA70G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
9
Favori
64.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cetates

quote:

Orijinalden alıntı: nekeba

Ben de bugün PA70G sahibi oldum. Daha önce HW300G kullanıyordum. (Ki hala duruyor. Almak isteyen varsa satabilirim:)
    Özel bir renk ayarı kullanıyor musunuz? PA70G de renkler çok patlak görünüyor. HW300G de bu kadar rahatsız etmiyordu ve sanki daha doğal görünüyordu. Belki ayarlardan düzeliyodur

cihazın kendi ayarlarını kullanıyorum.

tv izlerken : standard-maksimum enerji tasarrufu-görüntü oranı orijinal

film izlerken : standard-orta enerji tasarrufu-görüntü oranı orijinal

maç izlerken : canlı - orta enerji tasarrufu-görüntü oranı orijinal

İlgilendiğin için teşekkürler. Yabancı forumlardan birkaç ayar buldum fena olmadı ama yinede tam istediğim gibi değil. Belki ışık gücü fazla olduğu için öyle geliyordur yada gözümün alışması gerekiyor. Peki 3D için hangi gözlüğü tavsiye edersiniz. Ucuza alabileceğim güncel bir link var mı?

• quote:

quote:

quote:

Ben de bugün PA70G sahibi oldum. Daha önce HW300G kullanıyordum. (Ki hala duruyor. Almak isteyen varsa satabilirim:)
    Özel bir renk ayarı kullanıyor musunuz? PA70G de renkler çok patlak görünüyor. HW300G de bu kadar rahatsız etmiyordu ve sanki daha doğal görünüyordu. Belki ayarlardan düzeliyodur

İlgilendiğin için teşekkürler. Yabancı forumlardan birkaç ayar buldum fena olmadı ama yinede tam istediğim gibi değil. Belki ışık gücü fazla olduğu için öyle geliyordur yada gözümün alışması gerekiyor. Peki 3D için hangi gözlüğü tavsiye edersiniz. Ucuza alabileceğim güncel bir link var mı?

Boyut dijitalden satın alıp kullandığım gözlüklerden son derece memnunum.

http://www.boyutdijital.com/OEM-DLP-Link-3D-Gozluk-3D-Projeksiyon-Cihazi-Gozlugu,PR-10686.html

• projeksiyon cihazımı tavana astım,tam istediğim gibi oldu,lazer metre ile projeksiyon lensini perdeye ortaladım.

Yeni LG PA70G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme

Yeni LG PA70G Led Projeksiyon Cihazı İnceleme

• cetates C kullanıcısına yanıt
    Hocam bölye fotoğraf yüklenmez ya albüm şeklinde yada image yapın lütfen ayrıca temiz kurulum olmuş gibi gözüküyor ancak adaptörünü nasıl çözdünüz kabloyu kesip ek yaparak uzatıp gizlediniz? bir de lazer ile odaklama nasıl oluyor?
  • ben de bluetooth ozelligi nedeniyle pw700 siparisi verdim. pa1000 almadigima pisman olmam umarim. pa1000 300lumen daha kuvvetli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    projeksiyona bağladığım kablolar 1,5 mt sonra kablo kanalının yan tarafından kestiğim boşluktan bir kaç cm çıkıyor,HDMI,AUX,USB kablolar 1,5 mt lik ve uçları dişi adaptörlü,istediğim görüntü,ses yada harddisk yada usb bellekleri pratik şekilde söküp takıp değiştirmek için.

adaptör kablosunu yettiği yere kadar indirip adaptör kasasının olduğu yerde kanalın hemen yanından çıkış yapıp kasayı duvara yanlarından vida ile sıkıştırarak duvara düzgünce sabitledim.

fotoğrafların boyutundan dolayı açmakta sıkıntımı yaşadınız anlayamadım ? dşğer forumlarda olduğu gibi Hızlı resime yükleyip Forumlara kes yapıştır linkini mesaja kopyaladım,zaten kırkta yılda bir fotoğraf ekliyorum oda size sıkıntı yaratmış...
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    lazer nivo ile perdenin orta noktasından çizgi alıp tavanda takip edip projeksiyon cihazının lensini ortalayıp montaj yeri tespitini yaptım.aşağıdaki link nasıl bir alet olduğunu açıklıyor.

http://www.atilimgeomatik.com/gpr-g4.asp
  • transglobal; hocam ben pa70g kullandım güzel cihaz ama pa1000 e geçinde farkı gördüm hiç beklemiyordum şaşırdım ve sevindim hem kontrast hemde ışık olarak fark var... sizin cihaz ile sadece ansi lümende fark var o biraz fark yaratır ancak ilk kullanımınızsa hiç anlamaz ve beğenerek kullanırsınız onun için içiniz rahat olsun yıllarca götürür sizi hayırlı olsun...

cetates; kurulum güzel evet emeğinize sağlık... hocam sert yapmanıza gerek yok böyle foto yükleyince sayfada kocaman çıkıyor görünmez hale geliyor onu demeye çalıştım sadece ben bu şekilde görmüyorum yani... neyse sizede hayırlı olsun diyelim
  • Arkadaslar , pw600 ile pa70g yi kıyaslarsak, aralarında bariz fark var mı? Her ikisini tecrube etmiş arkadaslar varsa cevap yazarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar merhabalar, P70'ini satan var mı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

Arkadaşlar merhabalar, P70'ini satan var mı? :)

Bu cihaz satılmaz ömürlük
  • thuglife kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam
  • Benim cihaz yesil gostermeye basladi. Tamiri veya ayarini bilen var m
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Boyut dijitalden satın alıp kullandığım gözlüklerden son derece memnunum.

http://www.boyutdijital.com/OEM-DLP-Link-3D-Gozluk-3D-Projeksiyon-Cihazi-Gozlugu,PR-10686.html

Hocam cihazınız hayırlı olsun,
    resim paylaşımları içinde teşekkürler,

• 3D Ready yazıyor.Sanırım 3D de izlebileceğiz,gözlük çıkıyor mu kutusundan.biraz bilgi verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rogengupta

3D Ready yazıyor.Sanırım 3D de izlebileceğiz,gözlük çıkıyor mu kutusundan.biraz bilgi verirmisiniz?

Hayır çıkmıyor dışardan alabiliyorsun
    TR de tanesi 110 TL civarı aliexpress te 70 tl ye iki tane geliyor. Aşağıdaki linkte bilgiler mevcut.

https://forum.donanimhaber.com/lg-pa70g-projeksiyon-3d-ayarlari--75677422
  • Miracast Özelligi olmayan projeksiyon cihazlarini hdmi baglantisina miracast adaptör taksak destekler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanılmaz sesli çalışan bir cihaz, 3 tane 40 mm fan var, bir de 50x50 blower fan hepsi en az 3 bin rpm civarı dönüyor,
    kurcalarken bozdum, feci bir şey keşke almasaydım diyorum.
  • cetates C kullanıcısına yanıt
    cetates, Askı aparatının marka/modeli nedir acaba? Ayrıca nerden aldığını da belirtirsen sevinirim.
  • pw700 bu cihazın muadili dimi beyler..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.