Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genclik benim xenon farlarda rolantide titreme var servise gittim yarin dosya acacaklar arac ist dan faxla bilgi alisverisi yapilacakmis bir gun onlarda kalacakmis felan aman ufak arizalarda bile servisin haberi olsun usta dedigine gore uc defa ayni arizadan sorun cozulmesse ya yenisini yada parasini almak gibi bir hakkimiz varmis yeni tuketiciyi koruma kanunundan ben pek sanmiyorum sorunu cozerler ama yinede isi saglama aliyorum kilif felan yaptirdim beyaz cabuk batiyor tavsiye ederim gorusmek uzere...

not: resimler 700 kb felan 400 den fazlasini kabul etmiyor ne yapacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: XRECEP

genclik benim xenon farlarda rolantide titreme var servise gittim yarin dosya acacaklar arac ist dan faxla bilgi alisverisi yapilacakmis bir gun onlarda kalacakmis felan aman ufak arizalarda bile servisin haberi olsun usta dedigine gore uc defa ayni arizadan sorun cozulmesse ya yenisini yada parasini almak gibi bir hakkimiz varmis yeni tuketiciyi koruma kanunundan ben pek sanmiyorum sorunu cozerler ama yinede isi saglama aliyorum kilif felan yaptirdim beyaz cabuk batiyor tavsiye ederim gorusmek uzere...

not: resimler 700 kb felan 400 den fazlasini kabul etmiyor ne yapacaz

Hocamhttp://www.imageshack.us/ ilk önce resimleri buraya yüklüyosun. Daha sonra ; o çıkan linkleri
    yukarıdaki S image butonuna basıp çıkan ifadelerin ortasına kopyalayarsan işlem başarıyla tamamlanmış olur.
    Gayet açıklayıcıydı sanırsam.

• [simage][/simage]http://img94.imageshack.us/i/20012010114.jpg/
    [simage][/simage]http://img251.imageshack.us/i/20012010116.jpg/
    [simage][/simage]http://img94.imageshack.us/i/20012010117.jpg/

bi yasima daha girdim demek resimleri boyle getiriyorsunuz buraya ha hadin hayirlisi
  • [simage][/http://img94.imageshack.us/i/20012010114.jpg/]
  • quote:

[simage][/http://img94.imageshack.us/i/20012010114.jpg/]

Yok hocam o linkleri boşluk bırakmadan o [simage] buraya [/simage] yüklüyorsun eğer müsade edersen ben yükleyebilirim fotolarınızı..
  • ARKADAŞLAR BEN DE KAVUŞTUM ARABAMA :) MUTLUYUM HUZURLUYUM ÇOK ŞÜKÜR.
    ARABADAN GERÇEKTEN ÇOK MEMNUNUM. GERÇEKTEN ARABA SEÇİMİ BİRAZ DA İNSANIN KARAKTERİNİ YANSITIYO , ZEVK İŞTE..
    GAZA BASMAYA KORKUYORUM GERÇEKTEN, KONTROLDEN ÇIKMAYA HAZIR Bİ GÜÇ VAR SANKİ ALTIMDA. ERGONOMİ, TASARIM, PERFORMANS, BENİM HER İHTİYACIMI KARŞILIYO. ALAN HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİYORUM. GÜLE GÜLE KULLANIN İNŞALLAH..
    ARKADAŞLAR BEN PREMİUM PAKET ALMIŞTIM DA , MERAK ETTİĞİM Bİ KONU VAR, HANİ BU ESP ,ASR GİBİ ÖZELLİKLER VAR YA, ONLAR EKRANDA GÖRÜNÜYO MU.. YANİ BU ÖZELLİKLERİN ARABADA VAR OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLIYORUZ, YOKSA ANLIYAMIYORUZ DA ACİL DURUMLARDA O KENDİLİĞİNDEN Mİ DEVREYE GİRİYO..
    Bİ DE SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞU FARLARIN TİTREME OLAYI: ARABAYI İLK ALDIĞIMDA EVE GETİRİRKEN BENİM DE ÇOK DİKKATİMİ ÇEKTİ, AMA GİTTİKÇE AZALDI, ŞU AN BAYA Bİ AZALDI, BELKİDE MOTORUN KENDİNE GELMESİYLE ALAKALI BİŞİ OLABİLİR..

• GERÇEKTEN NE KADAR ÇOK GERÇEKTEN DEMİŞİM YA :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: drabi

GERÇEKTEN NE KADAR ÇOK GERÇEKTEN DEMİŞİM YA :))

Aracınız hayırlı olsun. XRECEP hocam seninde aracın hayırlı olsun süper duruyor hele siyah harika olmuş.
  • tsk kardesim hepimize hayirli olsun vatan sagolsun titreme kafama takildi ama bak tek ben degilmisim titreyen ben yarin servisteyim birakacam cozsunler
  • ARACINA KAVUŞAN HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN İNŞALLAH. BENDE SÜREKLİ FİYATLARI TAKİP EDİYORUM BUGÜN YENİ BİR DÜZENLEME YAPMIŞLAR CİDDİ ZAMLAR GELMİŞ. BANA CUMA GÜNÜ TESLİM TARİHİ İLE İLGİLİ BİLGİ VERECEKLER. GÖRÜŞTÜĞÜM MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ GELEBİLECEK ZAMLARDAN ETKİLENMEYECEĞİMİN SÖZÜNÜ VERMİŞTİ İNŞALLAH SAKAT BİR DURUM OLMAZ DİYE DUA EDİP BEKLİYORUZ ARTIK GEÇ OLSUN DA GÜÇ OLMASIN DİYORUZ NE YAPALIM HERKESE İYİ GECELER
  • Xenon titreme olayı Megane bölümünde tartışılmıştı sanırım..İstersen oraya bir göz at
  • 1,5 dci privilege
    premium paket
    cam tavan
    kül beji
  • quote:

Orijinalden alıntı: RekLii

Xenon titreme olayı Megane bölümünde tartışılmıştı sanırım..İstersen oraya bir göz at

Orjinal Bi-xenonlarda titreme olayı normal diye biliyorum eğer aracınız dizelse.

Benzililerde bu titreme olmaz kesinlikle.

Fakat dizellerde oluyor arkadaşımın 3.20D'sindede var aynı şey servis normal olduğunu söylemişti ona.

Başka 320D'lerdede gözüme çarpmıştı bu durum zaten.
  • evet bizim serviste normal dedi ama laguna megane 3 flunce hepsinde dizellerin varmis ben bilmiyordum ama duzeltsinler kardesim 50 miljar para verdik ben anlamam :) neyse sinek kucuk ama mide bulandiriyor vesselam , benim bir baska sikayetim yok genclik dun acil isim vardi hasteneye yetisecektim cebeciden bestepeye 5 dk da gitti durusu felanda mukemmel firenler yeni ondanmi o kadar darda kaldim bastim abs ye gecmedi..

yakit hala cok yakiyor otabana ciktim 190 a kadar bastim 6 viteste devir 4 bine bile gelmedi demekki bu alet 230 felan rahat basar biraz 1500 km sonra onuda test edecegim burdan sevgiler saygilar koltuk bana dar geliyor gibi kilom 105 sizde oyle bir sorun varmi yazin gorusmek uzere...
  • ben 191 cm boyunda 92 kiloyum rahatça oturuyorum ama koltuk yüksekliği en alt seviyede bel desteği en en geride kullanıyorum
    genelde ben de kullanıyorum son sürate tırmanması çok çabuk ama 230 yapmak chip-tuning yapmadan ve devir bandına müdahele etmeden imkansız
    200 veya 205 yapmak olası
  • quote:

Orijinalden alıntı: cüneytakan
    arkadaşlar sizlere soru sorucam ama önce sizin için resim yüklemem lazım ama nasıl resim yükleyebilirim ben bulamadım yardımcı olurmusunuz

http://imageshack.us/ bu adrese önce resmini upload et ardından ordaki en üstteki linklerden birini kopyala ve
    '' [simage] link buraya[/simage] '' boşlıuk olmadan yaz

quote:

Orijinalden alıntı: biopsy

*arkadaşlar işlerin yoğunluğundan bir süredir katılamıyorum aranıza.aracımı geçen çarşamba teslim aldım.
    *beni hayal kırıklığına uğratan tek konu müzik sistemi oldu.öyle abartıldığı gibi 160 watt lık bir sistem gibi performans vermiyor.
    *bir negatif nokta arka cam fıskiyesi.cama su gelene kadar silecek zımpara gibi baya sürünüyor cama.

*aracınız hayırlı olsun tepitleriniz çok güzel arka cam sileceği geç devreye giriyor şudan sonra
    müzik daha güzel bir ses verebilir cd kalitesi güzel ancak ses arttıkça hoş olmuyor

quote:

operation compleet beyler araca kavustuk vesselam

hayırlı olsun

quote:

Orijinalden alıntı: cüneytakan

arkadaşlar merhaba sizlere yine bir kaç sorum olacak inşallah bende bıkmamışsınızdır.
    1.anahtarsız çalıştırmada yani eller serbest olayında mesela ihtiyacınız olduğunda ayrıca yedek bir normal anahtar varmı .mesela o kartın pili bittiğinde aracı nasıl çalıştıracaksınız .mesela ford focusda hem anahtarsız çalıştırma var hemde gerekirse diye normal anahtar yeride var.
    2.otomatik el fireninde;diyelimki akü bitti ve arabayı vurdurmak zorunda kaldım yokuş aşagı inerken arabayı yine çalıoştıramadım bildiğiniz gibi araç çalışmazsa firenlerde şiler kalır el fireni kullanılır peki bu arçta nasıl olmalı el fireni yok diye yokuşun sonundaki evemi giricem çay içmeye :)))))))
    3.zenon farlarda sellektör yapılabiliyormu benim bildiğim zenonlar açılış sırasında patlıyormuş gibi yanıyor sanki acaba sürekli sellektör kullanımında bir sorun yaratırmı
    4.normal dizel araçlarda kızsırmalı bujiler var sanırım mesela be işyerinin aracını kullanıyorum L300 var mitsubishi kışın yarım kontak yapıp önce kızdırma bujilerini çalıştıtıp yani bir kaç kez dizeli ısıtıp sonra ateşleme yaptırıyorum peki bu araçta nasıl yapıyorsunuz nasıl olmalı mesela vitalisin dediği gibi araç geç çalışıyor demişti çalışmayıp araç aküden yerse.
    bu sorular aklıma takıldı.hepte takılıyor başınızı ağrıtmıyorum inşallah şimdiden teşekkürler .

1. cevap kartta yedek bir anahtar var içinde mekanik açılıyor ayrıca kartın aracı çalıştırmak için her diam içinde ufak bir enerji bulunur gibi bir ibare var zaten sadece yerine takın diyor.
    2.dizel araçlarda vurdurma olmuyopr diye biliyorum .ayrıca araçtaki elektronik park freni ile gaza basmayı deneömek istemedim hiç :D
    3. zenon farım yok :d
    4.ok yazana kadar bekiyorsun oda 1 2 sn oluyor zaten gerisni araç hallediyor

quote:

Orijinalden alıntı: xigris
    teybi kurcalayan var mı? mp3 çaldım cd den ses süper geliyo, radyodan çok çok iyi ama kafama takılan bişey var parçaları hep sıradan çalıyor, random modu yok sanırım bu da büyük eksiklik bence.

tesadüf yazısı gördüm ayarlarda sanırım cd için.

quote:

Orijinalden alıntı: mst105

İLK KEZ 85 LİK GORUYORUM. NEDEN SATIYOR ACABA?

kasaya bg gücü zayıf gelir kanaatindeyim .

quote:

Orijinalden alıntı: drabi

ARKADAŞLAR BEN DE KAVUŞTUM ARABAMA :) OLABİLİR..

hayrlı olsun paylaşımlarını beliyoruz deneyim olarak resim olarak

quote:

Orijinalden alıntı: KF850
    ben 191 cm boyunda 92 kiloyum rahatça oturuyorum ama koltuk yüksekliği en alt seviyede bel desteği en en geride kullanıyorum
    genelde ben de kullanıyorum son sürate tırmanması çok çabuk ama 230 yapmak chip-tuning yapmadan ve devir bandına müdahele etmeden imkansız
    200 veya 205 yapmak olası

kaç basıyor diyorlar tablo yok diyorum :D

birde bu vites asistanı ışıklarının yeri var iyicene baktım ama ışıklar aktif değil...

araçlarını yeni alan tüm arkadaşlar hayırlı olsun umarım kazasız belasız binersiniz deneyimlerinizi resimlerinizi ve sorunlarınız burda paylaşırsanız memnun kalırım . saygılar...

• colombus54 bi geliyosun pir geliyosun..Onda da ayağının tozuyla tüm forumu alıntı yapıp gidiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖiLkér -- 22 Ocak 2010; 22:53:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KF850

1,5 dci privilege
    premium paket
    cam tavan
    kül beji

kaça aldınız acaba aracınızı?
    güle güle kullanın..
  • sonunda yükleyebildim sagol colombus54 valla sayende .iste arkadaşlar bu navigasyon ekranı buradakilerde yok bayi bile bilmiyo neden acaba bilen varmı ama bu ekran daha geniş
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.