Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya.... (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.636
Cevap
39
Favori
180.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyhat

Dün buldum sanırım sorunu,
    Aracın su akışını gerçekleştiren bağlantı hortumlarından biri (3 hortumun birbiriyle bağlantılı olduğu motorun arka kısmında kalan bir yer ,sanırım LPG bağlantısı için sonradan eklenen bağlantı hortumu) her ne kadar kelepçe ile çok sıkı bir şekilde monte edilmiş olsa da oradan su sızdırıyor.
    Bugün sanayiye gideceğim.Kelepçeyi kontrol ettim ve azda olsa olan gevşekliği iyice sıktım..Bakacağız,belki ilgili hortumu değiştirmek gerekecek.
    Özetle oradan su kaçağı olduğu için su eksiltiyor araç.

Start stop işine henüz baktırmadım.
    Şu hararet işi çözülsün ilk işim ona baktırmak olacak.

Bir gelişme oldukça paylaşacağım.
    Çok uzun zaman olmuş ama yazayım;

Aracın HAVA Filtresini söktüğünüzde biraz aşağıda serçe parmağı boyutunda müşüre benzer bir parça var ondan diğer parçalara uzanan 2 kablo var ve o kablolardan biri X bakım tarihinde ustanın dikkatsizliği nedeniyle kopmuş ve Start/Stop şeysini devreye alan ve devreden çıkaran o parçaymış, onarılıp takıldı ve sorunum cözüldü.

Böyle bir durumda kendinizinde çok rahat kontrol edebileceği ve gerekirse onarabileceği bir şey olduğunu gördüm, tabi serviste gördüğüm için 80 lira kabloyu onarma parası vermek zorunda kaldım :))Parçanın orjinal fiyatı 750 TL civarıymış(Servisin yalancısıyım)

Not: Parçanın tam olarak teknik adını hatırlayamadım.

• 2011-2014 arası ASX ler için ücretsiz bagaj amortisörü ve silecek motoru değişimi varmış.
    2 gün önce Özpam Otomotiv de yaptırdım. Haberi olmayan arkadaşlar servise başvursunlar.

Ben mitsubishi club turkey forumundan öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 10 Ağustos 2018; 17:41:14 >
  • Arkadaşlar iyi günler ben bugünlerde ASX araştıyorum ama orijinal sayfalarında fiyat yazmıyor tanıtım test videosu bulunmuyor yenilenen yüzün fiyatını bir türlü öğrenip göremedim acaba türkiyeden bu modeli mi çektiler sebebi nedir?
  • melihktk kullanıcısına yanıt
    ekim-kasım gibi 2018 makyajlı modeli gelecek. bu nedenle çekildi şimdilik. bayilerin elinde hala kalan 2017 asx'ler var, 90-100 bin tl civarına sıfır km asx bulunabilir.
  • Umutkuyru74 U kullanıcısına yanıt
    2015 model 4x4 yok türkiye'de. 2012'ye kadar var. tek tük o da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

ekim-kasım gibi 2018 makyajlı modeli gelecek. bu nedenle çekildi şimdilik. bayilerin elinde hala kalan 2017 asx'ler var, 90-100 bin tl civarına sıfır km asx bulunabilir.
    Çok teşekkür ederim peki almak mantıklımıdır yenisine güç yetmez çünkü aralarında çok fark olurmu
  • delete this

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 30 Ocak 2019; 22:24:2 >
  • sayfa baya ağırlaşmış...
  • sfzb67 kullanıcısına yanıt
    artık asx diye bir araba kalmadı ki kullanan tek tük kişilerden birisiyim. memnun muyum kesinlikle memnunum tabi...
  • quote:

artık asx diye bir araba kalmadı ki kullanan tek tük kişilerden birisiyim. memnun muyum kesinlikle memnunum tabi...
    Benimde takibimde olan bir araç,çalıştığım şirketin saha araçları çogunlukla mıtsıbıshı ve zor koşullar altında kullanılmalarına rağmen baya sorunsuzlar...

Asx yeni modelleri var bayilerde ama tuzlu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 31 Ocak 2019; 8:42:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Benimde takibimde olan bir araç,çalıştığım şirketin saha araçları çogunlukla mıtsıbıshı ve zor koşullar altında kullanılmalarına rağmen baya sorunsuzlar...

Asx yeni modelleri var bayilerde ama tuzlu :)

Alıntıları Göster
    bayidekiler satılamayanlar. en yenisi yanılmıyorsam 2017 model. hala satılamayan var mıymış bilmiyordum ama

amerika'da, japonya'da, avustralya'da hala satılıyor asx. amerika'da outlander sport adıyla hala satışta. türkiye'de satıştan çekilmesinin nedeni eclipse cross sebebiyle oldu. şimdi asx'i de satsalar eclipse cross satışlarını baltalayacaktı, daha ucuz olduğu için.

1.5 sene olacak alalı. 15 bin km yaptım. aşırı memnunum. iyi ki almışım diyorum. her yerde test ettim, uzun yol, hafif arazi (zaten ağır arazi aracı değil) kar, çamur vs vs... henüz başımı eğmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: astrabestan

Arkadaşlar 3 model arasında kaldım karar vermekte zorlanıyorum ve hep araştırıyorum.

1-Nissan Qashqai:Bundan önceki arabam Nissan Primera idi ve memnun kalmıştım.
    2-Hyundai ix35 :tip ve donanım (araçta yok yok)olarak en çok beyendiğim araba ama biraz fazla yakıyor diğerlerine göre.
    3-ASX : aracın ölçüleri garajıma çok uygun,yakıt olarak diğerlerine göre en az yakan bu.Fakat daha önce alan bir arkadaş kaportasından şikayet etmiş üzerine düşen kestaneden bile iz kaldığını yazmış,Birde avan vurmasıyla ilgili şikayet var.

Yorum yapacaklara şimdiden teşekkür ederim.Saygılar...
    arkadaşınız bir de ix35'in kaportasını görsün... allahım kapıyı kapatırdım sacları langur lungur sallanırdı Allah için ASX'te öyle bir şey yok...

• Sonunda 2017 1.2 TSI Skoda Yeti aldım param ona yetti,ama memnunum.
  • Merhaba dostlar. 2013 Model 114000 Km de ASX aracım var. Landirenzo marka tüp sistemi takılı 30000 Km de Tüp takmıştım. Yaklaşık son 6000 km dir motor genelde ilk çalıştığı zaman soğuk iken biraz yol aldıktan sonra ne zamanki yavaslayip durmak için frene bastığımda stop ediyor (gazda veya benzinde çalışırken fark etmiyor her ikisinde de oluyor) . Bazen trafiğin ortasında mesela öndeki araca fazla yaklaştığım zaman frene basıp yavaşlamaya çalışırken bir anda stop ediyor. Birkaç ustaya götürdüm bişi anlamadılar. Üst kapak contası felan dediler ama emin değiller gibime geldi. İnternette bir Mitsubishi forumunda aynı modelin aynı sıkıntısına rastladım çözümü okuyacakken bir de baktım ki forum çökmüş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xelat_azad X kullanıcısına yanıt
    sübaplar gitmeye başlamış. lpg'de kullanılan asx'lerin kronik bir sorunu. çelik sübap taktırırsanız sorun düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flylift

arkadaşlar bende 2014 yılı sonunda 2014 asx invite aldım.asx tercih etmemdeki en önemli sebep güvenlik ve donanımıydı.donanım bakımından gayet güzel bir araç ancak güvenlik bakımından benim gözümde sınıfta kaldı.29.02.2016 tarihinde nissan navaro marka aracın yan tarafına önden çarparak kazaya karıştım.aracın şasesi yamulmasına rağmen hiç bir hava yastığı açılmadı.yetkili servise sorduğumda çarpmanın 30 derecelik açıyla meydana geldiğinden açılmaması normal demesi bana şaka gibi geldi.temsadan bununla ilgili rapor istediğimde ise 'arıza tespit cihazıyla yapılan kontrolde hava yastığında arıza tespit edilmediği, kullanım kılavuzunda belirtildiği gibi hava yastıklarının açılması belli kriterlere bağlı olduğu, gerek kazanın oluş şekli gerek aracınızın darbe aldığı bölge incelendiğinde hava yastıklarının açılmamasının normal olduğu' yönünde tam açıklayıcılığı olmayan saçma sapan bir rapor hazırladılar.hatta temsaya raporun açıklayıcı olmadığı,kılavuzda yazan hangi kriterden dolayı hava yastığının açılmadığını soran mesaj göndermemem rağmen geri dönüş yapan bile olmadı.bu sebeplerden dolayı önceden çok severek kullandığım mitsubishi araçlarından soğudum.asx almak isteyen arkadaşların bunları göz önünde bulundurmasını tavsiye ederim.

sensörler darbeyi algılamamış olabilir. bana pek airbag açacak bir kaza gibi gelmedi.

euroncap'te 5 yıldız almış, iihs small overlap'te top safety pick ödülleri almış bir araçtan bahsediyoruz. kaldı ki aracın yaşam alanı korunmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 9 Ağustos 2019; 9:38:40 >

• quote:

2017 model bu fiyata hangi bayilerde var biliyor musunuz? gidip bakmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _legolas___

2017 model bu fiyata hangi bayilerde var biliyor musunuz? gidip bakmak isterim.

Alıntıları Göster
    yüksek ihtimalle hepsi satıldı.
  • Gizli özellikleri Yetkili servisler açıyor mu?
    Yada İstanbul Anadolu yakasında tavsiye verebileceğiniz bir yer var mı?
    Kaç TL ye yapıyorlar bu işlemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhat

Gizli özellikleri Yetkili servisler açıyor mu?
    Yada İstanbul Anadolu yakasında tavsiye verebileceğiniz bir yer var mı?
    Kaç TL ye yapıyorlar bu işlemi?
    açamıyorlar. istanbul'da açan yok.

ankara'da ergin akkaya uzman japon ve iba otomotiv açıyor. ben haziran başında ankara'ya gittiğimde ergin usta'da açtırmıştım. genellikle ikisi de 100 tl alıyorlar bu işlem için.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.