< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Mitsubishi Space Star Yorumlariniz (8. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zzoorrooİsteyen istediğini alır dostum satış rakamı bir malın iyi olduğunu ispatlamaz. Tercih meselesi kia alabilirsin. Konu space star.
Daha iyi demedim.
Başka araç yokmus ya, bu sınıfta 6 havayastikli, hiz sabitleyicili falan onun için söyledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun. 2021 sıfır aldım. 188750 ye geldi. 50 bini sıfır faiz.
2020 ye göre motor beygir ve torku da azalma var ancak araba şaşırtıcı derecede atik. Bu kadarını beklemiyordum cvt şanzuman la çok uyumlu çalışıyor. Direksiyon şehir içi çok hafif. 2020 lerde solda olan usb bağlantısı artık multimedia ekranın altına konumlandırılmış. Bakım aralığı egr valfi kullanılmasından dolayı 15 bin km ye çekilmiş.
Kullanması çok keyifli tam bir şehir içi arabası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
suzuki swift almadan önce çok gidip geldim ikisi arasında açıkcası parasını hak eden ender araçlardan yanlız tek gıcık kaptığım konu yurt dışında ön farlar led iken buraya halojen gelmesi ona ayar oldum, insanlar bagaja takmış durumda şehir içi tek çocuk her işimi görüyor ufak araç ,eşşek kadar arabayla park yeri arayana kadar koyup geçiyorum şehir için kesinlikle çok pratik.
2021 yılında kesinlikle japonyadaki bu şekli ile gelmeliydi mitsu türkiyenin tek hatası bu.
-
Demek şu EGR belası sadece dizele has bişey değilmiş. Benzinli araçta da varmış. Turbo desen, benzinli araçlarda da var zaten. O zaman dizel için masraf kalemi olarak belirtilen "turbo, egr masrafı" benzinliler için de söylenmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X