Şöyle oyunlarda iyice zorlayıp sonra ısı değerlerini ve fan sesinin durumunu paylaşırsan çok memnun oluruz
quote:
Orijinalden alıntı: bLind35 Hayirli olsun gelince izlenimlerini bol resimle paylasirsan butun forumu sevindirirsin :)
quote:
Orijinalden alıntı: Grasshead Güle güle kullan. Ben de pazartesi sabahı aynı ürünün siparşini vermeye karar verdim. Salı elimde olur. Fırsat olursa bende izlenimlerimi paylaşacağım.
- oncesinde monster da kararsiz kalmistim ama 24 saat icinde teslim garantisinden ve diger sitelere gore biraz daha ucuz oldugu icin buradan aldim. fakat odeme yaparken biraz tereddutte kaldim. normalse sitelerinde bilgiler korumali seklinde ibare var ama kredi karti bilgilerimi aldiktan sonra isleminiz tamamlandi dedi, normalde kullandigim banka cep tlf onay kodu atip onu girmem gerekirdi. bir de ertesi gun siparisi kargoya vermeden once musteri temsilcisi arayip bir adet kisisel bilgimi istedi, akabinde siparis kargolandi. forumda cok kullanan var bu siteyi ama sanki sanal post makinasi uzerinden islem yapiliyor gibi geldi. sanal kart kullanmadigima pisman oldum.
- tum bunlara ragmen, burayi tercih etmemin tek sebebi 24 saatte urun teslimi idi. ki Ankara ya oyle de oldu.
- urun sayfasinda yazdigi gibi mouse ve canta ile birlikte set olarak cikti. yani bu laptop bu 3lu set olarak satiliyor. baska yerden alsaniz da yine bu setin teslim edilmesi gerkeiyor (laptop urun kutusu sete gore paketlenmis yani)
- henuz performans testi yapacak kadar kurcalamadim ama cihazi acar acmaz kendi icinden gelen programla recovery dvd si olusturdum, 3 dvd tutuyor. ardindan batarya kalibrasyonuna basladim, baya uzun (su an 3. saatteyim) suruyor.
- bana ac/dc adaptor kablosu kisa gibi geldi, toplamda yaklasik 2m kadar.
- usb mouse un kablosu bir hayli uzun ve sargi seklinde bir ozel dokuya sahip. dayanikli yani. fakat mouse un plastik kalitesi cok kotu. yani cok siradan plastik bir mouse havasi veriyor.
- touchped in kullanimi/hassasiyeti biraz kotu ama kisisellestirmek gerekecek.
- gerek kendi ekraninda gerekse hdmi ile tv ye aktarinca renk canliligi pek bekledigim gibi degil. ama henuz hicbir ayar veya driver guncellemesi yapmadim.
- ses sistemini henuz denemedim.
- son olarak parmak izi birakma konusu, gerek touchpad, gerekse ekran arkasi ve touchpad civarinda bariz parmak izi birakiyor. fotograflardan da anlasilir. ama benim icin sorun degil.
- unutmadan, sete dahil olan canta kalite olarak yeterli ve kullanisli. baya begendim.
Yüklemeler bitti mi bittiyse ne kadar sürdü ayrıca hayırlı olsun alanlara.
Herhangi bir driver kurmaya gerek yok, ilk kurulumda hersey hazir geliyor. Ama ben batarya alibrasyon yaptim, 3.5 saat surdu. Su an pilde kullaniyorum, %95 de ve 2sa25dk gosteriyor.
Birkac oyun indiriyorum, sabaha detayli bir inceleme hazirlar yeni konu acarim.
- oncesinde monster da kararsiz kalmistim ama 24 saat icinde teslim garantisinden ve diger sitelere gore biraz daha ucuz oldugu icin buradan aldim. fakat odeme yaparken biraz tereddutte kaldim. normalse sitelerinde bilgiler korumali seklinde ibare var ama kredi karti bilgilerimi aldiktan sonra isleminiz tamamlandi dedi, normalde kullandigim banka cep tlf onay kodu atip onu girmem gerekirdi. bir de ertesi gun siparisi kargoya vermeden once musteri temsilcisi arayip bir adet kisisel bilgimi istedi, akabinde siparis kargolandi. forumda cok kullanan var bu siteyi ama sanki sanal post makinasi uzerinden islem yapiliyor gibi geldi. sanal kart kullanmadigima pisman oldum.
- tum bunlara ragmen, burayi tercih etmemin tek sebebi 24 saatte urun teslimi idi. ki Ankara ya oyle de oldu.
- urun sayfasinda yazdigi gibi mouse ve canta ile birlikte set olarak cikti. yani bu laptop bu 3lu set olarak satiliyor. baska yerden alsaniz da yine bu setin teslim edilmesi gerkeiyor (laptop urun kutusu sete gore paketlenmis yani)
- henuz performans testi yapacak kadar kurcalamadim ama cihazi acar acmaz kendi icinden gelen programla recovery dvd si olusturdum, 3 dvd tutuyor. ardindan batarya kalibrasyonuna basladim, baya uzun (su an 3. saatteyim) suruyor.
- usb mouse un kablosu bir hayli uzun ve sargi seklinde bir ozel dokuya sahip. dayanikli yani. fakat mouse un plastik kalitesi cok kotu. yani cok siradan plastik bir mouse havasi veriyor.
- gerek kendi ekraninda gerekse hdmi ile tv ye aktarinca renk canliligi pek bekledigim gibi degil. ama henuz hicbir ayar veya driver guncellemesi yapmadim.
- son olarak parmak izi birakma konusu, gerek touchpad, gerekse ekran arkasi ve touchpad civarinda bariz parmak izi birakiyor. fotograflardan da anlasilir. ama benim icin sorun degil.
- unutmadan, sete dahil olan canta kalite olarak yeterli ve kullanisli. baya begendim.
Hocam ekran uzunlamasına mı gidiyor (kare) yoksa dikdörtgen şekline benzer mi bunu da yazarsan sevinirim şu an için tek takıldığım konu bu.. .s
nasıl ya? kare şeklinde laptop mu var?
cok eski laptoplar kare gibi idi. simdiler 16:9. bu laptop da 16:9 yani widescreen gibi. youtube da inceleme videolarina bakabilirsiniz.
ikasapoglu97
Hocam leptopunuz hayırlı ve uğurlu olsun öncelikle tek birşey soracağım bu ürünün Plastik kasası var ve kasa kalitesi Nasıl bilgi verebilicekmisiniz ayrıca ısınma olayı ne durumda ?
Detaylı bilgi verirseniz iyi olur..
Ah be abi özellikler felan on numarada o piyano lake kasa hiç olmamış leş gibi parmak izi el izi yapar. Oyun vs oynadıgınızda da bilekleriniz ve avuçlarınız yağı sebebi ile gereksiz kayganlıklara muhakkak sebeb olucak bir kasa. eski pavilionlarda da aynı kasaya benzer bir kasa vardı çok cırt oluyor. kolay deforme olan ve kirlenen+ kullanım konforunu düşüren böyle bir kasa msi a hic yakısmamıs.
Devir alüminyum devri adamlar halen böyle plastik kasalarla, ışıklarla insanları tavlama peşinde...
quote:
Orijinalden alıntı: Se_co
ikasapoglu97
Hocam leptopunuz hayırlı ve uğurlu olsun öncelikle tek birşey soracağım bu ürünün Plastik kasası var ve kasa kalitesi Nasıl bilgi verebilicekmisiniz ayrıca ısınma olayı ne durumda ?
Ürünün fiyatı gitgide düşüyor, pcdepoda havale ile 1900TL'ye alınabilir durumda...
Arkadaşlar sipariş verdiğim firmada ürün stoklarda kalmadığından dolayı bugün yola çıkacakmış. Aynı zamanda GE70 de stoklara girmiş. Siparişi verdiğim için arada pek fark yoksa farkını da verip GE70 i bugün alabilirim. Perşembe veya cuma elimde olur inşallah size izlenimlerimi ve oyun performanslarını yazarım.
quote:
Orijinalden alıntı: M.CaN009
Arkadaşlar sipariş verdiğim firmada ürün stoklarda kalmadığından dolayı bugün yola çıkacakmış. Aynı zamanda GE70 de stoklara girmiş. Siparişi verdiğim için arada pek fark yoksa farkını da verip GE70 i bugün alabilirim. Perşembe veya cuma elimde olur inşallah size izlenimlerimi ve oyun performanslarını yazarım.
hayırlı olsun benimki de bugün yola çıkacak GE 60 modeli
quote:
Orijinalden alıntı: jabornia
quote:
Orijinalden alıntı: M.CaN009
hayırlı olsun benimki de bugün yola çıkacak GE 60 modeli
Teşekkür ederim. Senin bilgisayarın da hayırlı olsun.
Burada incelemeler var. Hiç pişman olmayacaksınız, cihaz harbi efsane =)
Arkadaşlar bugün MSI GE70 in siparişini resmen vermiş bulunuyorum. İnşallah cuma günü teslim alacağım.
Hayırlı olsun şu anda ne kadar forumdaş ivy sahibi oldu o kadar iyi yeterince bilgiye ihtiyacımız var özellikle msı da ki fan sesi olayını çok merak ediyorum incelemeleri bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: -K@-
Hayırlı olsun şu anda ne kadar forumdaş ivy sahibi oldu o kadar iyi yeterince bilgiye ihtiyacımız var özellikle msı da ki fan sesi olayını çok merak ediyorum incelemeleri bekliyoruz
Ben de teslim alınca izlenimlerimi yazacağım. Umarım diğer arkadaşlarda aynı nezakette bulunur ve daha da çok bilgilenmemize yardımcı olurlar.
msı ge 60 ile ge70 arasında sadece ekran boyutu farkı mı var ? Çünkü eğer öyleyse msı ge70 hızlı alda bonus karta peşin fiyatına 2700 lira :D ge60 pc depoda 12 taksitle 2700ü geçiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: syberr2112
msı ge 60 ile ge70 arasında sadece ekran boyutu farkı mı var ? Çünkü eğer öyleyse msı ge70 hızlı alda bonus karta peşin fiyatına 2700 lira :D ge60 pc depoda 12 taksitle 2700ü geçiyor.
Evet arada sadece ekran boyutu farkı var. Büyük olduğundan dolayı dikkat ederseniz klavyenin üst kısmındaki hoparlör bölümleri daha geniş bir şekilde gösterilmiş. Başka fark yok.