Şimdi Ara

YENİ MSİ GE60 0NC (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
335
Cevap
0
Favori
14.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trine 2'yi deneme amacımız oyundan kaynaklı bir sorunsa onu keşfetmek aslında. O inerken verdiğim linkten ekran kartı driverını indirip dener misin repair vs . yapmayı. Ya da driver'ı tamamen silip yeniden kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshead -- 22 Haziran 2012; 17:08:11 >
  • Bir forumda gördüm. Bu oyun (PES 2012) özelinde seninkine benzer problem yaşayanlar olmuş sanırım. Şöyle bir öneride bulunmuş.

öncelikle nvidia denetim paneline gir sol tarafta üstte 3D ayaların yönetilmesi var ondan sonra ortalarda program ayarları var ona tıkla sonrada pes 2012 yi ekle ve hemen altta yüksek performanslı grafik işlemcisi ile çalıştır de sorun çözülmüş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshead -- 22 Haziran 2012; 17:32:55 >
  • Sistem butunlesik olan karti goruyor. Asil gormesi gereken gt650 yi gormuyor anlasilan. Bu tarz sorunu bi onceki 602 serisi yasamis mi bi arastir istersen. Ben de aybi modeli siparis verdim. Henuz ulasmadi. Muhtemelen bizde de ayni sorun olur. Cozumu vardir ama merak etme. Arastirmak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözümünü bulan arkadaşlar burda paylaşırsa iyi olur yeterince eziyet çektik zaten :)
  • @grasshead'in söylediği adımları takip etim şu anda trine2 çalıştı. bir başka oyun daha indirip onu deneyeceğim.eğer o da çalışırsa demek sorun pes'teymiş diyeceğim. yardımları için kendisine çok çok teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasshead

Bir forumda gördüm. Bu oyun (PES 2012) özelinde seninkine benzer problem yaşayanlar olmuş sanırım. Şöyle bir öneride bulunmuş.

öncelikle nvidia denetim paneline gir sol tarafta üstte 3D ayaların yönetilmesi var ondan sonra ortalarda program ayarları var ona tıkla sonrada pes 2012 yi ekle ve hemen altta yüksek performanslı grafik işlemcisi ile çalıştır de sorun çözülmüş olur

bu söylediği işe yaradı değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasshead

Bir forumda gördüm. Bu oyun (PES 2012) özelinde seninkine benzer problem yaşayanlar olmuş sanırım. Şöyle bir öneride bulunmuş.

bu dediğinizi denedim hatta turbo'nun ışığı da yandı ama pes hala düşük çözünürlükte çalışıyor. hay ya çok ümitlenmiştim bu sefer oldu diye

hala bu hatayı veriyor yüksek ayarları seçince
    http://666kb.com/i/c4vynshvyy63ii3mb.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirFranchise -- 22 Haziran 2012; 18:42:05 >

• diğer oyunda ultrada çalıştırıyor ama değil mi ? Sadece pes12 de oluyorsa iyi :D
  • Settings e sag tiklayip yuksek performans ekran karti ile calistir demeyi dee bir de. 602 lerde bu sorunu oyle cozmusler. 602 kullanicilar kubunu okursaniz ortalarda var cesitli oneriler.

• Bu tarz sorunlarla karsilasacagiz. O yuzden ge620 kullanicilari klubunu okumakta fayda var. Boyle ufak tefek problemler cozumleri ile verilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safakan1987 -- 22 Haziran 2012; 19:27:39 >
  • bu settings dediğin nvidia kontrol paneli mi ?
  • Bilgisayar henuz gelmedigi icin net bir sey diyemiyorum. Pes 12 nin setting i olabilir. Soyledigim gibi 620 kullanicilari basliginda dokuzuncu sayfada var bu pes 12 olayi.

• Arkadaşlar ekran kartı problemi yaşıyorum dediğim mesajı attığımdan beri sadece 1 sayfalık bir konuşma oldu problem yaşayanlar o adımları takip etsin.. Pes problemi çözülmeden önce sayın Grasshead'in dediklerini uygulayarak diğer oyunların çalıştığını kanıtlamış olduk. bir önceki modelin sorunlarını takip edip paylaşan arkadaşlar sayesinde pes12 sorunu da çözüldü hem diğer oyunlar hem de pes takır takır çalışıyor gerçekten. pes için yapılması gereken tek şey. masaüstüne sağ tık yaptık, nvidia control paneli açtık. sol üstte 3d ayarları butonuna tıklayıp çıkan sayfada genel ayarlar kısmından yüksek performanslı nvidia işlemcisi dedik.bundan sonra çalışması lazım eğer o da olmuyorsa genel ayarların sağında program ayarları sekmesi var oradan pes12yi seçip onun için özel olarak yüksek performans butonuna bastık. bu işlem çözdü sorunu eğer bu da çözmüyorsa yine soldaki panelden phsyx yapılandırmasından otomatik seç veya gt650m tercihlerini sırasıyla deneyeceğiz. bana çokça yardımcı olan burda saatlerini benimle beraber harcayan tüm forum sakinlerine teşekkür ediyorum

• Sorunun cozuldugune sevindim. Bizim ki de gelse artik. Bana saglam bir win7 64 bit linki pm atabilir misiniz? Malum lazim olacak.

• arkadaşlar geldiğinde bilgisayar batarya için kalibrasyon yapmama gerek varmı ilk seferinde ? Birkaç konuda gördüm bu yeni bataryalar için gerekli değilmiş yani haftada 1 kere kalibre etsem yeterli değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

arkadaşlar geldiğinde bilgisayar batarya için kalibrasyon yapmama gerek varmı ilk seferinde ? Birkaç konuda gördüm bu yeni bataryalar için gerekli değilmiş yani haftada 1 kere kalibre etsem yeterli değil mi ?

Laptopun içinde gelen kalibrasyon programında 3 ayda 1 kalibre edin diyor. Kulanım kılavuzunda ise ayda 1 kalibrasyon öneriyor. Ben henüz yapmadım. Uygun bir ara 3 aya 1 yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirFranchise

@grasshead'in söylediği adımları takip etim şu anda trine2 çalıştı. bir başka oyun daha indirip onu deneyeceğim.eğer o da çalışırsa demek sorun pes'teymiş diyeceğim. yardımları için kendisine çok çok teşekkür ediyorum

Rica ederim, çok sevindim.
  • o zaman ayda 1 yapalım çok uzun süre yapmamak zararlı ondan eminimde bilgisayarı ilk aldığımızda direk açıp kullanabiliriz değil mi :D birkaç kişi aldıktan hemen sonra kalibrasyon yapıyorlarmış gerekli değil dimi ?
  • Grasshead, normal kullanimda (web dolasmasi, program yukleme felan yani oyun haric) laptopun batarya kac saat gidiyor? Ben kalibrasyon yaptim, 3sa30dk gidiyor (%100den %5e), sende durum nasil? Bu sekilde kalibrasyonun gerekli olup olmadigini anlariz..

edit: wireless ve bluetooth acik, ses acik, ektra fan kapali, usb de sadece icinden cikan mouse var ve ekran parlakligi orta konumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unusuall -- 22 Haziran 2012; 21:37:33 >
  • ya bu optik sürücülerde blue ray nedir ? Msı da DVD Super Multi varmış peki bu nedir optik sürücülere pek aşina değilimde :D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.