Şimdi Ara

YENİ MSİ GE60 0NC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
14.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu söylediğim ürün 2499$+kdv sk fiyatı var ama iskontolar alınır fiyat farklı çıkar die düşünüyorum, en geç yarın satışa açarım sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AddAms

bu söylediğim ürün 2499$+kdv sk fiyatı var ama iskontolar alınır fiyat farklı çıkar die düşünüyorum, en geç yarın satışa açarım sanıyorum

Hocam modelleri karıştırdınız herhalde Ge70i soruyordum :)
  • ge70 te i5 ve i7 freedoslu ve işletim sistemli modeller var 1299$+kdv 1449$+kdv sk kları olacak
  • quote:

ge70 te i5 ve i7 freedoslu ve işletim sistemli modeller var 1299$+kdv 1449$+kdv sk kları olacak

Hocam biraz fazla oldum ama Ge 60'ı da söyleyiversen
  • birde bu modeller gt 650m li model mi yoksa gtx 660m mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünler gt650m ekran kartlı olacak
  • quote:

ürünler gt650m ekran kartlı olacak

Neden GTX660m değil ki
  • bir an önce ciksada fiyatlarını ogrensek artık çok merak ediyorum nasil bir fiyatı olacak üste yazilanlarda satış fiyatı olamaz 1450$+kdv 3150tl yapıyor kimse gidip i7 gt 650m msi için o parayı vermez benzer özellikteki Samsung 2300 tl kaldiki 3300 den Asus g75 on ödemeli satılıyor millet ona yönelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat cok yüksek olur ancak yine de herkesin bütçesi bir değil tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitopuat

fiyat cok yüksek olur ancak yine de herkesin bütçesi bir değil tabi

Hocam tamam da diğer 2300 liralık modellerde blu-ray + backlit keyboard ve de çok güzel tasarım varken kimse gt650m ekran kartlı laptopa 3000 küsür para vermez.
  • Msı nin diğer notebookları mantıklı fiyatlardan piyasaya girdi bence bundada rakiplerine kıyasla mantıklı olan modeller olacaktır. Beklemedeyiz uygun fiyat olursa talep çok yüksek olacaktır
  • güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

Orijinalden alıntı: alitopuat

fiyat cok yüksek olur ancak yine de herkesin bütçesi bir değil tabi

Hocam tamam da diğer 2300 liralık modellerde blu-ray + backlit keyboard ve de çok güzel tasarım varken kimse gt650m ekran kartlı laptopa 3000 küsür para vermez.

Katılıyorum, eğer bu laptop 3000 küsüre gelirse anında diğer modelllere yönelicem değmez çünkü.
  • arkadaşlar ürünler geldi açıyorum DİKKATTT
  • quote:

arkadaşlar ürünler geldi açıyorum DİKKATTT

yakın zamanda şu ürünühttp://www.sanalmarketim.com/urun/4f15aa477fb2f8298683777528bc2374/MSI-GE620DX-822XTR-Core-i5-2450M-6GB-500GB-GT635M-2GB-15.6 alacağım ama yeni ürünün i5 freedoslu modeli ne kadar ? 1900 tl yi gecerse eskisini alacağım

• Türkiye'ye giriş tarihi hakkında bilgisi olan var mı ?
  • ürünler geldi sastışa açıldı biraz araştırırsanız bulursunuz
  • quote:

ürünler geldi sastışa açıldı biraz araştırırsanız bulursunuz

Link verebilirmisiniz.Teşekkürler
  • Adam sizi kekliyor linki olsa vermez mi Her neyse arkadaşlar bir editörden aldığım bilgiye göre Ivy Bridge işlemcili notebooklar Haziran'ın 2. haftasında gelecekmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.CaN009

Adam sizi kekliyor linki olsa vermez mi Her neyse arkadaşlar bir editörden aldığım bilgiye göre Ivy Bridge işlemcili notebooklar Haziran'ın 2. haftasında gelecekmiş :)

Öyle olduğunu bildiğim için link istedim haziran ayının teknoloji içinde geçeceği belli zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.