Şimdi Ara

YENİ MSİ GE60 0NC (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
14.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı sitelerde inceleme okuyup aramıstım turkiyede var mı diye. Gelmiş ama bu fiyata biraz zor alıcı bulurlar. Haziranda hemen tüm büyük markalar 650 ekran kartlı, ivy i7 li benzer laptoplar piyasaya sunucak sanırım Türkiyede. Özelliklerin neredeyse aynı olduğu ortamda oldukca rekabet olucak. Hiç rahatınızı bozmayın, fırsatcı kazıkçılara meydan vermeyin. Sadece sabredin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnisher

quote:

Orijinalden alıntı: M.CaN009

Adam sizi kekliyor linki olsa vermez mi Her neyse arkadaşlar bir editörden aldığım bilgiye göre Ivy Bridge işlemcili notebooklar Haziran'ın 2. haftasında gelecekmiş :)

Öyle olduğunu bildiğim için link istedim haziran ayının teknoloji içinde geçeceği belli zaten

ben sizin için o kadar uğraşıp ürünleri en hızlı satışa açayım, sizin yaptığınız yorumlara bak :) neyse, azcık beklemenizi öneriyorum fiyatlar değişecek.. bakarsınız forumdaşlara özel fiyat açarım :)
    hayırlı akşamlar

• İlk bugün akşam saatlerinde benim Hızlıal.com sitesine gireceğim tuttu.. ondada MSI GE60 İ7 Li 3610 lu işlemcili bilgisayarını görür görmez ve fiyata gözüm ilişti.. Resmen gözlerim fırladı.. 3200 Gibi fiyat çekmişler..

Olsa olsa en fazla Dos olsaydı o zaman 2 milyar olabilirdi çünkü en azından işletim sistemi yok.. 3 milyara bunu kimse almaz muadilleri varken buna kimse para vermez felaket yüksek fiyat çekmişler.

Biraz daha beklemeye girsin bakalım belki bir düzenleme olabilir gibime geliyor.
  • İ5 olan modelde pil 4400 mah buna çok şaşırdım 5200 bile 2.5 saat anca sarjı gıdıyor. İ5 dos 1900 e inerse alınır i7 çok gibi
  • i5 2000'in altına inerse saldırırım.Yüksek fiyattan çıkacağı belliydi zaten.Ama düşer gibi geliyor biraz.
  • Bence herkes ürünün altına milleti kazıklamayın, almayın gibi yorumlar atsın adamlar bakarsınız fiyatta değişim yapar isimleri çıkınca.?
  • İnsanlar akıllı. bu modeller(i7-geforce650) 2500ün altına inmedikçe millet almıcak zaten.
  • hızlıal dışında biryerde yokmu bu model
  • 17.3 için güzel fiyat
  • arkadaşlar tüm msi yeni ürünlerde fiyatlar ok, indirim oldu.... e hadi artık alışverişe....
    http://www.hizlial.com/c482540/notebook?SList=20893%3dMsi%3b&Page=1
  • Ohaa ge70 olmuş 2.700 almak lazım, ayrıca ge620dx ise 1.700 e düşmüş işte burada beni biraz düşündürüyor ama sır 17 inç. ekran için ge70 almayı düşünüyorum..
  • GE60 0NC modeli bende almayı düşünüyoeum ama neden sadece hızlıalda var bide adamlar indirirm yapmış neye göre yapıyolarki sadece onlar satmıyo mu ?şuan diğer firmalarda satışa çıkınca daha düşük fiyatla mı çıkar acaba?? hızlıaldan almak mı mantıklı 1-2 hafta bekleyip piyasaya yayılmasını beklemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangals

GE60 0NC modeli bende almayı düşünüyoeum ama neden sadece hızlıalda var bide adamlar indirirm yapmış neye göre yapıyolarki sadece onlar satmıyo mu ?şuan diğer firmalarda satışa çıkınca daha düşük fiyatla mı çıkar acaba?? hızlıaldan almak mı mantıklı 1-2 hafta bekleyip piyasaya yayılmasını beklemeli

almak için biraz daha bekleyin..Fiyat kesinlikle min. 250-300 TL düşecektir
  • Ben şahsen piyasaya yayılmasını bekliyeceğim adamlar sadece onlarda olmasında ki fırsattan yararlanıp fiyatları kabartıyor ve baktılar ki satamadılar şöyle düşündüler, 3 gün sonra zaten piyasaya yayılıyor diğer satış yerleri bizden düşük fiyat verirlerse herkes oradan almaya başlar en iyisi biz bunlara bi indirim çekelim ki elimizde kalmasın. Diye bir görüşte olabilirler, BANA GÖRE.
  • GE70 acelesi olanlar için alınabilecek seviyeye inmiş.Ancak dünyada sadece bizde herhalde ge70 ge60 dan ucuza satılıyor.Normalde ge70 100$ daha pahalı.MSİ ı anlamak da mümkün değil.Pazara sadece tek bir firma ile girersen adam istediği fiyattan satar.Bırak Türkiyeyi dünya genelinde ürünleri bulmak zor.Ürünler güzel ancak pazarlama çok yanlış.Bu arada hızlıal ı kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın onun yerine ürün sadece teknosa ya da vatan da satılsa eminim daha pahalıya satılırdı.Bu ürünler ge620 serisnin devamıdır,aynı fiyatlardan satılması gerekir.Dünya genelinde ya aynı fiyattan ya da çok cüzi miktar pahalı satılırken Türkiye de değişen ne?
  • Burada adamı enayi yerine koyuyorlar.
  • i5'li model 2100TL, ii diil mi? İçime sinmiyo yine de, temmuz ortasına kadar beklemeyi planıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshead -- 11 Haziran 2012; 19:32:05 >
  • yeni modellerden satın alan yok mu ya bir inceleme görseydik
  • İ5 in hakkı 1900 2000 fiyatlar yüksek temmuzda alınası kıvama gelirler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.