Selam arkadaslar. Nokia 6303 alacaktim tek zannediyordum i si normal c lisi oldugunu bilmeden almisim.2 ay oldu.Mobil TV yapamiyorum.i c almisim.6303 csi olan arkadas yapti.Lutfen yardim edin.Bir yolu yok mu? Of.
Daha güzel anlatsan.6303 yerine 6303i aldın da,onda mobil tv mi yok yani.
Evet kardes i classicde olmaz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: _ZaFer_55
quote:
Orijinalden alıntı: bonan61
quote:
Orijinalden alıntı: _ZaFer_55
Selam arkadaslar. Nokia 6303 alacaktim tek zannediyordum i si normal c lisi oldugunu bilmeden almisim.2 ay oldu.Mobil TV yapamiyorum.i c almisim.6303 csi olan arkadas yapti.Lutfen yardim edin.Bir yolu yok mu? Of.
Daha güzel anlatsan.6303 yerine 6303i aldın da,onda mobil tv mi yok yani.
Evet kardes i classicde olmaz mi?
Bende ayni soruyu soruyorum.mobil tv varmi 6303 de.
arkadaşlar ekran koruyucuyu çalıştıramıyorum, nedendir bilinmez epeydir tuş kilidinden sonra gelen dijital saat ekran koruyucu ekrana gelmiyor, diğer ekran koruyucuları ayarladım onlarda gelmiyor. nasıl düzeltebiliriz. sebebi ne olabilir
Anneme bu telefonu almayı düşünüyorum. Karşı tarafın sesi net/yüksek geliyor mu ? Saygılarımla.
quote:
Orijinalden alıntı: muzo86
arkadaşlar ekran koruyucuyu çalıştıramıyorum, nedendir bilinmez epeydir tuş kilidinden sonra gelen dijital saat ekran koruyucu ekrana gelmiyor, diğer ekran koruyucuları ayarladım onlarda gelmiyor. nasıl düzeltebiliriz. sebebi ne olabilir
sorunu çözdüm pili çıkarıp taktım telefon eski haline döndü. sanırım görmediğimiz bilmediğimiz çalışan bir şey vardı pil çıkınca durdu
quote:
Orijinalden alıntı: muRTah
Anneme bu telefonu almayı düşünüyorum. Karşı tarafın sesi net/yüksek geliyor mu ? Saygılarımla.
Gayet iyi.Tavsiye ederim.Kullanıyorum ve memnunum.
arkadaşlar bende 6303 classic var ben ilk çıktığında almıştım hala kullanıyorum memnunum ama arkadaşım yeni aldı benim telefondan onun menüsü yeni bende bekleme ekranında saat küçücük onda büyük ne güzel benim telefonunda menüsünü öyle yapamazmıyım yardım lütfen :(
quote:
Orijinalden alıntı: rene54
arkadaşlar bende 6303 classic var ben ilk çıktığında almıştım hala kullanıyorum memnunum ama arkadaşım yeni aldı benim telefondan onun menüsü yeni bende bekleme ekranında saat küçücük onda büyük ne güzel benim telefonunda menüsünü öyle yapamazmıyım yardım lütfen :(
Kardeş bende de var bunların 6303classic modelinden seninki gibi küçük saatli. Bunların bir de i moldelleri var yani 6303 i classic onların işkletim sistemleri yazılımlsrı vs. farklıdır. İ olanı biraz daha pahalıdır. Yani çeviremezsin. Yazılım yüklerken de ona dikkat et i yazılımı yüklersen telefon perte çıkar.
arkadaşlar Bu telefonun Tuş kilitli iken Ekran kararınca Saat görünür Bu niye sürekli görünmüyor acaba Bir süre sonra kayboluyor bunu 24 saat o saat kalsın diye ayarlayanamaz mi
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
arkadaşlar Bu telefonun Tuş kilitli iken Ekran kararınca Saat görünür Bu niye sürekli görünmüyor acaba Bir süre sonra kayboluyor bunu 24 saat o saat kalsın diye ayarlayanamaz mi
?
Arkadaşlar, Nokia 6303 telefonumu çaldırdım.
1. Soru; Edindiğim bilgilere göre, bazı telefonların imei kodunda oynama yapılabiliyormuş ama bazılarında yapılamıyormuş. Bizim 6303 Hangi gruba giriyor? İmei kodunda oynama yapılabiliyor mu?
2. Soru; Çalınan telefonumun faturasıyla beraber karakola gidip ifade verdim. Başka yapmam gereken birşey var mı?
3. Soru; Telefonumun bulunma ihtimali var mı? Varsa % kaç?
4. Soru; Ben Antalya'dayım. Diyelimki aradan üç beş ay geçti, telefonum Hakkari'de bulundu. Teslim almam için oraya mı gitmem gerekiyor?
Bilgisi olan arkadaşlar tecrubelerini ve bilgilerini paylaşabilirler mi?
geçmiş olsun. imei hariç diğer sorularınızı bilgi teknolojileri kurumu idi hatirladigim kadarı ile, onlara sorabilirsiniz. ama bulunabilen bir tel duymadım şimdiye kadar.
sanırım nokia 6303i içinde ana başlık bu başka başlık bulamadım ,birşey sormak istiyorum ,bende yeni 6303i aldım ,rehberdeki kişilere fotoğraf atadığımızda o kişi aradığında foto görünüyor ama çok küçük daha büyük yapamıyormuyuz
quote:
Orijinalden alıntı: dainesee
Arkadaşlar, Nokia 6303 telefonumu çaldırdım.
1. Soru; Edindiğim bilgilere göre, bazı telefonların imei kodunda oynama yapılabiliyormuş ama bazılarında yapılamıyormuş. Bizim 6303 Hangi gruba giriyor? İmei kodunda oynama yapılabiliyor mu?
2. Soru; Çalınan telefonumun faturasıyla beraber karakola gidip ifade verdim. Başka yapmam gereken birşey var mı?
3. Soru; Telefonumun bulunma ihtimali var mı? Varsa % kaç?
4. Soru; Ben Antalya'dayım. Diyelimki aradan üç beş ay geçti, telefonum Hakkari'de bulundu. Teslim almam için oraya mı gitmem gerekiyor?
Bilgisi olan arkadaşlar tecrubelerini ve bilgilerini paylaşabilirler mi?
geçmiş olsun. bulunma ihtimali % 0.001
gerekli işlemleri yaptıktan sonra operatörünüzden yeni hat çıkartın.
Ben 6303 ile 6303i arasında kaldım..
6303'ü kullananlara bir sorum olacak.6303'ün tuş takımı sayısal tuş takımı.. 6303i'ninki ise 6300 de oldugu gibi telefon tuş takımı..
6303'ü kullananlar hızlı nesaj yazabiliyorlar mı ? Yani mesaj atarken zorlanma oluyor mu?
Merhaba arkadaşlar. Bende geçenlerde bir yakınıma 6303i aldım ama konuşurken ses kalitesi maalesef okadar iyi değil. Çok methedildiği için almıştım bu telefonu. Şuan eski telefonu samsung u kullanıyor. Sormak istediğim güncelleme yapılarak telefon konuşma sesi gerçekten artabiliyor mu? Deneyen arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Tşk.
açıkcası bende beğenmedim eski 7250 daha iyiydi sanki
Telefondaki ses problemi gsm oparatörü değiştirilerek giderildi. Ses şimdi çok iyi. Yer Şırnak, Turkcellden avea ya geçildi. Birde orada çekmez diyorlardı.