dediğin gibi olsun sevgili arkadaşım. herkesin tercihi kendisine doğru. Şahsen benzinli astra sahibiyim 1.4 turbo. Eğer dizel alacak olsaydım 1.3 cc lik 95 hplik astrayı elbette almazdım dediğiniz gibi gider octi alırdım. Ancak hiç bir zaman dizel araç düşünmediğimden benzinli olarak astrayı tercih ettim. Dediğim gibi octi iyi arabadır. Sadece bagaj hacmi itibariyle boyunun uzunluğundan dolayı octinin yapısal üstünlüğü var işlevsel olarak. Ancak diz mesafesi ve en konusunda birebir aynılar. Araç alım aşamasında 1.4 octiyi de düşünmedim değil, ancak dış-iç görsellik ve spor luk nedeniyle astra tercihim oldu. Tabi fiyat olarak da aralarında fark vard 2 bin tl kadar. Ancak sorun para olmadı tercihimde. Dizelde octi, benzinlide astra sedan 1.4 cosmo. Varsın satarken bir hafta sürünsün- ki hiç sanmıyorum-. Daha araç almadan satma anını düşünme fikrine anlam veremiyorum. Sıfır araç alıyorsa bi adam bir müddet satmama niyetiyle alıyordur. Tamam dünyanın binbir hali var iyi güzel de, alırken satmayı düşünüp de midemi ağrıtmanın anlamı ne?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme