Şimdi Ara

Yeni OPEL ASTRA 1.3 dizel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
48.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar,bende yeni, borayı satıp astra 1.3 dizel cosmo paket aldım.evet çekiş bakımından 1.3 ler tat vermez ama benim aracımda süper çip var.araca ilk bindiğimde 1.8 lik bir hava verdi ama inanın 1.6 ı yanıma yaklaşamıyor trafikte de uzun yolda da yakıt cimrisi aracım.tavsiye ederim bu çipi ben bunu bilerek aldım ve memnunum.
  • şu çip olayı ne kaç lira anlatsan ya
  • daha yavaş gitsin diye :)
    bunun vitesi 5 li yine iyi
    1.3 motora 6lı vites koymuşlar eski kasada, kabus gibi ya
    vites atıyorsun da boşa atıyorsun motor belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

Bu mesaj silindi.
    bu motor bu araca gerçekten olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getaway -- 4 Nisan 2014; 10:59:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: getaway

quote:

bu opel in kafa çalışsa güzelim kasaya 1.6tdı koyardı. wv mal mı aq golfe 1.6 koyuyor.Hyundıe malmı i30 1.6 kia malmı ceed'd 1.6.. citröen malmı c41.6.. Şimdi soruyorum hangi mantıkla o güzelim kasaya 1.3 motor koyarsın yaaa .sırf o yüzden astra dan vazgeçtim :(

aracın vergisini ödemeye gittiğinde opel 258 TL öderken 1.6 wv sahibi 500 TL ödüyor ,alıcı dizeli her yönü ile tasarruf amaçlı alıyor.wv 1.6 dizel hem daha fazla yakıyor hemde vergisi fazla.opeldeki mantık bu zaten hem vergisi düşük olsun hemde az yaksın hemde konforlu olsun isteyenler için gerçekten 4*4 lük bi araç astra.performansa gelince 1.6 TDI ile 1.3 CDTI arasında kesinlikle gözle görülür çok bir fark yok ,hatta şunu söyleyeyim 1.6 TDI de max hız 200 km iken astra 1.3 motorla 215 km hıza ulaşabiliyor.ama ben hız tutkunuyum diyen biri içinde zaten opel 180 HP turbo (250 km sürati gören ) cok iyi bir astra üretip satıyor ve wv golf ile kıyaslayamıcanız bir motor var araçta :)

kardeşim ben 1.2 , 1.3 cok araba kullandım tsı da kullandım .. arabanın kralı her zaman 1.6 dır . ..1.6 nın verdıiği keyfi 1.3 vermez bence abartma.ama konfor ve tasarruf dersem 1.3 dizel tam isabet olur katılırım sana ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: getaway

quote:

bu opel in kafa çalışsa güzelim kasaya 1.6tdı koyardı. wv mal mı aq golfe 1.6 koyuyor.Hyundıe malmı i30 1.6 kia malmı ceed'd 1.6.. citröen malmı c41.6.. Şimdi soruyorum hangi mantıkla o güzelim kasaya 1.3 motor koyarsın yaaa .sırf o yüzden astra dan vazgeçtim :(

aracın vergisini ödemeye gittiğinde opel 258 TL öderken 1.6 wv sahibi 500 TL ödüyor ,alıcı dizeli her yönü ile tasarruf amaçlı alıyor.wv 1.6 dizel hem daha fazla yakıyor hemde vergisi fazla.opeldeki mantık bu zaten hem vergisi düşük olsun hemde az yaksın hemde konforlu olsun isteyenler için gerçekten 4*4 lük bi araç astra.performansa gelince 1.6 TDI ile 1.3 CDTI arasında kesinlikle gözle görülür çok bir fark yok ,hatta şunu söyleyeyim 1.6 TDI de max hız 200 km iken astra 1.3 motorla 215 km hıza ulaşabiliyor.ama ben hız tutkunuyum diyen biri içinde zaten opel 180 HP turbo (250 km sürati gören ) cok iyi bir astra üretip satıyor ve wv golf ile kıyaslayamıcanız bir motor var araçta :)

kardeşim ben 1.2 , 1.3 cok araba kullandım tsı da kullandım .. arabanın kralı her zaman 1.6 dır . ..1.6 nın verdıiği keyfi 1.3 vermez bence abartma.ama konfor ve tasarruf dersem 1.3 dizel tam isabet olur katılırım sana ...

Alıntıları Göster
    araçta konfor çok iyi ama güç zayıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getaway -- 4 Nisan 2014; 10:57:37 >

• arkadaş bu araç bana şimdi kullandıgım 1.4 lpg li aracımı aratır mı aratmaz mı kullanan biri bana bi desin hele yaa
    hiç kullanma fırsatım olmadı arcı
    sırf performans konusundan dolayı megane 3 e yönelmek üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali1103

arkadaş bu araç bana şimdi kullandıgım 1.4 lpg li aracımı aratır mı aratmaz mı kullanan biri bana bi desin hele yaa
    hiç kullanma fırsatım olmadı arcı
    sırf performans konusundan dolayı megane 3 e yönelmek üzereyim

bir test edin hocam her bayide var neredeyse dizel araç, 1.4 lpg li aracı aratacağını sanmıyorum.
  • Selam arkadaşlar.
    Bende 2011 astra 1.3 dizel var.111. yıl serisi.donanımsal olarak çok iyi. Ama arkadaşların dediği gibi araç ağır. öyle çabuk hızlansın atak olsun beklemeyin. Ayrıca opellerin genel özelliği süspansiyon serttir.
    Daha önce hyundai accent vardı 1.4 tüplü. tam bir şehir arabasıydı. ama astranın düz yolda verdiği güven hissini vermiyordu. çok basmazsanız yakıt şehir içinde 100km de 6 lt civarı. İnternette çarpışma testleride var. Gayet tatmin edici
    Yeni kasa hakkında bir bilgim yok ama onları da çok beğeniyorum.
    Alacak arkadaşlara öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.