Şimdi Ara

Yeni Opel Astra sedan 1.4 turbo cosmo ALDIM (DETAYLAR İÇERİDE)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
24.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. evdi arabaydı derken arabamızın bugun parasını yatırdık ve satın aldık. 1.4 140 bg otomatik vites cosmo+sunroof
    araç ankara reis opelden alındı. özellik olarak cosmo+sunroof peket dahil edildi. boya koruma ve kartel muhafaza hediye edildi. 7 senedir opel kullanıcıyım tercihim yine opelden yana oldu. başka hiçbir markaya bakmadım.
    renk:beyaz
    55.500 tl ye satın aldık.
    araç pazartesini günü teslim alacağız, şu an izmir gümrükteymiş.

önceki konudan da beni dinleyen, yorum yapan, düşüncelerini paylaşam tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. her daim daha iyisi sizlerin olsun.
    saygılar sunarım.

soru: arkadaşlar ilk sıfır aracım. alırken nelere dikkat etmem, neleri kontrol etmem konusunda da fikirlerinizi paylaşırsanız fazlasıyla memnun etmiş olcaksınız beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 25 Şubat 2013; 23:11:27 >

• Hayırlı uğurlu olsun, kazasız iyi günlerde kullanırsın inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız iyi günlerde kullanırsın inş.

çok teşekkür ettim.
  • Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • Hayırlı olsun, çok yakışıklı bir araç. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • Hayirli olsun, 15 senelik opel kullanicisi olarak benimde gonlumde yatan bir arac Allah kaza bela vermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun dostum.. güle güle kazasız bin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baya indirim almışsınız.hangi bayiden aldınız acaba
  • Ekim ayında lansmana özel 1.000 TL indirimle ve güya %37 ÖTV oranıyla aldığımız dönemlerde Sport ve Cosmo donanımlardaki fiyatlar şimdiki seviyelerde olsa ben de üst paket tercih ederdim. Opel müşterilerine ayıp etti velhasıl.

Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
  • Üstad hayırlı uğurlu olsun. Rengi nedir? Flexride şasi yok galiba? Bir de otomatik vites mi?
    ALLAH kaza bela vermesin

Edit: Afl far gerçekten mühendislik harikası bir sistem, iyiki cosmo aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 25 Şubat 2013; 16:40:23 >
  • Hayırlı olsun. Darısı başıma artık.

• Hayırlı olsun fiyat çok iyi 2012 model mi?
  • Hayırlı olsun mantıklı araç seçimi yaptınız. Umarım benzin sizi üzmez
  • Hayırlı olsun..

• Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: guguras

baya indirim almışsınız.hangi bayiden aldınız acaba

teşekkür ettim. reis opelden aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Üstad hayırlı uğurlu olsun. Rengi nedir? Flexride şasi yok galiba? Bir de otomatik vites mi?
    ALLAH kaza bela vermesin

Edit: Afl far gerçekten mühendislik harikası bir sistem, iyiki cosmo aldın

teşekkür ettim. renk beyaz. 6ileri otomatik vites. flexride yok ekstra 2bin küsür para verilcekti. birde 47binlerden bu fiyata çıktım. sport baktım 49500 dediler, sonra stil paket ekleteyim dedim 51.250 oldu. bunu vermişken cosmo olsun dedim 53.500 oldu. gelsin geri satış şefi beyaz renkte sunroof lu var dedi. o da olsun dedik. 55.500 oldu. birazdaha dursam insignia ya geçiş olacaktı:). üst limit olmaması çok kötü gerçekten. bin lira bin lira daha derken bu meblağlara geldik.ama iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Hayırlı olsun fiyat çok iyi 2012 model mi?

evet 2012 model. 2013 ler nisan ortası gibi gelecekmiş. ayrıca 6bin tl yükseleceğini söylediler. 2012 ler de baya azalmış stokları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Hayırlı olsun fiyat çok iyi 2012 model mi?

evet 2012 model. 2013 ler nisan ortası gibi gelecekmiş. ayrıca 6bin tl yükseleceğini söylediler. 2012 ler de baya azalmış stokları.

sizin aldığını fiyatın üstüne 4 falan gelir doğrudur da 6 bin bana yüksek göründü. satışçı yorumu gibi geldi. ya da 6 bn listesi yürüyecek

2000 kampanya yapıyoruz diye verecekler.

sonuçta bu araba bu şekil hertürlü alınır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.