Şimdi Ara

Yeni Opel Astra sedan 1.4 turbo cosmo ALDIM (DETAYLAR İÇERİDE) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
24.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guguras

kardes sigorta bandrol falan fiyatın içindemi

trafik sigortası,plaka masrafları fiyata dahil.
    mtv dahil değildir.
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. 1 hafta geçmek bilmez size şimdi
  • iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.
  • hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir araç tercih etmişsiniz.

Merakımdan soruyorum acaba aracı hangi renk aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

Üstad hayırlı uğurlu olsun. Rengi nedir? Flexride şasi yok galiba? Bir de otomatik vites mi?
    ALLAH kaza bela vermesin

Edit: Afl far gerçekten mühendislik harikası bir sistem, iyiki cosmo aldın

teşekkür ettim. renk beyaz. 6ileri otomatik vites. flexride yok ekstra 2bin küsür para verilcekti. birde 47binlerden bu fiyata çıktım. sport baktım 49500 dediler, sonra stil paket ekleteyim dedim 51.250 oldu. bunu vermişken cosmo olsun dedim 53.500 oldu. gelsin geri satış şefi beyaz renkte sunroof lu var dedi. o da olsun dedik. 55.500 oldu. birazdaha dursam insignia ya geçiş olacaktı:). üst limit olmaması çok kötü gerçekten. bin lira bin lira daha derken bu meblağlara geldik.ama iyi oldu.

Güzel bir tercih olmuş gerçekten. Sürüş dinamiklerine önem veren birisiyseniz flexride tavsiye ederdim ama otomatik vites aldığınıza göre genellikle şehir içinde kullanıyorsunuz anlaşılan

Astra fiyatları biraz düşse, manuel, felxride şasi, 18 jantlı, cosmo, 1.6 180PS olanı ben de almak isterdim. 50000 TL ile tabi.

Yav he he

• hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
  • hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
  • Hayırlı olsun.
  • Şu astra hakikaten F/P aracı. Hayırlı olsun. Makyajla birlikte güzel olan tipi bence çok daha güzel olmuş.

Cosmo paket yeterince donanımlı , afl far falan filan herşey var bide sunroof ekletmişsiniz , 10 numara olmuş.

Allah Kaza bela göstermesin.

Edit : Araç sedanmış , "Makyajla birlikte güzel olan tipi bence çok daha güzel olmuş." lafımı geri alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 25 Şubat 2013; 22:47:39 >
  • Hayırlı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin. Fotoları muhakkak bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedan da en az hb kadar güzel. Cosma sadece afl için bile alınır. Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun. Allah kimseye kaza bela vermeden arabasını kullanmayı nasip etsin.
  • C sınıfı en yakışıklı sedan. Hayırlı uğurlu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

quote:

quote:

Üstad hayırlı uğurlu olsun. Rengi nedir? Flexride şasi yok galiba? Bir de otomatik vites mi?
    ALLAH kaza bela vermesin

Edit: Afl far gerçekten mühendislik harikası bir sistem, iyiki cosmo aldın

teşekkür ettim. renk beyaz. 6ileri otomatik vites. flexride yok ekstra 2bin küsür para verilcekti. birde 47binlerden bu fiyata çıktım. sport baktım 49500 dediler, sonra stil paket ekleteyim dedim 51.250 oldu. bunu vermişken cosmo olsun dedim 53.500 oldu. gelsin geri satış şefi beyaz renkte sunroof lu var dedi. o da olsun dedik. 55.500 oldu. birazdaha dursam insignia ya geçiş olacaktı:). üst limit olmaması çok kötü gerçekten. bin lira bin lira daha derken bu meblağlara geldik.ama iyi oldu.

Güzel bir tercih olmuş gerçekten. Sürüş dinamiklerine önem veren birisiyseniz flexride tavsiye ederdim ama otomatik vites aldığınıza göre genellikle şehir içinde kullanıyorsunuz anlaşılan

Astra fiyatları biraz düşse, manuel, felxride şasi, 18 jantlı, cosmo, 1.6 180PS olanı ben de almak isterdim. 50000 TL ile tabi.

Yav he he

HB olanı daha ucuz zaten. Ben onu kastettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Sedan da en az hb kadar güzel. Cosma sadece afl için bile alınır. Hayırlı olsun.

evet aFL far için zaten tercih ettim cosmo donanımı. bayide vardı bir araç cosmo donanım. aracı çalıştırınca mercek farlar önce sağa sola yukarı aşağı hareket ediyor. harika bir görüntü.
  • hayırlı olsun
  • hayırlı ugurlu olsun. süt gibi araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

hayırlı ugurlu olsun. süt gibi araç.

siyah ve kahverengi düşünüyorduk ancak siyah gece sürüşlerinde daha az farkedilirliği olduğu için tercih etmedim. kahverengide lansman rengi ancak birkaç sene içinde bu denli parlak kalacağını sanmıyorum. en guzeli beyaz genel geçerliliği var.
  • quote:

quote:

siyah ve kahverengi düşünüyorduk ancak siyah gece sürüşlerinde daha az farkedilirliği olduğu için tercih etmedim. kahverengide lansman rengi ancak birkaç sene içinde bu denli parlak kalacağını sanmıyorum. en guzeli beyaz genel geçerliliği var.

geceleri beyaz güzel duruyor gündüzleri siyah. ama beyaz araca film camı unutmayın çok daha yakışıklı olur aracınız.

• quote:

quote:

quote:

geceleri beyaz güzel duruyor gündüzleri siyah. ama beyaz araca film camı unutmayın çok daha yakışıklı olur aracınız.

aklımda film. 2 numara 3m yaptırmayı düşünüyorum yaza girmeden.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.