Şimdi Ara

Yeni Opel Astra sedan 1.4 turbo cosmo ALDIM (DETAYLAR İÇERİDE) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
24.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun tek bir kaza bile olmasın, üstüne tek bir taş parçası bile değmez umarım. Yeni Astra Cosmo ya ankamall alışveriş merkezinde bindim ve hayran kaldım. Bu araçtaki konfor üst segment araçlarla kapışacak derecede.
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde
    kullanırsınız inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun güle güle kullanın..
    bende 1.4 140 hp astra hb'e doğru emin adımlarla gidiyorum bugünki leon testinden sonra sanırım astra alıcam..

şuanki aracım focus tdci tek sıkıntım şuan yakıt..

cosmo +sunroff istiyorum bende bakalım neler olucak..
  • Hayırlı olsun aracınız, güle güle kullanın. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

hayırlı olsun güle güle kullanın..
    bende 1.4 140 hp astra hb'e doğru emin adımlarla gidiyorum bugünki leon testinden sonra sanırım astra alıcam..

fiyatlar çok uygun bu aralar kesinlikle tavsiye edderim.
  • Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin.

• Hayırlı olsun beğendiğim bi arabadır
  • Şu opeller iyi güzelde yakıtları iyi değil arkadaş yaw. Opel astra 1.3 alıp chip yaptırsam sonuç ne olur diyede merak etmiyor değilim.

Araç seçmek o kadar zorlaştıki

Golf, Leon , Auris , astra , ceed , i30 hatta delta

bir alt sınıfa inip fiesta da bakılabilir

Bunların hepsi çok beğendiğim araçlar. Hepsinin artıları eksileri çok farklı. Ne yapacağını bilemiyor insan .

Benim şahsi görüşüm en az yakan araç , donanımda ucuza gelecek şekilde bu araçlar içerisinden tercih yapılmalı. Benzinli alıyorsak 1.2 tsi motor almakta fayda var . Hem yakıt, hemde vergi açısından .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 26 Şubat 2013; 11:14:30 >
  • hayırlı olsun... aracın liste fiyatı ne kadar ki aracın alış fiyatı uygun deniyor anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0DI -- 26 Şubat 2013; 11:27:12 >
  • Hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun. bir arkadaş da var. bir kere test sürüşü yaptım, kırmızı ışıkta gazı kökledim, araç uçuyor, çok beğendim. Tek sorunu biraz fazla yakıyor
  • Hayırlı oslun, sınıfının en güzel araçlarından bir tanesini almışsınız. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0DI

hayırlı olsun... aracın liste fiyatı ne kadar ki aracın alış fiyatı uygun deniyor anlayamadım

kasım-aralık ayında alanlar 62 bin tl ye aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Üstad hayırlı uğurlu olsun. Rengi nedir? Flexride şasi yok galiba? Bir de otomatik vites mi?
    ALLAH kaza bela vermesin

Edit: Afl far gerçekten mühendislik harikası bir sistem, iyiki cosmo aldın

teşekkür ettim. renk beyaz. 6ileri otomatik vites. flexride yok ekstra 2bin küsür para verilcekti. birde 47binlerden bu fiyata çıktım. sport baktım 49500 dediler, sonra stil paket ekleteyim dedim 51.250 oldu. bunu vermişken cosmo olsun dedim 53.500 oldu. gelsin geri satış şefi beyaz renkte sunroof lu var dedi. o da olsun dedik. 55.500 oldu. birazdaha dursam insignia ya geçiş olacaktı:). üst limit olmaması çok kötü gerçekten. bin lira bin lira daha derken bu meblağlara geldik.ama iyi oldu.

Hocam aracın faturası elinizdeyse, bakabilirmisiniz acaba Toplam ÖTV Ne kadar tutmuş?

özel tüketim vergisi: faturada belirtilen %40 12.400 civarı
    ayrıca %18 vergi: 8bin tl

toplamda 20 bin civarı vergisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 26 Şubat 2013; 18:56:53 >

• hayırlı uğurlu olsun güzel araç
  • Hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

• hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
  • quote:

yapma be abicim yaa yapma yaa yahu bende focus tdci düşünüyordum. neden öyle dedin şimdi gerçekten çok mu yakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terazi43

quote:

yapma be abicim yaa yapma yaa yahu bende focus tdci düşünüyordum. neden öyle dedin şimdi gerçekten çok mu yakıyor?

yok ben şahsen aracımdan çok ama çok memnunum
    ama özel bir durum oluştu aracımı değiştirmem lazım ötv indirimli araç alıcam
    1.4 140 hp astra sport+stil paket bana 35-36 civarına gelicek ama benzinli olduğu için yakıtından korkuyorum yoksa focusun yakıt durumu iyidir performansına göre harika:D

buarada aracım satılık:)

• ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar, 55 bin tl c segment bir arabaya uygun fiyat denileceği günleride gördük. hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.