Şimdi Ara

Yeni Opel Astra sedan 1.4 turbo cosmo ALDIM (DETAYLAR İÇERİDE) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
24.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar, 55 bin tl c segment bir arabaya uygun fiyat denileceği günleride gördük. hayırlı olsun.

haklısın.
    ancak;baz donanım 40 bin tlden başlıyor.opsiyonel donanım ekledikçe bir de otomatik vites olunca bu fiyatlar normal karşılanıyor. benzer özellikte jettanın en pahalı aracı 72bin tl den satılıyor (1.6tdı highline) en pahalı astra sedan ise cosmo donanım 58bin tl ye veriliyor.

satın almış olduğum araç kasım-aralık aylarında 62bin tl den satıldı. iki ay öncesine göre bu fiyat uygun aslında. şöylede bir durum var. faturayı aldım bugün toplamda 20 bin tl devlete vergi olarak gidiyor.
  • Hayırlı olsun
  • bgun gıttım oturdum pazarlıga 1.3 cosmo kahverengi 57000anlaştık.bıde gıtmıo cekmıyo dıyenlere ıcımden acı bı kufur salladım sankı ne kullanıyorlarsa ark.lar.herseyıyle harıka bı makıne yalnız tek sıkıntı eldekını satmak bır an once ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: buki01

bgun gıttım oturdum pazarlıga 1.3 cosmo kahverengi 57000anlaştık.bıde gıtmıo cekmıyo dıyenlere ıcımden acı bı kufur salladım sankı ne kullanıyorlarsa ark.lar.herseyıyle harıka bı makıne yalnız tek sıkıntı eldekını satmak bır an once ......

biran önce satın ankarada birkaç bayide kalmamıştı araç.
  • az önce fiyat listesine baktımda opelde hb için
    2012 fiyat listesinde bi yeni astra hb yazıyo fiyat bilgisi
    bide astra hb hangisi doğru bunlardan?

1-Yeni Astra HB 1.4 140 HP S&S Sport 56.389 49.139

2-Astra HB 1.4 140 HP S&S Sport 55.994 47.809

birde bu s&s start/stop dimi? daha önce yoktu sanırım bu yenimi çıktı bu?
    1 yıl önce ben astra dizel düşünürken benzinlilerlede ilgilenmiştim ama hiç s&s ile ilgili bişey duymamıştım..
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • çok sağol kardeşim. pazartesi nasıl gelcek bilmiyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

az önce fiyat listesine baktımda opelde hb için

1 yıl önce ben astra dizel düşünürken benzinlilerlede ilgilenmiştim ama hiç s&s ile ilgili bişey duymamıştım..

yeni astra olan makyajlı kasa. ön farlar filan karartılmış. çok fark yok.
  • hayrılı olsun...bol fotoğraflı, detaylı incelemeni bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

anladım zaten onlarda kalmamıştır tahminim ben bugün opel odak bayrampaşaya uğradım 2012 model kalmadı demişti..
    buarada sizin araç s&s mi?

• quote:

quote:

quote:

anladım zaten onlarda kalmamıştır tahminim ben bugün opel odak bayrampaşaya uğradım 2012 model kalmadı demişti..
    buarada sizin araç s&s mi?

s-s yok aracımda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R0DI

hayırlı olsun... aracın liste fiyatı ne kadar ki aracın alış fiyatı uygun deniyor anlayamadım

kasım-aralık ayında alanlar 62 bin tl ye aldılar.

Peki bu kadar indirimin sebebi nedir anlamadım açıkçası ? Bizde astra sedan düşünüyorduk 60 a çıkıp insignia aldık.Otomatikten fedakarlık edebilen için,ki ben manuel den zevk aldığımdan otomatik araç almayı hiç düşünmedim, insignia da iyi bir tercih.Gerçekten şaşırtıcı fiyat.6-7bin tl az bir miktar değil.Dediğiniz gibi bizim zamanımızda insigniayla çok yakın fiyatı vardı ve insignia çok daha mantıklıydı.Sonuçta D sınıfı bir araç ve kendini kanıtlamış bir araç.
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Edit:Şimdi kontrol ettim liste fiyatı 55.Bayağa indirim olmuş.Manuel i hele 51.O zaman o fiyat olsaydı insignia alırmıydım bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mk4Ever. -- 27 Şubat 2013; 1:13:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

quote:

hayırlı olsun... aracın liste fiyatı ne kadar ki aracın alış fiyatı uygun deniyor anlayamadım

Peki bu kadar indirimin sebebi nedir anlamadım açıkçası ? Bizde astra sedan düşünüyorduk 60 a çıkıp insignia aldık.Otomatikten fedakarlık edebilen için,ki ben manuel den zevk aldığımdan otomatik araç almayı hiç düşünmedim, insignia da iyi bir tercih.Gerçekten şaşırtıcı fiyat.6-7bin tl az bir miktar değil.Dediğiniz gibi bizim zamanımızda insigniayla çok yakın fiyatı vardı ve insignia çok daha mantıklıydı.Sonuçta D sınıfı bir araç ve kendini kanıtlamış bir araç.
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Edit:Şimdi kontrol ettim liste fiyatı 55.Bayağa indirim olmuş.Manuel i hele 51.O zaman o fiyat olsaydı insignia alırmıydım bilemedim

olsun insignia da candır:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

quote:

Hayırlı uğurlu olsun.

olsun insignia da candır:)

10bine değer gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mk4Ever. -- 27 Şubat 2013; 2:01:22 >

• Opel yakında fabrikasını kapatır :) Bu benzinli bir araç bu kadar para verilirmi buna yaaa .Bide Astra yani benzili araca 55500 bu fiyata çok rahat dizel araç alınabilirdi.

Neyse kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
  • keşke asteroid gri alsaydınız hocam.
    hayırlı olsun iyi sürüşler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terazi43

quote:

hayırlı olsun güle güle kullanın..
    bende 1.4 140 hp astra hb'e doğru emin adımlarla gidiyorum bugünki leon testinden sonra sanırım astra alıcam..

şuanki aracım focus tdci tek sıkıntım şuan yakıt..

cosmo +sunroff istiyorum bende bakalım neler olucak..

yapma be abicim yaa yapma yaa yahu bende focus tdci düşünüyordum. neden öyle dedin şimdi gerçekten çok mu yakıyor?

yok ben şahsen aracımdan çok ama çok memnunum
    ama özel bir durum oluştu aracımı değiştirmem lazım ötv indirimli araç alıcam
    1.4 140 hp astra sport+stil paket bana 35-36 civarına gelicek ama benzinli olduğu için yakıtından korkuyorum yoksa focusun yakıt durumu iyidir performansına göre harika:D

buarada aracım satılık:)

oh iyi. var mı nette ilan?

• quote:

Orijinalden alıntı: eraser79

Opel yakında fabrikasını kapatır :) Bu benzinli bir araç bu kadar para verilirmi buna yaaa .Bide Astra yani benzili araca 55500 bu fiyata çok rahat dizel araç alınabilirdi.

Neyse kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

dizelin kağnı gibi hareket etmesine hiç tahamül edemem. bu paraya çok güzel dizel araçlar var biliyorum. ancak opel dışında hiçbir marka düşünmedim. biraz daha param olsa dizel insignia alırdım olmadığı için bunu aldım. yakıt olarak 7-9 litre arası yakıyor. bence normal. 140 bg ve otomatik vites araç sonuçta. ülkemizde yakıt çok pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 27 Şubat 2013; 14:17:34 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun güle güle kullanın..
    bende 1.4 140 hp astra hb'e doğru emin adımlarla gidiyorum bugünki leon testinden sonra sanırım astra alıcam..

şuanki aracım focus tdci tek sıkıntım şuan yakıt..

cosmo +sunroff istiyorum bende bakalım neler olucak..

yapma be abicim yaa yapma yaa yahu bende focus tdci düşünüyordum. neden öyle dedin şimdi gerçekten çok mu yakıyor?

yok ben şahsen aracımdan çok ama çok memnunum
    ama özel bir durum oluştu aracımı değiştirmem lazım ötv indirimli araç alıcam
    1.4 140 hp astra sport+stil paket bana 35-36 civarına gelicek ama benzinli olduğu için yakıtından korkuyorum yoksa focusun yakıt durumu iyidir performansına göre harika:D

buarada aracım satılık:)

oh iyi. var mı nette ilan?

pm atıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1905 -- 27 Şubat 2013; 14:32:18 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.