Yandex sadece premium olursa çalışıyor diye biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu (28. sayfa)
-
-
Aracı Benim gibi Kasım da Teslim alanlar
2023 Temmuz ve 2023 Ek MTV nin 2.cisini
kim ödüyor?
Bayii mi,? Biz mi?
-
Malesef biz.
-
:((
kotu olmus,
bu arada android auto ile ekrana yandex i yansıtabiliyor musunuz?
denediniz mi hic?
-
Telefonum Android degil. Deneme firsatim olmadi dediginizi.
-
anladım tesekkurler,
-
ben de 2.taksit ödenmemiş gözüküyordu.Satış temsilcisine sordum günü gelince kasımı ödeyeceklermiş siz de ödemeyin bayiye sorun bence..
-
Teşekkürler. Pazartesi soracagim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android Auto çok kötü çalışıyor sürekli sistemin takılmasına sebep oluyor. Samsung S23u varken baya problem yaşadım. iPhone 15 e geçince dünya varmış dedim. Bu aracı alanlar mutlaka telefonunu da değiştirsin iPhone a geçsin. Aracın sistemi android olduğu halde Apple çok daha verimli, hızlı,sorunsuz çalışıyor.
-
Baska bir bayii e sordum Renault oduyormus,
gunu gelince toplu oduyorlarmıs
-
Mavi renk - iconic için konfigüratördan kaldırılmış. En güzel renkti bence, sebebi ne acaba...
Standart Beyaz var, +7000TL olarak da siyah, iki çeşit gri ve kırmızı var sadece.
-
Bugun once Ziebart a gittim
PPF kaplama icin
kaput tavan PPF + on 2 cam film 16500 dedi
hiç inmedi hic yardımcı olmadı
ondeki sarı parcalar da kaplanmaz boyanır dedi
Başka bi yere gittim
Ziebartın 16500 dedigine 8500 dedi oraya yaptırdım,
on sarı parcaları spreyle boyarım dedi 6 kat,
baktı tam ikna olmadım oncesinde astar atar ole spreyle boyar ustune de vernik atarım dedi,
ozaman tas gelsede boyası atmaz su tutsan da cıkmaz dedi
bi dusuneyim dedim
kaplama kesin kalkar dedi,
haftaya boyatabilirim ,
daha iyi bir cozum bulan deneyen duyan oldu mu?
-
Herkese selam şuan istanbul şartların da ortalama kaç km yapıyosunuz?
Isı pompası olmaması ne kadar etkiliyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı komple ppf kaplattım. Tamponlardaki kısımları elletmedim. Sprey boya işine hiç girmeyin derim. Piyasadaki hiçbir sprey boya uzun ömürlü değil. Boyamanın yerini almaz. Bir müddet sonra renkte atmalar başlar, garip garip desenler oluşur.
-
Bende aynı seyi dusunup spray yaptırmadım ,
bi dusuneyim dedim,
o parca keske kolay cıkabılse de boyatsak ya da kaplatsak
-
Tabi kendi tercihiniz arkadaşlar, ben o parçayı boyatmazdım. Artık araçlar farklı ve renkli tasarımlarla üretiliyor. Ön ve arkada bulunan, Renault'un F1 tecrübelerine gönderme yapan, spor ve farklı bir hava veren bu F1 kanatçıkları Megane'a çok yakışıyor. Bozmayın arabalarınizın farklı havasını :)
mesajım bulunsnu
-
Valla ne yalan söyleyeyim ilk baslarda hiç mi hiç istemiyordum ama yavaş yavaş ısınıyorum galiba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yavaştan hepimizin gözü alışır diye düşünüyorum:)
Kolay çıkarılabilse bugun boyatırım,
Benim gözüm hiç alısamıyor. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X