Şimdi Ara

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
18
Favori
38.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alacaksanız mutlaka 22 kW için uygun oldugundan emin olun. 22 kW kullanıp kullanmamak sizin tercihinizdir elbette ama 22 kw AC şarjları kullanmak istediğinizde kablo ile ilgili sorun yaşamazsınız.

Bazılarında kW bilgisi olmuyor o zaman 32 A akım için uygun olduğuna emin olun.

• Yurtdışındaki modellerde 360 Kamera , Otomatik Park vs var. En azından Tesla gibi sonradan alınabilir yapsalar iyi olurdu.

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli olduE-guide Renaultyoutube
    megane e-tech 100% electric (FRA)
    https://www.youtube.com/watch?v=m14kdXjd6G0
  • ömer_ Ö kullanıcısına yanıt

Evet cok kırpmıslar ozellikleri

Videoları seyredince insanın canı skılıyor.

Allahtan motorun bataryanın bir dusuguyle getirmemisler ...

• Santini.737 S kullanıcısına yanıt

Oyle bir secenek olsa kesin yaparlardi :)

• cmkrcn kullanıcısına yanıt

40 kwh batarya var Avrupa'da. Techno adı ile satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konya’da ikamet ediyoruz muhtemel kışın sorun yaşayabiliriz menzil konusunda, 1630 son fiyat veriyorlar iconic için finans konusunda hiç esneme yok, birçok bayide de araba mevcut. Bundan sonraki süreçte fiyat konusunda nasıl olur acaba? Çinliler istila ettikçe fiyatlar düşer mi? Yoksa ötv limit güncellemesinden dolayı artış mı olabilir? Genel olarak 2023 stokları bitince muhtemelen fiyatlar da yön yukarı olacaktır herhalde,

• Burk87 B kullanıcısına yanıt
    Tahminimi söyleyeyim. Matrah guncellemesinden önce fiyat artisi yapmiyorlardi cunku fiyat arttirirlarsa bir ust seviyede kimse bu aracı almazdi cunku fiyat Tesla, Mercedes EQA, Hyundai Ioniq 5 ust pakete yaklasiyordu. Ama simdi elleri rahat oldugu icin ben bir miktar artış bekliyorum.Muhtemelen 1700 veya biraz üzeri bir yere çekecekler ki ioniq 5 giris seviyesine yakin olsun diye. Cunku guncellemeden sonra 2300 lerden 1750- 1800 lere inmesi bekleniyor ioniq lerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmkrcn -- 28 Kasım 2023; 19:53:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kafamı tek kurcalayan şey aradığım bir çok bayide olması ayrıca online satışa 4 tane iconic koymuşlar. Önceden yok çekerken şimdi bulunması fiyatın bir miktar daha sabit kalmasını yada finansal olarak cazip şartlar sunulmasını sağlayabilir

Zaten hayatlari yalan araba yok diyorlar, yok uretimde diyorlar ama mumlari ruhsati alana kadar yaniyor. Ruhsata bir bakiyorsunuz muayene geçerlilik tarihi Eylül sonu Kasimda tescil olan aracın. Muayene tarihide aracin gumruk islemleri bitiminden itibaren 3 yildir. Yani guya Ekim sonu Turkiyeye girmis arac aslinda Eylulde gelmis.

• O yuzden daha öncede dedigim gibi artik dürüst olani gorunce sasiriyorum aksi durumda değil.

ben 1650 e aldım aracı

sehirden sehre farkediyor mu o kdar?

@cmkrcn siz diyene kadar bakmamıstım o detaya ruhsatta

arac muayane benim de arac tesliminden 1 ay once ...

Valla direk 1645 de kapı açıyorlar ama hemen 1630 a iniyorlar muhtemel son pazarlıkta biraz daha inerler diye düşünüyorum. Siz hangi bayiden aldınız? Kapora harici bakiye kapama için de aralık 10 a kadar süre tanıyorlar

istanbuldan aldım, tabi burda arac zor bulundugu icin pazarlık gibi birsey soz konusu degil.

İstanbul ve İzmir’le görüştüm hem araç yok hem de fiyatlar yüksekti Afyon, Konya, Eskişehir ve Antalya ile görüştüm hepsi genelde aynı fiyat politikasında, aracınız hayırlı olsun, hangi renk aldınız?

dün daha fazla vardı azalmış şimdi

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldusatinal.renault.com.tr
    MEGANE E-TECH | RENAULT
    https://satinal.renault.com.tr/megane-e-tech
  • Bunun ne olduğunu bilen var mı ? Ben çözemedim.

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu

• ömer_ Ö kullanıcısına yanıt
    Trafik akis yonune gore farlari kalibre ediyor. Ingiltere, hindistan vb trafigin soldan ilerledigi ulkeler icin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Gri renk aldim,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E-tech Avrupa’da indirime gitmiş

x (formerly twitter)
    Dolubatarya (@DoluBatarya) on X
    https://twitter.com/dolubatarya/status/1730189478168264958?s=46

• Aracına Cam Filmi yaptıran oldu mu ? Arka Camlar renkli olduğu için ton farkı oluyor mu? Ne marka tercih ettiniz ?

Ben bu zamana kadar tüm arabalarımda Cam Filmi yaptırdım. Film olmayınca rahatsız oluyorum. Ama bunda ton farkı olur diye çekiniyorum.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.