Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.905
Cevap
136
Favori
994.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 ye nerde buldun boyacıyı valla 50 ye nasıl yapıyor o işi ilerde sorun çıkarmasın sana buarada ibiza yazısını çıkarınca araç çirkin durmazmı?
  • Bizim Golfe vurmuşlar da geçen gün park halindeyken, onu karşı tarafında kaskosundan yaptırıcaz bu benim kapı kollarını boyatacagım yerde. Ananemlerin komşusu adam, tanıdık yani. ACL servis diye bi servis belki duymuşsundur ismini. Bir kaç bayisi var etrafta.

Bugun sordum, adam da dedi gel kardeşim seninkini de 50liraya aradan çıkarırırz. Hatta paran yoksa vermesen de olur dedi Adam da eskiden Doğuş'ta çalışmış zaten uzun süre biliyo bu VW group araçların inciğini cncıgını.

Bakalım bir sorun olmaz inşallah, olursa tekrar oraya götürürüm zaten.

Ben de ibiza yazısını çıkardım, bence güzel oluyo. Daha dogrusu farklılık oluyo. Zaten kimse anlamıyo arabanın modelini onı çıkarınca hiç anlamıyolar

• gün boyunca araba hakkında fikir edinmek isteyen insanlara şimdi ibiza olduğunu açıklayacam :) ibiza yazısı sökülünce bomba oldu araba... o yazıyıda güzel bi yere yapıştırmak gerek şimdi :)

ilyas, motor kulağı ile takozu aynı olması lazım... şahsen o ses sende bende melihde geliyosa kimbilir kaç seat'ta geliyo.. servisteki adam kronik bi olay olduğunu söyledi... garantisi bitmeden değiştirmesini tavsiye ederim herkese, gerçi benim çarşamba günü değişcek bu parça.. değişimden sonraki izlenimlerimi anlatıcam zaten :)

edit: kimbilir kaç yeni ibizada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 12 Ekim 2009; 22:42:58 >
  • valla sen sesı lok lok dıye tabır edınce dedım bu baska bısey herhalde cunku bendekı lok lok degılde gıcırt gucurt yagsız kapı gıbı gelıyor bazen ama dedıgım gıbı yaglattıktan sonra kesıldı sımdı yıne o kısımdan bı ses gelıyor ama o sesı yazıyla tabır etmem mumkun degıl ama denemeye calısayım tıakt tıukt takara tıkırı :D
    kesınlıkle benım ustam dedıgım adam vw ozel servıscı kronık degısınce bıseyı kalmaz dedı

bu arada arkadaslar bısey sorayım sıze sızce garantıyı 2 yıl uzatmak mantıklımı 900 tlye uzatabılıyorsun sız ne yapacaksınız benım aklımda bı uzatmak var bı uzatmamak tam karar veremedım ama 18 ay dolmadan vermem gerekıyor sızler ne dusunuyorsunuz.
  • Yok abi garantide neyim kaldı ki uzatıyım
  • o ses sanki bendede geliyor gibi sağ taraftan aslında önemsemiyordum çünkü eski kasa ibizaya binmiştim 3 sene önce felan oda böyle lambur lumbur gidiyordu ve araç daha 10 bindeydi arkadaşa sormuştum bu ne böyle ee dedi wolkswagenle bunu bir tutma cidden 4 seneden beri felan polo kullanıyordum onda bi tokluk vardı hiç böyle sesler gelmiyordu dedim herhalde alıştığımdan bu farklı geliyor diye ama dediğiniz gibiyse aynı sorun bendede var ama çok öyle aşırı rahatsız etmiyor 15 bin bakımına kadar dursun bakalım ama şöför koltuğumda 1 hafta önce felan bendede gıcırtı başladı özellikle çukurlu ve düzgün olmayan bi yolda giderken resmen adamın kulağını tırmalıyor...
  • Benim de koltuk gıcırdıyodu bi ara ayarlarını değiştirdim, tam ileri itip tam geri filan çektim hızla düzeldi.

O lok lok sesini valla ben hiç duyamıyorum bile. Kulagım alışmış galiba. Ertug abi o gün "duyo musun bak" diyo, "yoo" diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

Benim de koltuk gıcırdıyodu bi ara ayarlarını değiştirdim, tam ileri itip tam geri filan çektim hızla düzeldi.

O lok lok sesini valla ben hiç duyamıyorum bile. Kulagım alışmış galiba. Ertug abi o gün "duyo musun bak" diyo, "yoo" diyorum

dedim ya bana da normal geliyor artık çok rahatsız etmiyor ama koltuğu yarın dediğin gibi bi yapayım bakim inşallah düzelir baya kulağı rahatsız ediyor bide yeni arabada böyle bişey olunca insan sinir oluyor...

• büyük bi kasisten geçerken tam geçiş işlemi biter bitmez ön teker yere basar basmaz louk... diye hafif bas tonunda bi ses geliyor... melih daha 1 metre götürmeden duydum o sesi :)

melih hatta arabayı yıkat, bütün ses yapıcı olayı kapat, kocaman bi kasis bul hafif sert geç, geçiş işlemi biterken louk diye bi ses olucak.. sende hafif ama bende daha çok :)
  • Bugün Emre abi-karamamba'ylaydık otosanayide.

Önce AEM açık hava filtresi taktık, ses 10 numara

Sonra da Llumar cam filmi yapıldı, en ön cam 1 numara yanlar ve arkalar 2 numara.

Çok şugar oldu kesin ama ben göremedim bitmiş halini. Neyse abi foto paylaşırsın bi ara. Koyuluk olarak nasıl oldu merak ettim.

CemSerkan senin görüldüğüne dair söylentiler vardı bugun sanayide :) Arayacaktım da telefon numaran eski telefonumda kalmış arayamadım.
  • resimleri merakla bekliyoz... ilerde bende düşünüyorum önlere film.. tabi janttan sonra.

bu hafta buluşma yapıcakmıyız şimdi :)
  • bence yapalım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

resimleri merakla bekliyoz... ilerde bende düşünüyorum önlere film.. tabi janttan sonra.

buluşmamı yok ya bu haftasonuda hatundan ayrı geçirirsem bozuşucaz
  • hafta sonu fırtına yagmur gozukuyor hava tahmınlerınde havanın guzel olması onemlı bulusma ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

resimleri merakla bekliyoz... ilerde bende düşünüyorum önlere film.. tabi janttan sonra.

Abi sana kötü bi haberim var: kırmızı çizgili begendigin jantlar satılmış

Mavisi kalmış sadece o da her an gidebilirmiş, adam dün öyle dedi
  • Ben bu hafta sonu yokum yalnız. Zaten yagmur çamur da olabilir bu hafta sonu. Diğer hafta ayarlayabiliriz ama.

CSZ-Serkan senin numaranı bana bi pm atıversene, kaybetmişim
  • arkadaşlar sizinde aracınız hızlandıkça içeriye hava alıyormu fanlardan (düğme kapalı konumdayken) ön camada vuruyor hava çok garibime gitti..
    bide akşamları özellikle ön cam buğu yapıyor...
    onun haricinde bi numara araç gerçekten :)
  • evet arkadaşlar xenon ve boya korumadan sonra, kapı kolları ve aynalarıda gövde rengine boyattım son 2 işlemim kaldı şimdilik, film işinide yarın veya diğer gün hallediyorum ve ondan sonra servisi arayıp rüzgarlık siparişi vericem fiyat olarak melih sen 300 diyordun boyalı haliyle dimi? buarada aynaları alt birleşim yeri hariç her tarafını gövde rengine boyattım birisi ön taraftaki aynanın çerçevesini boyatmasaydın orjinal fabrika çıkışındada boyamıyorlar o çerçeveyi dedi ama böylede çok güzel oldu birde söylediği doğrumu ve boyatan arkadaşlar nasıl yaptı bilgilendirirseniz sevinirim. fiyat olarakta toplam 70 liraya hallettim buna kapının alt tarafındki iki tane derin çizikte dahil yarın bi kez daha gidip son rütüşları yapıcak kurusun dedi bu gece filmleride 180 liradan 140 liraya bağladım amerikan garantili tahminimden ucuza kapatıyorum bakalım inşallah ileride sorun yaşamam

Son olarak şu yay işini hala düşünmekteyim ama çoğu arkadaşım tavsiye etmiyor pişman olursun diyor bakalım şu işleri halledim olmazsa lastikleri değiştiricem kar tipiyle onları geniş alıcam bakalım öylede güzel durmassa arka görünüşten yay işine giricem galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 14 Ekim 2009; 18:40:05 >

• xflash,

Evet hızlandıkça hava alıyo araba fanladan dogru. bir çok arabada olur bu durum. Eğer olmasını istemiyorsanız, iç sirkilasyon tuşuna basmanız yeterli olacaktır

Ön camın da ekstradan bugu yaptıgı bir durumla karşılaşmadım. Diğer araçlar gibi dışarısı birden sogudugnda yagmur yagıdıgında filan buğu yapıyo. "Klima"yı açıp fanları en ön cama verip o şekilde camların buğusunu çok daha çabuk çözebilirsiniz.

Ayrıca cam açık filan kalırsa ve içeri su alırsa araba daha çok buğu yapıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 14 Ekim 2009; 18:37:44 >
  • aynı buğulanma olayı ilk aldığım zamanlar bendede vardı özellikle akşamları yapıyordu onada normal dediler gece dışarının ısısıyla içerinin ısısından dolayı oluyor dediler şuanda öyle bir sorunum yok...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.