Şimdi Ara

Yeni Silkroad sunucusu 70 CAP 1x . Orjinal ISRO sunucu dosyaları ile . PARA Harcama imkanı yok. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
6
Favori
5.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devam etseydi 24 kişilik bir guildle gelmeyi düşünüyorduk
    devam ederse şayet free pet eklenebilirse güzel olur
  • takip
  • Takip
  • Bende takipteyim ve açılmasını bekliyorum. Her silkroad konusunda sparta server'ını arayıp duruyorum, server'a girmekte zorlansamda aldığım oyun zevki paha biçilemezdi...
  • 3 ay önce buraların eskisi olduğunu bildiğimden deniz beyle benzer bir proje hakkında görüşmüştüm ve kendi işleri nedeniyle olumsuz cevap almıştım. Keşke böyle bir fikir ortaya atılırken bana da bir pm gelseydi :) Sunucuyu kendi sunucularımdan birinde barındırmaya hazırım
  • bu ara meraktan soruyorum, bu kada eski dosyaları nasıl elde ettiniz ?
  • isro files falan degil onlar bildigimiz eski csro files ecsro nun paylaştıgı :)
  • Başlığı okuyunca eski günler canlandı. Yıllar sonra yeniden heveslendim ama yalan oldu galiba. Ne var ne yok diye bakmak ve biraz vakit geçirmek için şu an normal clint'ı yeniden indiriyorum botsuz ve sp gapsız gitmek gibi bir düşüncem vardı.
    Şu an açılan en son server hangisi ?
  • 4 sene sonra ben bile başlayabilirdim ama sayfanın sonuna gelince husran oldu :)
  • Konuyu okuyunca fena gaza geldim taa ki son sayfaya gelene kadar :/ yalan olmuş galiba proje. Keşke olsa da tatlı tatlı oynasak..
  • eee noldu buraya şimdi ses seda yok mu
  • bence proje yalan oldu :)
  • Hocam açılışta bende olmak istiyorum.duygulandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayfa sonu hüsran bendede oldu:( çok heveslenmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar proje tüm hatlarıyla arşivimde durmakta. Yani deniz beyden haber çıkmadığı için açılmadı. Ancak bukadar zamandan sonra buna hakkım olduğunu düşünüyorum , server açmak isteyen olursa kurulum yaparım ücreti mukabilinde.Zaten benim işim bu imzamda da belirttiğim gibi Online oyunlarda server kuruyorum. Silkroad içinde server ,client, site , güvenlik ve güncelleştirme hizmetleri vermekteyim.Deniz beyde ortağım değil müşterimdi ilgilenenlerin bilgisine..
  • açıp açmayacagı hakkında senin bilgin var mı
  • Olsa güzel olurdu. Eski günleri yad ederdik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYNI PROJEYİ BENDE SUNMUŞTUM GEÇEN YIL FORUMDA. ANCAK OYUN İÇİ GENİŞ OLUCAGI İÇİN YARDIMCI BULAMADM KENDİMDE. PROJJEYE İLAVE FİKİR KATABİLİCEK, OYUN İÇİ YARDIMCI GM POZİSYONUNDA HEM OYUNUN TADINI ÇIKARIP HEMDE BANA YARDIMCI OLUCAK KİŞİ ARIYORUM. İLK AYLAR GÖNÜLLÜ, İLERLİYEN ZAMANLARDA MUKABİL BİR ÜCRET ÖDİYEBİLİRİM KENDİSİNE. YETERKİ GÜVENİLİR VE ESKİ SRO RUHU OLSUN.
  • kardeş anladıgım kadarıyla utku paralı editor vs vs işleri yapıyor proje arşivindeymiş açıcaksan al ondan da eski sro ruhu gerçekten yaşayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oki4627

kardeş anladıgım kadarıyla utku paralı editor vs vs işleri yapıyor proje arşivindeymiş açıcaksan al ondan da eski sro ruhu gerçekten yaşayalım :)

hocam tam ne yptıgını bilmiyorm ama , bn eski sronun aynısına niyetlendim. yani garip petler,garip dressler yok, saçma sapan parlama şekilleri yok. rateler, 1 lv iken, 5 mangyng kesince level atlama olucak öyle örnek veriyim. ancak bu oyunda 500 player olucagını varsayarsak , aylık 600 tl minimum gideri olucaktır. ve online sayısı artarsa fiyat katlanıcak. bizde 6 yıllık sro oyuncusu olarak , aynı normal isrodaki, silk satışı yapmayı planlıyorum. silk ile sadece, premium,dress,pet,global,reverse satılıcak. buda sadece cüzi miktar oyun dönsün ve ilerliyen zamanlarda yeni serverlar açılsın diye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.