Bildirim
YENİ SİSTEMİM FİKİRLER ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisyaar güzel fakat bu devirde ssd'siz toplamak olmaz en az 128gb hatta bütçeniz yeterse 250gb ssd alın. -
güncel -
Bilgisyaar güzel fakat bu devirde ssd'siz toplamak olmaz en az 128gb hatta bütçeniz yeterse 250gb ssd alın.quote:
Orijinalden alıntı: Hypernos
güncel
0 | | -
O kasadaki psu kalitesiz hem de yeterli olmaz boş Z3 Plus + FSP Hyper 700W alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 19 Ocak 2016; 19:43:04 > -
-
-
-
Önerinizi alabilirmiyim ? bana tavsiye sistemde söyleyebilirsinin 4 bine kadar yolum var yada sistemimdeki eksikleri kafam çok karışık çıldırmak üzereyim -
Yazmislar zaten Yukardaki sistemde Kasayi bos alip 700w fsp psu al
Yukarda yazdim soyledigim ozelliklerden en az birine sahip Duzgun birde monitor al . -
-
AOC 21.5" E2262VW alabilirsin. -
Full hd degil bu benimde hatam dedigim kosullara 1080p full hd yi de eklemek lazimdi
Yukarda onerilen model iyiymis o olabilir -
tamam son halini atıcamquote:
Orijinalden alıntı: Nerd Miner
Full hd degil bu benimde hatam dedigim kosullara 1080p full hd yi de eklemek lazimdi
Yukarda onerilen model iyiymis o olabilir -
-
6500 icinde sogutucu cikar baslangicta yeterli de geli nic sogutucuyu cikarabilirsin
Bu hali vatandan almak zorundaysan iyi -
toparlamayı beceremiyeceğimi düşündüğüm için vatandan alıcam soğutucuyu çıkarıp ramı 16 gb yapmalımıyım ? -
Simdilik 8gb ram yetiyor butceni sıkıstırıyorsa sonra alırsın -
Sistem gayet iyi soğutucuya gerek yok 16 GB ram de gereksiz. -
eğer soğutucuyu çıkarırsam 16 alırım ama soğutucunun kalmasının bi yararı varmı + sı yani
Benzer içerikler
- rx 7600 alınır mı
- hotfix nedir
- gürcistan media markt
- göz yormayan monitör
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- m2 vs m3
- dlaa nedir
- intel iris xe graphics kaç gb
- amd ryzen 7 9800x3d
- gpu ekran kartı mıdır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X