Şimdi Ara

YENİ SİSTEMİM FİKİRLER ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eğer sistem daha uzun ömürlü olsun ilerde overclock ile daha iyi performans alayım dersen bu sistemi alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu son attığın resimli hali olmuş.daha fazla değiştirme kalsın öyle.

ben olsam 1tb almazdım onuda SSD yapardım.

hdd hem yavaş,hem sesli,hem ısınıyor soğutman lazım,hem kasayı ağır yapıyor.

tercih senin yinede.hayırlı olsun. 120gb + 120gb veya 120gb + 250gb ssd yeticektir fazlasıyla sana.
  • HDD dediğiniz ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypernos

HDD dediğiniz ne oluyor ?

SEAGATE olan harddisk 1tb varya o. benim dediğim SSD yani hem daha ufak hem sessiz hem 5-10 kat hızlıdır harddiskten.
  • harddsiki almayıp ssd yimi alayım yani ?
  • evet çünkü mesela H1Z1 bekleme ekran süresi çok kısalıyor SSD de. hemen paraşütle yere inip arabayı alıyorsun adamlar daha havada oluyor.

ARK da aynı şekilde objeler daha hızlı yükleniyor orman içlerinde.

SSD her zaman daha avantajlı. 10 saniyede sistem açılıyor
  • tam bilgim olmadığı için soruyorum harddisk in ihtiyaçlarınıda karşılıyormu bu önerdiğiniz ssd ?
  • quote:

tam bilgim olmadığı için soruyorum harddisk in ihtiyaçlarınıda karşılıyormu bu önerdiğiniz ssd ?

tabiki yine depolama birimi. SSD ler çok daha yeni bir teknoloji. Harddisk fiziksel içerisinde disk var ve Dönüyor sürekli bundan dolayı hem ses yapıyor hem dönme hızı her zaman daha yavaş kalıyor.

Yeni bir sistem diyorsun.Oyun sistemi diyorsun. Harddiske gerek yok direk SSD al oyunlarını daha akıcı ve rahat yükle-oyna.
  • Hmm o zaman ayrıyeten harddiski çıkarıp eklememi önerdiğiniz bir ssd varmı yani 10-20 oyun yükleneceği için bilgisayara yeteri yeri olmasını istiyorum
  • quote:

Hmm o zaman ayrıyeten harddiski çıkarıp eklememi önerdiğiniz bir ssd varmı yani 10-20 oyun yükleneceği için bilgisayara yeteri yeri olmasını istiyorum

istersen direk 240-250gb ssd al. yada 2 adet 120-128gb al belki ilerde RAID 0 yapıp uçarsın :) 800mb-850mb okuma 800mb-850mb yazma hızlarını görür RAID 0 ile 2 adet SSD. tabi ilerde yapılır o biraz araştırman lazım
  • vallahi hocam dediklerini pek anlamıyorum :) sen bana benim ssd dışında 1 tane daha ekliyorum anladığım kadarıyla ve harddiski çıkarıyorum senin önerin nedir ssd olarak hangisini alayım ayrıyeten
  • quote:

vallahi hocam dediklerini pek anlamıyorum :) sen bana benim ssd dışında 1 tane daha ekliyorum anladığım kadarıyla ve harddiski çıkarıyorum senin önerin nedir ssd olarak hangisini alayım ayrıyeten

OCZ güzeldir alinabilir. Sandisk alma vr hi-level alma. Kingston hyperx FURY serisi var aliminyum kasa onlarda güzel ve baya sağlam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.