Şimdi Ara

Yeni Skoda Fabia 1.2 TSİ 110 DSG Style satın aldım. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
11
Favori
82.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler hocam.
  • Fabia'da standart 4 hava yastığı ön ve yan hava yastıkları 2'şer adet var.Perde hava yastığı opsiyonel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 21 Aralık 2015; 0:02:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tica

Fabia'da standart 4 hava yastığı ön ve yan hava yastıkları 2'şer adet var.Perde hava yastığı opsiyonel.

ambition donanımda 2 adet style da +2 olmak üzere toplam 4 adet var.
    perde hava yastıkları hakkında bilgim maalesef yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rokhdall

quote:

bolero 6.5 luk sistemde iphone 6 yı bagladıgımda neden maps uygulaması gorunmuyor bilen duyan varmı?

sakamı bu ????!?!?!??

Yeni Skoda Fabia 1.2 TSİ 110 DSG Style satın aldım.

Yeni Skoda Fabia 1.2 TSİ 110 DSG Style satın aldım.

Apple Türkiye de şimdilik harita için carplay desteği vermiyor.Sayfasında bulabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toprake

Merhabalar aracınız hayırlı olsun. Aracı ne kadara hangi ilden aldınız? Bilgilendirebilir misiniz?

merhaba, tesekkurler 52bin tl ye bursa dan aldım. beyaz renk

mrb park sensorü dahil mi aldınız?
  • Skoda fabia Dsg düşünüyordum ama Ankara'da bayilerde kalmamış, birçok marka galiba araç stoklarını bitirmiş veya bitirmeye yakın durumda.

• headhuntergs H kullanıcısına yanıt
    Sözde 2015 yılında araba satışları düşecekti aksine satışlar artmış. Dolar kurunun artışı, yüksek ötv hiçbir şey satışları azaltmıyor.

piyasada doğru dürüst araba kalmamış. Fabia, polo vs. benzeri arabaları 100 bin e de satsalar alırız.
  • Rokhdall kullanıcısına yanıt
    evet hocam acilen cevaplar mısınız park sensörü dahil mi?
  • ankaradan 53.000 e aldım, ayrıca araba kalmamış demişler ama halen (dün itibariyle) ellerinde araba var ankaradaki bayilerin.
  • Herkese merhaba
    Haziran 2015 den beri fabia style dsg kullanmaktayız genelde eşim kullanıyor
    Fakat birkaç sıkıntı var araçta sizlerle paylaşmak istedim

1 titreme problemi trafikte ayağınızı frenden çekip bir kaç metre ilerler iken araç titreyerek ilerliyor klasik dsg problemi servise götürdük usta direk baskı dedi ertesi gün yazılımla hallettik dediler Ama aynı

2 aracı park ederken bir iki kere ileri geri manevra yaparken en son biraz ileri almak için gaza dokunduğumda araç ilerlemiyor çok az daha basıyorum araç ipten kopmuş gibi fırlıyor

3 multimedya ekranı iki kere oldu açılmadı başlatılıyor diyor fakat yok yolculuk boyunca açılmadı

Araçtan genel olarak memnunuz fakat bu gibi sorunlar çok can sıkıcı

Sizlerdede bunun gibi şeyler varmı?
    Herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f30 emre -- 26 Aralık 2015; 0:42:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspector343

evet hocam acilen cevaplar mısınız park sensörü dahil mi?

selam gec cevap icin kusura bakmayın. yogunluktan giremedim. evet dahil.
  • Arkadaslar selamlar. Aracım ambition bunda 3 şekilde yakıt tüketimi kontrol ediliyor. Birinci yakıt aldıktan sonra ikinci aracı çalıştırınca ki bunda 2 saat çalışmaz ise sifirliyo. Üçüncü ise kendinizin sifirladigi. İşte bu üçüncüyu nereden tekrar sifirlayabilirim. yardim lütfen.
  • Merhaba erka1907

İstersen 3ü nüde sıfırlayanilirsin

Dreksiyondan sağ taraftaki tuşlardan orta ekranda sürüş verileri,yakıt tüketimi yuvarlak topuza basarak geçiş yap sıfırlamak istediğin ekranda iken yuvarlak düğmeye 2-3 saniye basılı tut sıfırlanır

• 53000 e fabia 1,2 style paket aldım. metalik renk ve arka sensörler dahil.

fakat ilk arabam ve bayiden 1338 tl zorunlu sigorta ve kaskoya 1600 tl dediler.

plakam olmadığı için dışarıdan hiçbir yerden teklif alamadım doğru dürüst..

bu fiyatlar normal mi? ve trafik tescil işlemlerinde anında zorunlu sigorta yaptırılması şart mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspector343

53000 e fabia 1,2 style paket aldım. metalik renk ve arka sensörler dahil.

fakat ilk arabam ve bayiden 1338 tl zorunlu sigorta ve kaskoya 1600 tl dediler.

plakam olmadığı için dışarıdan hiçbir yerden teklif alamadım doğru dürüst..

bu fiyatlar normal mi? ve trafik tescil işlemlerinde anında zorunlu sigorta yaptırılması şart mıdır?

trafik sigortasının artık hiçbir önemi kalmadı.
    en ucuz neresi veriyorsa oradan yaptır ama kasko için aynı şey geçerli değil.
    bayiden motor ve şase no isteyerek dilediğin yerden teklif alabilirsin.
    trafik sigortanı yaptırdıktan sonra plaka işlemlerini başlatabilirsin.
    not: fiyatların yüksek çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f30 emre

Merhaba erka1907

İstersen 3ü nüde sıfırlayanilirsin

Dreksiyondan sağ taraftaki tuşlardan orta ekranda sürüş verileri,yakıt tüketimi yuvarlak topuza basarak geçiş yap sıfırlamak istediğin ekranda iken yuvarlak düğmeye 2-3 saniye basılı tut sıfırlanır

merhaba,
    orta ekrandan kastınız direksiyonun içinde olan mı yoksa ön konsoldaki mi.
    yuvarlak topuz silecek kolunda olansa eğer oradan sadece kullanılmadığı zaman kendini sıfırlayan km bilgilerini silebiliyorum.
    yakıt ve genel km bilgilerini sıfırlayamadım henüz.
  • Arkadaşlar araca kauçuk paspas nereden bulabilirim, bayi dışında.internet vs. varsa bilen yardım bekliyorum.
  • ts1967 kullanıcısına yanıt
    Türkiye ye gönderimi var ama kargo pahalı olabiliyor.Onun dışında Türkiye de servis dışında yok gibi birşey.

http://skodadop.com/
  • Ben de 8 Aralık'ta Style paket metalik siyah, arka park sensörü ve camlara sonax filmi dahil 51800'e aldım arkadaşlar. Hatta araçta kapı kirişlerinde orjinal fabia yazılı metal korumaları da üstündeydi(hediye ettirdik). Sene sonunda araç alıyorsunuz çok sıkı pazarlık etmek lazım, 1 ay sonra modeli eskimiş olacak neticede. Bir önceki aracımı da Aralıkta almıştım ve aynı şekilde oldukça iyi bi fiyata almıştım. Liste fiyatı 55300 olan aracı yıl sonunda bu fiyata yakın alıyorsanız iyi indirim alamamışsınız demektir. Biz renk farkını bile indirttik. (Bunu yaparken bi kaç bayiden fiyat aldık, en uygununa gittik)
    Daha önceden fabia manuel benzinlisi olan ve 10 yıl kullanan bi arkadaşımız vardı onu referans aldık bu aracı seçerken. 10yılın sonunda birileri adeta zorla bize sat diye diye aldı aracı. :) Oldukça memnundu araçtan.
    Bu arada arabanın sileceklerinde yağmur sensörü zaten var, sadece o konuma almanız yeterli, tıpkı farları otomatik'e aldığınızda tünele girince kısaları da yaktığı gibi, yağmur yağdığında silecekler kendiliğinden çalışıyor. Benim bildiğim kararan iç dikiz aynası da standart. Camlarımda filmle aldığım için çok net söyleyemiyorum.
    Hız sabitleyici yok hız limitörü var ama bugün bi forumda hız sabitleyiciyi serviste 1 ay önce eklettiğini yazan biri olmuş, konuyu net öğrenirsem yazarım buraya.

Benim deneyimim de henüz 750km'lik. Araç şimdilik şehir içinde metre metre dur kalk değilse ortalama bi dur kalk ve akıcı sıkışıklıkta 7,5 civarı yakıyor, şehir dışında 90 - 120 arası sürdüm 5,5 litre yaktı. Benim için düşündüğümden iyi yakıtı. 90'la gidip şehirlerarasında 4 litrenin altını gördüğünü söyleyenler var. Denemedim göreceğiz bakalım.
    Genel olarak araç çok rahat, sürüş konforu üst düzey, oldukça seri, motorun o tatlı homurtusu ara ara çok hoş geliyor kulağa. DSG şansımanın vites geçişleri müthiş rahat. Yokuş kalkış desteğini hissettirmeden yapıyor, önceki aracımda biraz daha sıkıntılı gibiydi(manueldi tabii). Yol bilgisayarı çok iyi, yok yok neredeyse, müzik sistemindeki mp3 şarkılarına bile direksiyondan ve yol bilgisayarı ekranından giriş yapıp seçim yapabiliyorsunuz, telefon rehberinize de öyle. Önceki aracımda da bluetooth vardı ama sadece lcd ekrandan müdahale edebiliyordunuz rehberinize filan.
    Dizel araçtan bu araca geçtim, şimdilik pişmanlık yok. Umarım hiç olmaz. Aracın teknolojik olarak Polo'larla aynı altyapıyı kullandığını(hatta şase aynı şase) bilhassa style pakette Polo bulemotion'a yakın donanımda olduğunu hatırlatmakta fayda var, fiyat ekonomisi de cabası. Ben de bu donanım ve hp'yi görünce Polo'ya o parayı vermek istemedim, test sürüşüne bile gerek görmeden aldım. Şimdilik oldukça memnunum bu aracı aldığıma.

Paspas soran olmuş ben bauhaus'tan 29,90 tl'ye oldukça kalın dörtlü paspas seti aldım siyah.
    Ayrıca bagaja fabia yazılı bagaj havuzu aldım 75tl'ye taksitle internetten. otoaksesuarcı diye bi site.
    http://www.otoaksesuarci.com/bagaj-havuzu/bod-skoda-fabia-bagaj-havuzu-2008-2015-p1405

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewrite -- 7 Ocak 2016; 14:42:07 >

• Bende bu aracın 1.2 benzinli dsg style pakedini düşünüyorum. Araç fiyatına göre donanımlı bir araç gerçekten. Ama dsg şanzıman hakkında çekincelerim var. Kullanıpta sorun yaşayan var mı?

Style paket Metalik renk + arka park sensörlü araca telefondan 54 bin ₺ teklif aldım. Gerçi son bayide pazarlık yapılır zaten de. Yakın zamanda iyi fiyat alan varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.