sanmam 1.11.x kullanaan az server var ve hepside hackli version kullanıyo
server bence çok güzel muhabbet iyi yanlız hissetmiyosunuz kendinizi ben ally mega açtım hepinizi beklerim
ya bende orijinaldeyim enGB versiyounu ile çalışıyomu ve de orijinalin patchiyle calışıyomu kardes bilmiysan gmlere sorar mısın bakıcam da.
valla bi arkadaş enGB versiyonda sorun yaşamıştı ama enGB hack patch bulup versiyonu o şeyilde 1.9.4 yaparsan belki olabilir 1.8.2 lede çalışıyo server ama en sağlıklısı enUS tabi
1.11 Bekliyorum
arkdaşlar 1.11 ile çalısşmıyor büyük bir ihtimla
bu arada Server de beni bilirsiniz UnfaithFuL
selam abi exp ler nasıl kaç günde lvl 20 olurum yazarsan sevinirim
ınn de 5 dk oturursan xp 3 katına faln çıkıyor böyle bi güdne ne biliyim bı 20 olursun her halde
quote:
Orjinalden alıntı: mrt522
selam abi exp ler nasıl kaç günde lvl 20 olurum yazarsan sevinirim
2 günde 41 oldum :D
ya bende girdim ama devamli kapaniyor server sabahtan beri account acmayi bekledim tam actim oyuna girdim server yine gitti yine beklyiyorum
fazla kapanmaz ama .. Benim Serverda Nick CentaurenTr lwl 39 Güzel server herkesi beklerimm
oyy 253 mb bn bunu indirene kadar
yaw şu 1.8.0 ın winziplisini bilen yok mu
onu sıkıştırsan bile çok az bir fark olur 2-3 mb belkide.Blizzard .mpq formatını kullandığı için malesef sıkışmıyo.
sizden bişi reca etcemgmailime yollayın lütfen
nah burdan türktelekoma sesleniom hani lan 2 kat hız 12kb saniyede bumu len 2kat
quote:
Orjinalden alıntı: SilkYolu
sizden bişi reca etcemgmailime yollayın lütfen
gmail ine yollayınca ne fark edicek acabasen ordan indirmicenmi yine,eninde sonunda download yapmış olucan.seni 1.11 e bekleriz 450mb felan
dediğim gibi,wow da paketi yükleyince direk Data/Patch.MPQ gibi dosyaların içine giriyo dosyalar,onları çıkarıp ayırmak içinde mpq açmak için program lazım.patch in yüklenmişini göndermek diğe bişey yok.