Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki telefonun yanında gelen kulaklıklar oldukça iyi ikisi de..

Zylo nun kulaklık:MH 907. harekete duyarlı bi kulaklıktır.

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro --

Spiro nun kulaklık: MH 710. Hİ-Fİ Destekli .

Spiro sagem tarafından yapılmış büyük ihtimal modlanmayacak ama iyi bi hoparlör , kulaklık sesi olur ve aynı zamanda anı yakalayabilecek iyi bi kamerası olursa (biraz zor otofokus fln yok ama) fiyatı da makul olursa fazla abartılı olmazsa alınabilecek bi model bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 2 Mayıs 2010; 18:47:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Bu iki telefonun yanında gelen kulaklıklar oldukça iyi ikisi de..

Zylo nun kulaklık:MH 907. harekete duyarlı bi kulaklıktır.

Spiro nun kulaklık: MH 710. Hİ-Fİ Destekli .

Spiro sagem tarafından yapılmış büyük ihtimal modlanmayacak ama iyi bi hoparlör , kulaklık sesi olur ve aynı zamanda anı yakalayabilecek iyi bi kamerası olursa (biraz zor otofokus fln yok ama) fiyatı da makul olursa fazla abartılı olmazsa alınabilecek bi model bence.

Umarım makul olur.Makul olmasını geçtim umarım gelir Türkiye'ye

• Zylo iş yapacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

silüet olarak sanki n86 yı andırıyor.tasarım olarak beğenemedim.ahım şahım özelliklerde yok.demekki geriye birtek düşük fiyatla çıkabilmesi kaldı ki SE düşük fiyat sunacağını sanmıyorum.

Bu telefonların satış aralıkları belli.neden sanmıyorsun ki.
    C510 dan daha düşük fiyatta satılacağı kesin.Bunlar nokia X3 ile 7320 sinin rakipleri.yanii 350TL den satılır Zylo , 280-300 arasında da Spiro satılır

boşa hayal kurma,350 den satmazlar burda zyloyu

• Spiro'ya 400 liraya kadar verebilirim..sırf 3.5mm jack olması bir müzik telefonu için olmazsa olmaz..Benim eski w810i de ilk başlarda sorun olmuyodu ama sonra sürekli bozulan kulaklıklar ver girişleri ilerde problem oluyo..zylo bu sorunu ilerde yaşayabilir..Ben spironun zylo'dan çok daha fazla satacağını düşünüyorum..Sanırım bende spiro'yu beklicem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

silüet olarak sanki n86 yı andırıyor.tasarım olarak beğenemedim.ahım şahım özelliklerde yok.demekki geriye birtek düşük fiyatla çıkabilmesi kaldı ki SE düşük fiyat sunacağını sanmıyorum.

Bu telefonların satış aralıkları belli.neden sanmıyorsun ki.
    C510 dan daha düşük fiyatta satılacağı kesin.Bunlar nokia X3 ile 7320 sinin rakipleri.yanii 350TL den satılır Zylo , 280-300 arasında da Spiro satılır

boşa hayal kurma,350 den satmazlar burda zyloyu

Çıktığında görürüz .Max. 370TL olur

• Spiro W100i S1 PNX6513 platform
    Zylo W20i DB3350 platform

girmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoW_WoW

Spiro'ya 400 liraya kadar verebilirim..sırf 3.5mm jack olması bir müzik telefonu için olmazsa olmaz..Benim eski w810i de ilk başlarda sorun olmuyodu ama sonra sürekli bozulan kulaklıklar ver girişleri ilerde problem oluyo..zylo bu sorunu ilerde yaşayabilir..Ben spironun zylo'dan çok daha fazla satacağını düşünüyorum..Sanırım bende spiro'yu beklicem :)

Spiro'ya 400 değil de 350'ye kadar verebilirim.400 biraz yüksek bi meblağ olmuş bu telefon için.Ederi 280-350 arasıdır bence...
  • 2011 ağustos gibi gelirler.ama düşük modeller olduklarını göz önüne alırsak belki 2011 mayısta gelirler.
    tabi bunlar çok iyimser tahminler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 19 Mayıs 2010; 9:19:24 >
  • quote:

2011 ağustos gibi gelirler.ama düşük modeller olduklarını göz önüne alırsak belki 2011 mayısta gelirler.
    tabi bunlar çok iyimser tahminler.

bunlar çok daha erken gelebilir. Malum W995 çok hızlı geldi. SE nin sağı solu belli olmaz
  • 1 sene sonra bu modeller 300-400 gibi bir fiyata satılır mı ya?Nasıl bir mantıktır bu?Yarın,öbür gün şu andaki tepe teknoloji bile kendini katlayacak iken 1 sene sonraya ne satmasını bekliyorlar bu modellerin?
  • Bi haber varmı bu modellerden?
  • Zylo W20i, Türkiye'ye heran gelebilir!

W20 R7CA058 CID49,CID51,CID52,CID53,CID80,CID81 CUSTOMIZED TR/CHACHA SILVER C-ASIA -
    W20 R7CA058 CID49,CID51,CID52,CID53,CID80,CID81 CUSTOMIZED TR/JAZZ BLACK C-ASIA -
    W20 R7CA05

http://www1.davinciteam.com/phone_details_W20_R7CA058_CID49,CID51,CID52,CID53,CID80,CID81.html
  • telefonlara da isim verme yeni moda oldu
  • hadi artık gelsinler .spiro gelmese de olur
  • arkadaşlar bu telefonun dış hoparlör sesi ve foto çekımı kaliteli midir? Dış hoparlör sesi çok kaliteli ve foto çekimi güzel olan bir telefon almak istiyorum.Diğer tüm özellikler önemsizdir.Başka model marka öneriniz nedir?tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282
    arkadaşlar bu telefonun dış hoparlör sesi ve foto çekımı kaliteli midir? Dış hoparlör sesi çok kaliteli ve foto çekimi güzel olan bir telefon almak istiyorum.Diğer tüm özellikler önemsizdir.Başka model marka öneriniz nedir?tşkler.

Kimsenin cevap vereceğini sanmıyorum Daha yeni Avrupada çıktı
  • 125 ile 135 euro arasında yurt dışında.
  • hoparlor sesı kalitelı tlfon arıyorum.zylo yu bekleyelım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.