Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teamwiever üzerinden akustik atıcak biri aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

teamwiever üzerinden akustik atıcak biri aranıyor

Sen o kişiye ne atıcan
  • Herkese selam,ben de kısa bir süre önce Sony ericson zylo tel.aldım.Genel anllamda şimdilik memnunum.Fakat bir sorunum var,ben hiç bir sekilde oyunları açamıyorum.yani telefonda kayitli olan orn. luxor gibi...Tikladigimda play now başlığı altında oyun kaydedilemiyor.tekrar denensin mı.gönderilecek kayıt metin mesajı standart tarifesi Üzerinden ucretlendirilecektir.bu bir satın alma değildir.diye bir yazı çıkıyor.altında tekrar dene iptal vs.yazıyor.kabul edip tekrar tıklıyorum ve aynı yazı yine çıkıyor.bilgisi olan varsa yardım istiyorum.şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gardenia59

Herkese selam,ben de kısa bir süre önce Sony ericson zylo tel.aldım.Genel anllamda şimdilik memnunum.Fakat bir sorunum var,ben hiç bir sekilde oyunları açamıyorum.yani telefonda kayitli olan orn. luxor gibi...Tikladigimda play now başlığı altında oyun kaydedilemiyor.tekrar denensin mı.gönderilecek kayıt metin mesajı standart tarifesi Üzerinden ucretlendirilecektir.bu bir satın alma değildir.diye bir yazı çıkıyor.altında tekrar dene iptal vs.yazıyor.kabul edip tekrar tıklıyorum ve aynı yazı yine çıkıyor.bilgisi olan varsa yardım istiyorum.şimdiden teşekkürler...

Oyunu satın alıcaksın.
  • Sony Zylo kullanırken T9 sözlük kullananlar için kötü bir haberim var, bilinir ki sözlük kullananlar her zaman yeni kelimelerini sözlük hafızasına yükler ki hızlı yazabilsin, bu sözlük hanesi nedense eski Sony telefonlarda neredeyse sınırsız iken Zylo'da bunun 10 kelime ile sınırlı olduğunu müşteri temsilcisinden öğrendim.

Yani nereye gidiyor bu yeni kelimelerim demenize gerek yok, her eklediğiniz 10 uncu kelimeden sonra eskiler siliniyor böylece sözlük kullanımı bi hayli zor hale geliyor yada olabildiğince yeni kelime üretmemeye sözlüğün el verdiği kelimeler ile yazmaya çalışsanız iyi olur, işte telefonuma kızmama neden olabilecek en önemli neden, neden Sony niye ya:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 31 Ekim 2011; 11:44:15 >

• Şu ana kadar Zylo'da kötü olan ama yazılımla kolaylıkla düzeltilebilecek bi kaç şey de eklenir ise benim için bu telefon mükemmel olur.

1- MP3 albümlerini klasörler biçiminde de tanıyabilir ise, ki bu şekilde sürekli ID bilgisi düzenlemek zorunda bırakmaz ki bu bile karma bi albüm yapıp dinlemeyi oldukça zorluyor...

2- Sözlük bölümüne 10'dan fazla yeni sözlük eklemek.

3- Facebook gibi bazı widget'lerin çalışırken kitlenip kalması, widget'leri kapatmak zorunda kalmamız.

5- Telefonun bilgisayar ile senkrenizasyonu için Sony Ericsson PC Companion'un outlook gibi nasıl kurulup kullanıldığını bile bilmediğim bir programı kurup kullanmak zorunda bırakması ki hala nasıl kurulduğunu bırak nasıl kullanıldığını bile çözemediğim bi programdır outlook.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 3 Kasım 2011; 13:52:50 >
  • Bu telefon çıkalı uzun zaman oldu.. yorumların çoğunu okumaya çalıştım.. birçok kişi almış .. artık uzun süredir kullanır pozisyondasınız yada kullanmış değiştirmişsiniz... Özellikle müzik benim için çok önemli.. tasarımı da gayet hoş.. kullananlar bunca zamandır telefonda ne gibi sıkıntılarla karşılaştılar bunun yerine daha iyi bir telefon varmıdır benzer fiyatta.. iyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum telefon hakkında veya bunun yerine başka telefon önerilerinizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfatrix

Bu telefon çıkalı uzun zaman oldu.. yorumların çoğunu okumaya çalıştım.. birçok kişi almış .. artık uzun süredir kullanır pozisyondasınız yada kullanmış değiştirmişsiniz... Özellikle müzik benim için çok önemli.. tasarımı da gayet hoş.. kullananlar bunca zamandır telefonda ne gibi sıkıntılarla karşılaştılar bunun yerine daha iyi bir telefon varmıdır benzer fiyatta.. iyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum telefon hakkında veya bunun yerine başka telefon önerilerinizi..

Bu telefondan bende var. Müzik kalitesi iyi fakat manuel ekolayzer ayarı yok. Birde kulaklık sesi gerçekten çok düşük. Acoustic ile nereye gelir bilemem.. Ama manuel ekolayzer olmaması hayal kırıklığı. Belki bu da patch ile çözülebilir. Elf ile çözmüşlerdir belkide..

• @pohuman , açıkçası walkman oluşu ve flac çalabilmesi beni cezbetmişti... şuan bende w810i var ama o da walkman olmasına rağmen ses ayarı çok düşük.. eq. olmasına rağmen en yüksek ayarda bile ses düşük geliyo.. diğer telefonlara oranla walkman serisinin sesinin bu kadar kısık olması çok saçma geliyo bana... zylo nun görünüşü falan da hoşuma gitmişti ama diğer özellikleri beklentilerimi karşılamaya yetmicek gibi .. Yorumladığın için teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfatrix

@pohuman , açıkçası walkman oluşu ve flac çalabilmesi beni cezbetmişti... şuan bende w810i var ama o da walkman olmasına rağmen ses ayarı çok düşük.. eq. olmasına rağmen en yüksek ayarda bile ses düşük geliyo.. diğer telefonlara oranla walkman serisinin sesinin bu kadar kısık olması çok saçma geliyo bana... zylo nun görünüşü falan da hoşuma gitmişti ama diğer özellikleri beklentilerimi karşılamaya yetmicek gibi .. Yorumladığın için teşekkür ederim..

Rıca ederim..
  • arkadaslar bi siteden buldugum mod pack felan yükledim yedek almadıgım icinde geri dönüs yapamıyorum birisi bna main ve fs dosylarını verebilir mi ? (custom dosyasınıda verin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan__252

Uygun fiyata SIFIR Zylo sahibi olmak isteyenler varsa bana ulaşabilirler. Kesinlikle Garantili Türkiye cihazıdır ve detaylar PM'den konuşulur

Uygun fiyata Zylo olayı hala devam ediyor mu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky1920

quote:

Uygun fiyata SIFIR Zylo sahibi olmak isteyenler varsa bana ulaşabilirler. Kesinlikle Garantili Türkiye cihazıdır ve detaylar PM'den konuşulur

Uygun fiyata Zylo olayı hala devam ediyor mu hocam

Çok oluyor hocam, okul nedeniyle ilgilenemiyorum malesef...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

teamwiever üzerinden akustik atıcak biri aranıyor

Sen o kişiye ne atıcan

• elimde sıfır zylo var düşünen olursa bir pm kadar yakınım.
  • Arkadaşlar selamlar. Bir sorum olacak yardımcı olacak biri çıkarsa sevinirim.

C510 telefonumu şebeke sorunu yaşadığım için servise verdim geçen hafta. Sanırım W20i ile değişecek ama bu model hakkında pek bilgim yok sadece nette bir kaç yerde film sorununun çok olduğunu okudum. Sizce bu telefon c510'a kıyasla nasıl. Birde ben bu teli alsam takasta kullanabilirmiyim acaba piyasası nasıl telefonun?
  • Zylo da foursquare e nasıl bağlanabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Antonio-

Arkadaşlar selamlar. Bir sorum olacak yardımcı olacak biri çıkarsa sevinirim.

C510 telefonumu şebeke sorunu yaşadığım için servise verdim geçen hafta. Sanırım W20i ile değişecek ama bu model hakkında pek bilgim yok sadece nette bir kaç yerde film sorununun çok olduğunu okudum. Sizce bu telefon c510'a kıyasla nasıl. Birde ben bu teli alsam takasta kullanabilirmiyim acaba piyasası nasıl telefonun?

C510 dan daha iyi tabiki ama kamera konusunda geri kalır.
    Ve belki bir kaç konuda da geri kalabilir...
    E tabi piyasasıda ölü
    250'ye değişimden gelen cihazları satmaya çalışıyorlar ama malesef o fiyata bile gitmiyor.

Eğer cihazın garantisi varsa, fiyatıda uygun tutmayı düşünürsen alabilirim tabi servisten gelen kargo poşedi açılmamak şartıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

quote:

quote:

E tabi piyasasıda ölü
    250'ye değişimden gelen cihazları satmaya çalışıyorlar ama malesef o fiyata bile gitmiyor.

Eğer cihazın garantisi varsa, fiyatıda uygun tutmayı düşünürsen alabilirim tabi servisten gelen kargo poşedi açılmamak şartıyla

servisten poşette falan gelmiyor. faturaya lastikleyip gönderiyorlar.

bu arada 250 liraya gidiyor cihaz. piyasayı öldürmeyelim.

Poşet derken ? Vakumlu poşet falan mı zannettiniz ?
    Benim 50'yi aşkın değişimim var. Bırakında cihazın ne şekilde geldiğini bileyim :/

Sonuçta şehirdışında olan kullanıcılara servis kutusunun içerisinde kargolanıp döneriliyor! Ve farkındaysanız "servisten gelen kargo poşedi" demişim.

Piyasayı öldürdüğüm yok. 250'den satmak için en az bi kaç hafta cihazı elde tutmak gerekiyor.
    Piyasayı bilmeyen biri değilim.
    Telefonları bilmeyen biride değilim

Ve madem 250'den satılıyor sizin dükkanınızda ürün neden yaklaşık 3 haftadır ilanda durmakta ?
    Ve üstelik Garantisi bitmiş bir halde 260'dan?

Bana karşı sadece konuşmak için konuşmayın !
    Ben bilmediğim şeyler hakkında konuşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan__252 -- 23 Mart 2012; 23:35:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

E tabi piyasasıda ölü

servisten poşette falan gelmiyor. faturaya lastikleyip gönderiyorlar.

bu arada 250 liraya gidiyor cihaz. piyasayı öldürmeyelim.

Poşet derken ? Vakumlu poşet falan mı zannettiniz ?
    Benim 50'yi aşkın değişimim var. Bırakında cihazın ne şekilde geldiğini bileyim :/

Sonuçta şehirdışında olan kullanıcılara servis kutusunun içerisinde kargolanıp döneriliyor! Ve farkındaysanız "servisten gelen kargo poşedi" demişim.

Piyasayı öldürdüğüm yok. 250'den satmak için en az bi kaç hafta cihazı elde tutmak gerekiyor.
    Piyasayı bilmeyen biri değilim.
    Telefonları bilmeyen biride değilim

Ve madem 250'den satılıyor sizin dükkanınızda ürün neden yaklaşık 3 haftadır ilanda durmakta ?
    Ve üstelik Garantisi bitmiş bir halde 260'dan?

Bana karşı sadece konuşmak için konuşmayın !
    Ben bilmediğim şeyler hakkında konuşmam

250'ye vermek istesem çoktan verirdim ki, artık devir android devri bunu fiyata veya cihaza baglayamazsınız.

sizlik bi durum yok ben yaşadıgımı söylüyorum servisten degişim cihazı alanlardan biri de benim oradaki tüm cihazlar faturalara lastiklenmiş açıkta duruyolardı. teleservice ankara.

Siz vermek istemezsiniz ama malesef demek ki o fiyattan gitmiyormuş

O cihazların ne şekilde işlem gördüğünü ne gibi durumlara maruz kaldıklarını oldukça iyi biliyorum

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.