Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya beklersin gibi görünüyor ve hoparlör sesi ile ilgili kesin bir bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
    Baya beklersin gibi görünüyor ve hoparlör sesi ile ilgili kesin bir bilgi yok.

nasıl yahu muzık ıcın uretılmış.
  • w715 de öyle. hoparlör sesi kötü yanında verilen ek hoparlör gayet iyi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

hoparlor sesı kalitelı tlfon arıyorum.zylo yu bekleyelım.

Zylo olabilir .Çünkü zira kendisi FLAC ses dosyalarına olanak tanıyan 3 cihazdan biri .Kulaklık sesinin olağanüstü iyi olacağından şüphem yok ama hoparlör bilinmez

quote:

nasıl yahu muzık ıcın uretılmış.

Kulaklığı takarsan kulağına anlarsın .Müzik için üretilmiş olması demek Hoparlörün çok güçlü ve yüksek sesli olacak demek değildir. BU cihazlar kişiseldir .bunun içinde kulaklık sesine önem vermektedir.
    Ama tabii milletimiz bana göre Kroca bir davranış olan sokakta telefonunun sesini açarak dinlediği için üreticilerin bazıları bu yöne yönlenmekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Ağustos 2010; 1:15:28 >

• ne alaka kroca.ben terasta otururken yada evimde veya tatilde hoparlörden kaliteli orta seviye yukseklikte müzk dinlersem kroca mı oluyor.
  • O zaman w715 al yanında hoparlör veriliyor.
  • quote:

O zaman w715 al yanında hoparlör veriliyor.

neyse .anlatamadım herhalde.lg gm200 varmış şuan en kalıtelı hprlre sahip telmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 25 Ağustos 2010; 9:34:02 >
  • sende bi karar veremedin kac yıldan beri yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensonic -- 25 Ağustos 2010; 11:19:27 >
  • quote:

quote:

O zaman w715 al yanında hoparlör veriliyor.

neyse .anlatamadım herhalde.lg gm200 varmış şuan en kalıtelı hprlre sahip telmis.

bozuk kalitesiz ama yüksek ses istersen çin malı telefon al ama kaliteli ve üksek olsun dersen c510,w995,w595 fln al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensonic
    sende bi karar veremedin kac yıldan beri yaa

:))) ne yapım yaw.şansızım aldıgm tlfnlardan hep pşman oldum. sağol sasailiç oneri için.herhalde w595 en kalitelı olanıdır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sensonic
    sende bi karar veremedin kac yıldan beri yaa

:))) ne yapım yaw.şansızım aldıgm tlfnlardan hep pşman oldum. sağol sasailiç oneri için.herhalde w595 en kalitelı olanıdır.

o yazdığım 3 telefon da iyidir
  • arkadaşlar ayın 16 sında kayıt süresi bitecek pasaportuma kayıt edip kullanacağım bir telefon arıyordum.bugün doğubanka sony ericsson hazel bulup alırım düşüncesiyle gittim.ama hiçbiryerde yok.en son altın han var doğubankın karşısında orayada bir bakayım dedim ki vitrinin birinde S:E: aspeni gördüm fiyat 500 küsürdü.yanındada başlığımızla alakalı olarak ZYLO yu gördüm.fiyat 365 TL.telefona şöyle bir baktım rengindenmidir nedir oyuncak gibiydi.zaten satıcı pilini takmadı.bu arada rengi pembeydi.ama depoda diğer renkleri mevcutmuş.ilk başlık açıldığında 350 civarı olursa alırım diyen arkadaşlara hayırlı olsun ama telefon paralel ithalat.yinede güvenilir bir yere benziyordu.zaten böyle bir telefonunda kolay kolay arıza çıkaracağını zannetmiyorum.ilgilenen arkadaşlar için kartını aldım dükkanın.burda yazarsam ceza yermiyim bilmiyorum.pm atanlara dükkanın telefonunu yazarım.

w715 alacaklar bence önce bi zylo ya baksınlar.fiyat hemen hemen yakın.adam pazarlıkla 350 TL ye verir bence.
    bu arada doğubankın girişinde x8 de vardı.1000 küsür fiyat çekti.the oha and çüş yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 4 Eylül 2010; 13:09:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie
    arkadaşlar ayın 16 sında kayıt süresi bitecek pasaportuma kayıt edip kullanacağım bir telefon arıyordum.bugün doğubanka sony ericsson hazel bulup alırım düşüncesiyle gittim.ama hiçbiryerde yok.en son altın han var doğubankın karşısında orayada bir bakayım dedim ki vitrinin birinde S:E: aspeni gördüm fiyat 500 küsürdü.yanındada başlığımızla alakalı olarak ZYLO yu gördüm.fiyat 365 TL.telefona şöyle bir baktım rengindenmidir nedir oyuncak gibiydi.zaten satıcı pilini takmadı.bu arada rengi pembeydi.ama depoda diğer renkleri mevcutmuş.ilk başlık açıldığında 350 civarı olursa alırım diyen arkadaşlara hayırlı olsun ama telefon paralel ithalat.yinede güvenilir bir yere benziyordu.zaten böyle bir telefonunda kolay kolay arıza çıkaracağını zannetmiyorum.ilgilenen arkadaşlar için kartını aldım dükkanın.burda yazarsam ceza yermiyim bilmiyorum.pm atanlara dükkanın telefonunu yazarım.

w715 alacaklar bence önce bi zylo ya baksınlar.fiyat hemen hemen yakın.adam pazarlıkla 350 TL ye verir bence.
    bu arada doğubankın girişinde x8 de vardı.1000 küsür fiyat çekti.the oha and çüş yani.

Zylo için iyi fiyat
    Eğer Wi-Fi önemli depğilse Zylo öneririm müzik için özellikle ve en son çıkan walkman phone

Aspen nin fiyatıda iyimiş aslında

Ama Xperia X8 daha dünyada satışa çıkmamışki
    http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio

http://www.se-store.co.uk/
    http://www.sonyericsson-shop.de/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 4 Eylül 2010; 16:08:59 >

• X1 419,000 EURO MUŞ PAHALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensonic -- 4 Eylül 2010; 16:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

arkadaşlar ayın 16 sında kayıt süresi bitecek pasaportuma kayıt edip kullanacağım bir telefon arıyordum.bugün doğubanka sony ericsson hazel bulup alırım düşüncesiyle gittim.ama hiçbiryerde yok.en son altın han var doğubankın karşısında orayada bir bakayım dedim ki vitrinin birinde S:E: aspeni gördüm fiyat 500 küsürdü.yanındada başlığımızla alakalı olarak ZYLO yu gördüm.fiyat 365 TL.telefona şöyle bir baktım rengindenmidir nedir oyuncak gibiydi.zaten satıcı pilini takmadı.bu arada rengi pembeydi.ama depoda diğer renkleri mevcutmuş.ilk başlık açıldığında 350 civarı olursa alırım diyen arkadaşlara hayırlı olsun ama telefon paralel ithalat.yinede güvenilir bir yere benziyordu.zaten böyle bir telefonunda kolay kolay arıza çıkaracağını zannetmiyorum.ilgilenen arkadaşlar için kartını aldım dükkanın.burda yazarsam ceza yermiyim bilmiyorum.pm atanlara dükkanın telefonunu yazarım.

Zylo için iyi fiyat
    Eğer Wi-Fi önemli depğilse Zylo öneririm müzik için özellikle ve en son çıkan walkman phone

onu bunu bilmem ilgilenmedim bile zaten.nası oluyo çıkmayan telefon dedim bizde oluyo dedi.sağına soluna bakmadım bile.direk hazel e kilitlenip gittiğim için bakmadım.merak edenlere doğubank girişte sağdaki ilk dükkan.sony ericsson satar hemen her modelide vardır ve hiç sahte telefon satmaz.ama bilemem tanımam etmem.gidip görün.gerçi gerçek bile olsa o fiyata x10 alırım.

bu arada arkadaş dubaide bulamadı hazeli ne iş anlamadım.desire alıyım galaxy s alıyım dedi yok dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 4 Eylül 2010; 18:10:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Zylo için iyi fiyat

onu bunu bilmem ilgilenmedim bile zaten.nası oluyo çıkmayan telefon dedim bizde oluyo dedi.sağına soluna bakmadım bile.direk hazel e kilitlenip gittiğim için bakmadım.merak edenlere doğubank girişte sağdaki ilk dükkan.sony ericsson satar hemen her modelide vardır ve hiç sahte telefon satmaz.ama bilemem tanımam etmem.gidip görün.gerçi gerçek bile olsa o fiyata x10 alırım.

bu arada arkadaş dubaide bulamadı hazeli ne iş anlamadım.desire alıyım galaxy s alıyım dedi yok dedim.

hazel yerine X10 mini ye bak

• x10 mini nin ne pili dayanıyor ne de sar değeri normal.bence beş para etmez.tipi mükemmel o ayrı konu.vivaza baktım sesi o kadarda kısık değildi ama dokunmatiği biraz kötü gibi.resistive olması çok kötü bence.bi taraflarımı eksilirdi sanki capacitif yapsalardı.her modelde illaa bi eksik çıkıyor.o kadar söylendim aino ya ama bitanede kendimemi alsam siyahından diye düşünmüyor değilim.htc desire 517 dolar dubai fiyatı onuda getirtebilirim ama dev gibi oda.w995 in sar değeri bile yüksek benim için.c905 sordum bir yere 600 TL çekti.dubai fiyatı 240 dolar onunda.oda çok kalın.ne biliim kaldık öyle ortada.en mantıklısı hazel diye düşündüm oda ortada yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 4 Eylül 2010; 18:55:50 >
  • quote:

x10 mini nin ne pili dayanıyor ne de sar değeri normal.bence beş para etmez.tipi mükemmel o ayrı konu.vivaza baktım sesi o kadarda kısık değildi ama dokunmatiği biraz kötü gibi.resistive olması çok kötü bence.bi taraflarımı eksilirdi sanki capacitif yapsalardı.her modelde illaa bi eksik çıkıyor.o kadar söylendim aino ya ama bitanede kendimemi alsam siyahından diye düşünmüyor değilim.htc desire 517 dolar dubai fiyatı onuda getirtebilirim ama dev gibi oda.w995 in sar değeri bile yüksek benim için.c905 sordum bir yere 600 TL çekti.dubai fiyatı 240 dolar onunda.oda çok kalın.ne biliim kaldık öyle ortada.en mantıklısı hazel diye düşündüm oda ortada yok.

sorun SAR sa C903 önerim

0.55 W/kg

Yada Yari,Hazel

• hazel i bulsam hemen alıcam.bu arada c905 sahibinden com da altın rengi sıfır ama kutusuz 350 tlye bıraktılar.ne yapsamki acaba.yurtdışından çalıntı falan olmasından korkuyorum.
    satıcı kişide bana yakın gidip görerek alabilirim cihazı ama işte kutusu yok.olmayınca yurtdışından dükkandan çalınma ihtimalini düşündüm.
    dün doğubankta vivazı 600 e bıraktılar düz vivaz klavyesiz.kayıtsız ama bende pasaport var işleticek.iyice sıkıştım pasaportun günü son gün 16 eylül.dokunmatiği pek hoş değildi basmatik ti.sesi o kadarda kısık değil bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 5 Eylül 2010; 12:58:51 >
  • zylo hoşuma kaçtı benimde
    özellikle şu resimde

tuş takımı ve kapak yapısı kaliteli duruyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.