çok garip arkadaş dubaide hazeli bi türlü bulamadı az önce bi dükkandan aradı bulamıyorum diye bende j20 de dedim.satıcı sabaha getiriyim demiş.kod adından anlamış.350 tl civarı bi fiyatta.kırmızısını istedim. kod adından anlamaları çok garip. ısrarla 517 dolara htc desire dedi bende inadına istemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: sharpie çok garip arkadaş dubaide hazeli bi türlü bulamadı az önce bi dükkandan aradı bulamıyorum diye bende j20 de dedim.satıcı sabaha getiriyim demiş.kod adından anlamış.350 tl civarı bi fiyatta.kırmızısını istedim. kod adından anlamaları çok garip. ısrarla 517 dolara htc desire dedi bende inadına istemedim.
Kutularının önünde Hazel yazar ama yan tarafında J20i diye yazar
Satıcının anlamaması garip
Yola ne zaman çıkıyo bu yavrular :D gelse de bi Zylo alsam bi tane
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
geldi paralel ithalat satılıyor.garantili.fonotel 0212 526 74 74
zylo 365 TL aspen 550 TL vivaz 725 TL
bunlar benim bildiklerim.daha birsürü telefon var ve öyle birkaç adet değil doğubanktaki dükkanlara benzemiyor.yüzlerce var her modelden. adres=altın han no=34 eminönü istanbul doğubankın kaşısındaki han.
quote:
Orijinalden alıntı: sharpie
quote:
geldi paralel ithalat satılıyor.garantili.fonotel 0212 526 74 74
zylo 365 TL aspen 550 TL vivaz 725 TL
bunlar benim bildiklerim.daha birsürü telefon var ve öyle birkaç adet değil doğubanktaki dükkanlara benzemiyor.yüzlerce var her modelden. adres=altın han no=34 eminönü istanbul doğubankın kaşısındaki han.
paralel ithalat almam zaten resmi fiyatlarıda böyle olacaktan niye fazla ödeyim ki. Altın Hanı biliyorum açıkcası oradakilere hiç güvenmiyorum
zylo piyasa da mevcut.grey market ithalat.
hoparlör hediyeliydi en son aldığımızda.başarılı olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: minur
Grey alsam niye Zylo alayım ki , gider C905 alırım (gönlümde yatan kartal o )
adam resmen dalga geçmiş, o fiyata hemde kaçak :)en yüksek şu an piyasada 400 dür.üstelik resmi kayıtlı garantili.
Zylo'da AutoFocus olsa iyi olurmuş . çok büyük bir dezavantaj
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: minur
Grey alsam niye Zylo alayım ki , gider C905 alırım (gönlümde yatan kartal o )
sahi c905 grey nerde var söylersen seviniriz.gerçi yok grey olarak getirilmedi ama madem var bilelim.
3 M.P olanında Auto Focus var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
zylo çok hoşuma gitti özellikle 2.6" ekran beni çok şaşırttı. kamera ve müzik özellikleri umrumda değil acaba modlamaya açık bir model olur mu?
sıf 2.6 inç ekran için alınır
konuşma süresinin kısalığıda beni şaşırttı. Talk time Up to 4 h (2G) / Up to 3 h 30 min (3G)
quote:
Orijinalden alıntı: DevoN
???
quote:
quote:
???
Zylo ve Spiro'da AF (autofocus) yok
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
Zylo'yu bende sevdim. FLAC uzantılı ses dosyalarını destekliyor. Mp3'ten boyut olarak daha büyük ama kalite olarak kat kat daha iyi.. Tabi kulaklığında bu formatı desteklemesi yada kaldırabilmesi gerekiyor..