Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Insallah pisman olmayiyiz.
  • hayırlı olsun,resimli,ayrıntılı bi inceleme yaparsan iyi olur almak isteyenlere
  • hayirli olsun.garantilimi paralel ithatmi.paralelse 350ye paralel var istanbulda.daha once soylemistim.istanbulda degilsen ayri tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 4 Ekim 2010; 10:41:00 >
  • Siyah renk olanindan 400TL'ye aldim paralel ithalat, umarim basimiz agrimaz.
    Dun gece sarja takmistim, bugun ogle saatlerine kadar kaldi, daha yeni kullanmaya basladim.
    Kutunun icerisinden "Snap-on Speaker MS410" cikti.
    Deneme amacli telefonun kendi icerisinde bulunan muziklerden birisi ile denedim, gayet guzel, basarili acikcasi.
    Ayrica microSD girisi var ancak kutunun icerisinden cikmadi, aldigim yere sordum, kutu icerisinde yok dedi.
    Normalde SE S500i kullandigim icin telefon bana biraz buyuk geldi, ekrani falan.

Simdilik aklima gelenler bunlar, ancak sorulariniz olursa sorabilirsiniz.
    Yakin zamanda fotografli bi inceleme yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Siyah renk olanindan 400TL'ye aldim paralel ithalat, umarim basimiz agrimaz.
    Dun gece sarja takmistim, bugun ogle saatlerine kadar kaldi, daha yeni kullanmaya basladim.
    Kutunun icerisinden "Snap-on Speaker MS410" cikti.
    Deneme amacli telefonun kendi icerisinde bulunan muziklerden birisi ile denedim, gayet guzel, basarili acikcasi.
    Ayrica microSD girisi var ancak kutunun icerisinden cikmadi, aldigim yere sordum, kutu icerisinde yok dedi.
    Normalde SE S500i kullandigim icin telefon bana biraz buyuk geldi, ekrani falan.

Simdilik aklima gelenler bunlar, ancak sorulariniz olursa sorabilirsiniz.
    Yakin zamanda fotografli bi inceleme yapabilirim.

400TL gerçekten çok pahalı almışsın. Yasal olarak 350TL ye geldiğinde başını duvarlara vuracan .
    cihazına birşey olursa unut teknik servisi ya da değişimi , sadece kapanmaz o kadar

• Hiro senin kadar hayalperesti yoktur yaapeki yasal olarak 350 tl olmazsa sen nerelere vuracan başını acep
  • Dostlar şu spiro yasal olarak ne zaman gelecek memlekete acaba bi fikri olan var mı?Lanet ericsson adam gibi w serisinden bar tipi telefon çıkarmadığı için mecbur kızaklı spiro'yu w810i'min yerine düşünüyorum.Aslında 5 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum fakat çok yıprandı.Öte yandan acaba spiro'nun dışarı verdiği ses nasıl olur?Kardeşimde g705 var dışarı verdiği ses az olduğu için telefonun çaldığını felan cebindeyken duyamıyor aynı sorun w705-715 te de var diye okumuştum bu konunun spiro ile ilgili kısmıyla kulağınıza bişi geldimi acaba?
    Bu arada zylo alan arkadaşa hayırlı olsun,güle güle kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tasher -- 6 Ekim 2010; 20:08:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

buyur burdan yak
    Spiro'ya 3,5mm lik jack girişi koyupta , Sylo'ya koymama sebebini gelde anla

Para kazanmak içn olabilir mi?
  • Zylo icin ayarlari nereden bulabilirim arkadaslar?
    Internet ayarlari gibi, telefondan ayarlari indir dedigimde "ayarlar yok" seklinde ibare cikiyor.
    IsCep gibi uygulamalar indiremiyorum.
  • KULLANDIGIN SEBEKENİN MÜSTERİ HİZMETLERİNİ ARA ORDAN KURABİLİRSİN
    YADA SONY ERİCSSON SİTESİNDENDE ALINABİLİYODU İNT AYARLARI BEN DAHA ÖNCE ALIYODUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensonic

KULLANDIGIN SEBEKENİN MÜSTERİ HİZMETLERİNİ ARA ORDAN KURABİLİRSİN
    YADA SONY ERİCSSON SİTESİNDENDE ALINABİLİYODU İNT AYARLARI BEN DAHA ÖNCE ALIYODUM

Avea'nin kendi internet sitesinde veya online islemler kisminda telefonun modeli yok, "w20i" veya "zylo" diye bir model gozukmuyor.
    Musteri hizmetlerini arasam, sorun halledilir mi? sitesinde gozukmeyen bi model icin.
  • W705 VEYA C903 İN AYARLARINI FİLAN KUR SORUN OLMAZ
    COGU BİRBİRLERİYLE AYNI ZATEN
    BENDE W700 VARDI ONUN İNT AYARLARI YOK W800 AYARLARINI KURUYODUM TELE SORUN OLMUYODU

BU ARADA TELEFONUN HAYIRLI OLSUN GÜZEL BİR MODEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensonic

W705 VEYA C903 İN AYARLARINI FİLAN KUR SORUN OLMAZ
    COGU BİRBİRLERİYLE AYNI ZATEN
    BENDE W700 VARDI ONUN İNT AYARLARI YOK W800 AYARLARINI KURUYODUM TELE SORUN OLMUYODU

BU ARADA TELEFONUN HAYIRLI OLSUN GÜZEL BİR MODEL

W705 ile C903'unde ayarlari yok. :)
  • HADİ YAA O ZAMAN AYARLARI OLAN SON MODELLERİNDEN BİRİNİ KUR C510 FİLAN VARDIR HERHALDE
  • quote:

C510'da yok. :)

http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=staticwapsetting&pagemenu=ilave.telefonayarlari

C905 seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

C510'da yok. :)

http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=staticwapsetting&pagemenu=ilave.telefonayarlari

C905 seç.

iyide C905 TR ye getirilmedi

• Arkadaşlar soracağım soru daha önce de birkaç kez sorulmuş ama kimse net bir yanıt verememiş; yada veren olduysa bile benim gözümden kaçmış olabilir..

Zylo'nun dış hoparlör sesi nasıl ? son seviyedeyken yüksek ve net ses veriyor mu ? dışarıya ses verme konusunda W550'nin bir ünü var..Mesela W550 ile kıyaslanacakolursa ne durumda kalır dışa verdiği ses kalitesi ve yüksekliği ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

bakmadım.bakmak lazım.gerçi 1100 TL çekiyolar kafayı yemişler.ellerinde patlar o fiyata.1100 TL ona verene kadar adam gider garantili falan x10 alır.

Avrupada 220 € = 440 TL

Yani Xperia X8 , X10 mini & mini pro dan daha düşük olması lazım Led flaş ve 5mp kamera yok

zaten türkiyeye bence resmi olarak max 500 liradan giris yapcak.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.