Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar soracağım soru daha önce de birkaç kez sorulmuş ama kimse net bir yanıt verememiş; yada veren olduysa bile benim gözümden kaçmış olabilir..

Zylo'nun dış hoparlör sesi nasıl ? son seviyedeyken yüksek ve net ses veriyor mu ? dışarıya ses verme konusunda W550'nin bir ünü var..Mesela W550 ile kıyaslanacakolursa ne durumda kalır dışa verdiği ses kalitesi ve yüksekliği ?
  • Şuana kadar üretilen eniyi FLAC playerlardan biri olan Nationite S:Flo2 kullanıyorum ve uzun süredir kullandığım

Nokia 5800 (Servisten sıfırı gelince gözden çıkarmıştım zaten satmaya karar verdim ufak bişey kullanmak için)

Bu Iphone büyüklüğündeki cihaz ile (Nationite S:Flo2) taşımak oldukça zor gelmeye başladı.

Geçen gün nette araştırırken eski bir Walkman phone kullanıcısı olarak Sonyericsson Walkman serilerini araştırmaya

başladım ve tesadüfen ZYLO modelinin FLAC çalar özelliği olduğun gördüm biraz araştırdım ve riske girmek adına

5800 ve Nationite S:Flo2 nin ortaklaşa yaptığı işi ZYLO ya devretmeye karar verdim. Ürünü 350tl ye aldım yanında

birde 8gb Sandisk MicroSD ile 380 e geldi. Yarın cihaz elime ulaşır sanırım ufakta olsa değerlendirmeyi buraya eklerim

Kulaklık olarak sipariş verdiğim 3.5mm dönüştürücü ile Audio Technica CKS90NC kullanacağım ve tabi Amfi olarakta Fiio E5 ile

ses yüksekliğinin yanında telefonun şarj süresinide dengelemiş oluruz heralde.. Amaç öncelikli müzik sorasında iletişim olunca

sanırım eniyi seçenekler Sonyericsson Walkmanler.

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 11 Kasım 2010; 13:37:12 >

• Yıldız hocam, telefonunuz elinize ulaşınca, telefonun hoparlörlerinin dışarıya verdiği ses konusunda bize bilg vermeniz mümkün müdür ? Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum..
  • Telefonu bugün yada p.tesi teslim alıcam kısmetse, bayram dolayısıyla gecikme olduğunu söylediler bakalım hayırlısı.

5800 stereo hoparlörleri bu konuda gayet tatminkardı sonucu 5800 a göre kıyaslayarak yapabilirim mesela..

Benim için en önemlisi FLAC formatta müzik çalabilmesi, bu konuda daha önce kullandığım Sony A-826 mp3 playerdan

gayet memnundum ama FLAC format desteklemediği için satmak zorunda kalmıştım. Bu özelliğin olması benim için iyi oldu.

MP3 te müziği daha yüzeysel ve tekdüze duyuyorsunuz FLAC (yani kayıpsız formatta) ise her enstrümanın sesi ayrı geliyor

hele kayıtta iyiyse sahne genişliyor ve solistin sesi enstrümanlardan ayrı bir planda diğerlerinden etkilenmeden kulağa ulaşıyor.

Bunu ayırtetme özelliği yani FLAC çözebilmesi çok iyi olmuş. Bir cep telefonunda müzik adına yapılabilecek eniyi gelişimlerden biri

denilebilir. DAha öncede birkaç Walkman serisi kullandığım için Sonyden bu konuda eminim ama sonucu gelince daha iyi görebileceğiz.

• sonyericsson'a zylonun ne zaman gelecegine dair mail attım gelen cevap:

Sayın Müşterimiz,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Sony Ericsson Zylo model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2010 yılının, son çeyreğidir. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye,www.sonyericsson.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten
    sonyericsson'a zylonun ne zaman gelecegine dair mail attım gelen cevap:

Sayın Müşterimiz,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Sony Ericsson Zylo model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2010 yılının, son çeyreğidir. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye,www.sonyericsson.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

onu zaten otomatikman gönderiyorlar.

Satio içinde yazıştım geçen yıl dedikleri tarih geçeli yıl oldu hala yok

• ya bu sony neden trye gelmiyor sorunu nedir?
  • Dün sordum kargoda yolda aktarmada dediler bakalım hangi ithalatçı firma ile gelecek yarın belli olur kargo gelince detayları ve ön incelemeyi yazarım, İnşallah bir aksilik olmaz.

Tavsiyemdir akakçe gibi ucuz fiyat bulan siteler ile aratıp ucuz bulduğunuz sitelere güvenmeyin çoğu işin acemisi..
  • Arkadaşlar bugün beklediğim Sony Ericsson ZYLO (Gümüş renk) elime ulaştı.

İlk izlenimler: Beklediğimden çok daha iyi malzeme işçilik kalitesi, büyük okunaklı berrak 2.6inch lcd ve menüler çok iyi, telefon gayet hızlı..

Benim için en önemli özelliği olan ses kalitesi ise tam bir Sony (usta) işi. Harika bir berraklık ve tabiki kayıpsız FLAC format sayesinde her sesi

ayrı ayrı duyabiliyorsunuz. Kulaklık Audio-Technica CKS90NC yani standardın çok üzerinde bir kulak içi ve ses çok güzel..

Cihazın şuan için fabrika ses çıkış ayarı her cihazda olduğu gibi kısıtlanmış, bunu FIIO E5 mini kulaklık amfisi ile tamamen çözdüm ses çıkışı

hem yüksek hem kaliteli oldu ancak bir yazılım ile bu sesin amfisizde gayet yüksek çıktığını okudum forumlarda şimdi bu konuyla ilgili

birkaç dosya indirdim nasıl kurulacağını araştırıyorum (Bir bilen varsa kısaca anlatırsa memnun olurum)

Bu dosyanın adı (AudioPhile Premium HD Acoustics) ses kalitesi üzerine kurulu ve içinde amplifier dosyaları falan var..

Cihazı hem telefon ihtiyacı hemde müzik çaları ayrı taşımamak için aldım, bu cihaz uğruna hem Nokia 5800 XM den hemde eniyi

FLAC çalar olarak bilinen Nationite S:Flo2 den vazgeçmek zorunda kaldım ama ses kalitesinden ve kullanışlılığından çok memnunum..

Clear BASS teknolojisi ile Clear audio birleştirilerek FLAC format en güzel haline getirilmiş. Sony mp3 playerlarında dahi FLAC format

desteklemiyor bu cihaz o nedenle çok değerli bir Sony çalar olmuş diyebilirim..

• dostum telefonu nerden aldın acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Extrem

dostum telefonu nerden aldın acaba ?

Telefonu TR içinde internet üzerinden aldım. Aratırsanız birkaç firma mevcut size taksit yönünden uyan hangisiyse alabilirsiniz.

Yanında Sony Ericsson MS410 hoparlör stand hediyesi ile geldi. Oda içinde gayet yeterli ses kalitesine sahip (Bassları hissedilir :)

MS410 Örnek fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 16 Kasım 2010; 18:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Extrem

dostum telefonu nerden aldın acaba ?

Telefonu TR içinde internet üzerinden aldım. Aratırsanız birkaç firma mevcut size taksit yönünden uyan hangisiyse alabilirsiniz.

Yanında Sony Ericsson MS410 hoparlör stand hediyesi ile geldi. Oda içinde gayet yeterli ses kalitesine sahip (Bassları hissedilir :)

MS410 Örnek fotoğraf

350liraya satan bi site var acaba normal garantili telefonlar kaç paradan satılacak fikri olan varmı acaba ?

• Resmi garantili de o fiyata satılacaktır bence
    En fazla 400 TL den çıkar.
  • Bende geçen gün 2 yıl garantili olarak 360 liraya aldım taksitle..
  • FLAC formatlı (kayıpsiz) müzik indirmek isteyen arkadaşlar için birkaç link

https://flacshare.net/index.php?

http://www.kaskus.us/showthread.php?t=4567874 (yazılar Endonezya dili)
  • quote:

FLAC formatlı (kayıpsiz) müzik indirmek isteyen arkadaşlar için birkaç link

Arkadaşım Audio-Technica CKS90NC yı nerden aldın acaba? Kaça aldın? ayrıca flacla normal 128kb arasında çok bariz fark ettiriyo mu kulaklık? Yada telefonla mp4ü falan kıyasladın mı hiç? telefonun flac destekli olması mp4 kadar iyi ses vermesine yeterli oluyor mu? mp4ten kastım clear basslı bir sony

• Tam diyorum işte aradığım müzik telefonu(zylo) diye ama yine eksi bir özellik çıkıyor. O da 3.5 mm jack olmaması. Acaba kutu içeirisinden çıkıyor mu dönüştürücü? Alan birisi cevaplayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

quote:

FLAC formatlı (kayıpsiz) müzik indirmek isteyen arkadaşlar için birkaç link

Arkadaşım Audio-Technica CKS90NC yı nerden aldın acaba? Kaça aldın? ayrıca flacla normal 128kb arasında çok bariz fark ettiriyo mu kulaklık? Yada telefonla mp4ü falan kıyasladın mı hiç? telefonun flac destekli olması mp4 kadar iyi ses vermesine yeterli oluyor mu? mp4ten kastım clear basslı bir sony

ATH-CKS90NC modelini Japonyada çalışan Türk arkadaşım aracılığı ile getirttim 10 gün gibi bir süre içinde ulaşıyor isteyen arkadaş olursa özel mesaj ile yazsın tedarik etmeye çalışırım .

FLAC ile 128kbit arasında bariz fark var ama bunu kaliteli bir kulaklık ile anlayabilirsiniz. Bütün enstrümanların tınılarını basın tizin ayrımını orta sesin kalitesini hissedebilirsiniz. Birçok MP4 kullandım Enson kullandığım zaten dünyanın eniyi müzik çalarlarından biri Nationite S:FLo2 bundan önce Sony NWZ A serilerini kullandım ve bu telefonun ses kalitesi Sony MP-MP4 çalarlardan FLAC çaldığı için daha iyi diyebilirim. Tek farklı yanı desibelinin fabrika ayarlarından mp4 çalarlar kadar yüksek olmayışı ama bunu Fiio E5 gibi bir mini amfi ile rahat çözüyorsunuz ve ses desibelini yükseltecek yazılımlarda var diğer bunu araştırıyorum onuda yapıcaz yakında. ZYLO da Clear BASS ve Clear Sound teknojileride kullanılıyor.

Şunu rahatlıkla söyleyebilirimki ses kalitesi konusunda Sony MP4 playerlardan daha iyi. FLAC kayıpsız ses formatı bunu bariz hissettiriyor ama dediğim gibi kaliteli kulaklık şart..

3.5mm jack dönüştürücüyü cep tel. parçaları satan heryerden 5tl ye temin edebilirsiniz çok basit bir olay ben çözdüm o konuyu şuan Audio-Technica CKS90NC ile dinliyorum ses muhteşem..

• quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Tam diyorum işte aradığım müzik telefonu(zylo) diye ama yine eksi bir özellik çıkıyor. O da 3.5 mm jack olmaması. Acaba kutu içeirisinden çıkıyor mu dönüştürücü? Alan birisi cevaplayabilir mi?

SonyEricsson HPM-82 (25tl ye orjinal aldım) SE Zylo ile hem 3.5mm jak hemde ara kumanda olarak çok güzel çalışıyor tavsiye ederim. Ses kalitesini özelden soran arkadaşlar olmuş tekrar yazıyorum daha önce birkaç NWZ-A serisi SONY MP3-MP4 player kullandım ve hiçbirinde bukadar detaylı ses kalitesi yoktu. Zylonun ses karakteristiğini ve kalitesini en iyi FLAC çalarlardan örnek vererek şöyle özetleyebilirim ; Meizu M6 ile Nationite S:Flo2 nin arası fakat ses desibeli ikisindende düşük (tabi şuan için) yazılımla yükseltince buraya detayları aktaracağım

• kutudan çıkan kulaklıklar flac formatını desteklemiyor sanırım,birde internet performansı nasıl acaba,internet sayfalarını açabiliyormu hiç denedinizmi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.