Şimdi Ara

Yeni yama 2.0.5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Özellikle Adventure mode'daki dengeleri yerine oturtmak için ciddi çaba sarfeden Blizzard, 2.0.5 numaralı yeni yamada da bazı enteresan değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Bu sefer de Bounty'lerin hangi zorluk seviyesinde yapıldığının hiçbir etkisinin olmaması Blizzard'ı harekete geçirmiş. Böylece Horadric Cache'lerden Legendary düşme ihtimali arttırılmış. Buna ek olarak Torment I ve üzerinde yapılan Bounty'lerden Torment spesifik (Sınıf Setleri vs) Legendary'lerin düşme şansı da eklenmiş. Aynı zamanda Rift Guardian'lardan düşen Blood Shard sayısı da yine Torment I ve ötesinde daha fazla olacak.

Bunun yanında Blizzard'ın silahlarımız ve zırhlarımıza taktığımız Gem'lerle ilgili de bazı düzenlemeler üzerinde çalıştığını biliyoruz. Bu düzenlemelerin ilk aşamasında bir eşyanın Gem'ini soketinden çıkartma fiyatları düşüyor. Eskiden 500,000 altın isteyen Flawless Royal'i çıkartma fiyatı 175,000'e düşmüş durumda mesela. Ek olarak Legendary Gem'lerle ilgili bazı planlar yaptıklarını ve ileride çok özel Legendary Gem'lerle karşılaşabileceğimizin de sinyalini veriyor Blizzard." kaynak

Yeni yama 2.0.5

Düzeltme: yeni yama notları eklendi işte link

More Legendaries - 1 guaranteed in the first hour!
    More Goblins - Anniversary buff makes them come in pairs!
    More Blood Shards
    More Keystones
    More Gold Find

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 13 Mayıs 2014; 21:57:21 >

• Split yapamicaz yani pek anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de o kadar torment split run yapıyordum. Hepsi boşaymış demek ki :). neyse en azından bundan sonrası için güzel olacak.
  • Bounty yapmanın rift materyali vermesinden başka çok da bi yararı yok zaten. 1 tane legendary elde etmek için en az 20 tane falan kutu gerekiyor bazen
  • Bütün değişikler çok mantıklı. Riftlerin ve bountylerin zorluk seviyeleri arasında farkın oluşması çok daha iyi olacak. Gemlerin çıkarılmasının ucuzlaması güzel, 500k vermek abartı geliyordu sadece çıkarmak için. Ve en iyi haber de Legendary Gemler. Fazla çeşitli, dengeli legendary gemler üretilebilirse çok güzel olacak.

Blizzard oyuncuların isteklerini bir şekilde yapıyor ama geç yapıyor. Bence bundan 2 yıl sonra tam istediğimiz tarz bir oyuna sahip olabileceğiz.
  • Split farm olayına kıl oluyordum güzel olmuş.Ben torment 3 kasacak bir karakter oluşturana kadar saatlerce emek veriyorum adam normal kutudan aynı itemi alabiliyordu..sonunda fark etmiş blizz.. t1 de kesiyorsun 40 shard t4 kesiyorsun gene 40 shard bunuda düzeltmişler süper .birde şu personal stash olayı gelsede depo için alt karakter acmakdan kurtulsak ....patch ne zaman gelcek sabırsızlanıyorum bilgin varmı dostum..
  • düzelttikleri sadece gem çıkarma olayı anladığım kadarıyla bence class set itemleri t1 bounty kutusundan düşmemeli. yapacakları şey rift girişlerini ücretsiz yapmak, az da gold droplarını buflamak o kadar bence droplarla oynamamalılar kesinlikle. birde publiğe giriyoz kimi rifte kimi bountye gidiyor bunun önlenmesi gerekli diye düşünüyorum ilerde inş bunlarada bir el atarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

düzelttikleri sadece gem çıkarma olayı anladığım kadarıyla bence class set itemleri t1 bounty kutusundan düşmemeli. yapacakları şey rift girişlerini ücretsiz yapmak, az da gold droplarını buflamak o kadar bence droplarla oynamamalılar kesinlikle. birde publiğe giriyoz kimi rifte kimi bountye gidiyor bunun önlenmesi gerekli diye düşünüyorum ilerde inş bunlarada bir el atarlar.

Aynen saçma sapan işler oluyor giriyosun herifin biri kendi halinde bounty yapıyo biri rift açıyor diğeri afk kalıyor bunu çözsünler de önce gerisi kolay.
  • Aynen ve bunun yanında bounty'de afk olayınada çözüm gerek.. Biz uğrasıyoruz adam afk kutu bekliyor :)
  • legendary gem olayı güzel olabilir :)
  • Olması gereken değişiklikler yapılmış, resim de çok hoş.
  • gem sökmek çok pahalı gerçekten ben 1 milyondan fazla para verdim soket sökmek için biraz insaf
  • Public oyunda bounty olmaz o zaman. Bounty yapan zaten normalde yapıyordu genelde. Normal public oyunlarda hep split bounty yapılıyordu.
    Şimdi herkes bountyi de tormentte yapmaya çalışacak public gameler iyice karışacak.

Kesinlikle be kesinlikle bounty/rift diye ayrılması lazım public gamelerin.

Bu arada bounty çantasına class set itemleri eklerlerse kimse rift yapmaz. Kesinlikle eklenmemeli. Herkes torment 1-2 bounty split farm yapar.

Birde şu spastik Crusader yüzünden bol bol 2H Silah dropları alıyoruz. Hayır bufflayamıyolarda silahları crusader yüzünden. Kardeşim koy cursadera dmg penalty gibi bir şey herkes adam gibi kullanabilrsin. En azından millet acaba 2H mi kullansam desin skron zamanlarındaki gibi.
  • olsun tabi değişiklik iyidir.. bounty ile rift ayrılmalı seçim yapılarak.. bounty nedir ya? tek başıma yapıyorum ben onu.. publicte rift ise muhteşem oluyor.. hele pintilere denk gelmezsen o rift taşı hiç kapalı kalmıyor.
  • Ben de public oyunda rifti hiç sevmiyorum.

Açmak dert değil ben de açarım da. 100 paragon leveli olan adam DH'ye 10 milyon Toughness kasmış DPS'i 300k Torment 4 rifte giriyor. Ölüyor mu ölmüyor ama DPS olarak neredeyse hiç katkı yapmıyor.

Hiç kimse de çıkıp kağıt üzerindeki DPS önemli değil önemli olan elemental DMG falan demesin. DPS'i 300k olan adamın elementak dmg si +%100 olsa bile 600k dsp yapaacak ki bu da yetersiz T4 te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Ben de public oyunda rifti hiç sevmiyorum.

Açmak dert değil ben de açarım da. 100 paragon leveli olan adam DH'ye 10 milyon Toughness kasmış DPS'i 300k Torment 4 rifte giriyor. Ölüyor mu ölmüyor ama DPS olarak neredeyse hiç katkı yapmıyor.

Hiç kimse de çıkıp kağıt üzerindeki DPS önemli değil önemli olan elemental DMG falan demesin. DPS'i 300k olan adamın elementak dmg si +%100 olsa bile 600k dsp yapaacak ki bu da yetersiz T4 te.

En azından adam ölmüyormuş bak ona şükret ben ne zmana bi demoh huntera denk gelsem riftte herifler zırt pırt ölüyor hiçbir katkısı yok farma
  • ne zaman cıkıyo bu yama tarıh bellımi
  • Horadric Cache'lerden düşen legendary itemlar verilebilecekmiş. O kadar çok yazı okudum ki, siteyi bulduğum zaman linkini eklerim...
  • güzel düzenlemeler inşallah burada yazılanlar dahil eklenerek bir an önce gelir
    yavaştan sıkılmaya başladı çevremdeki insanlarda korkuyorum listede 3-5 kişilik zamanlarına geri dönecek oyun
  • public oyunlarda afk yada düşük gear olayına bi çözüm gelmeli,

mesela wowdaki gibi zorluk seviyelerine bi gear kısıtlaması gelmeli, ama dediğiniz gibi dps'de yazan ile gerçek dps arasında çok fark olabiliyor, ben 1m dps ile t1 zor temizlerken şimdi 600k dps ile t3 çok seri oluyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.