Şimdi Ara

Yeni yama 2.0.5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dovahkin

public oyunlarda afk yada düşük gear olayına bi çözüm gelmeli,

mesela wowdaki gibi zorluk seviyelerine bi gear kısıtlaması gelmeli, ama dediğiniz gibi dps'de yazan ile gerçek dps arasında çok fark olabiliyor, ben 1m dps ile t1 zor temizlerken şimdi 600k dps ile t3 çok seri oluyor

Gear kısıtlaması çok zor olur. Kaliteli gear ile kalitesiz geari ayırdedebilecek bir sistem zor gelir. Bir çok kriter var çünkü. Sheet DPS, elemental DMG, skill dmg, health pool, mitigation...

Onun yerine paragon level matchmaking gelmesi lazım public oyunlarda. Yani +50/-50 level gibi bir fark olmalı public oyunlarda. Yine premade olarak girilmişse ortalaması alınabilir.

Her ne kadar şans çok önemli olsa da item kalitesi ile paragon leveli doğru orantılı oluyor AH kalktığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

public oyunlarda afk yada düşük gear olayına bi çözüm gelmeli,

mesela wowdaki gibi zorluk seviyelerine bi gear kısıtlaması gelmeli, ama dediğiniz gibi dps'de yazan ile gerçek dps arasında çok fark olabiliyor, ben 1m dps ile t1 zor temizlerken şimdi 600k dps ile t3 çok seri oluyor

Gear kısıtlaması çok zor olur. Kaliteli gear ile kalitesiz geari ayırdedebilecek bir sistem zor gelir. Bir çok kriter var çünkü. Sheet DPS, elemental DMG, skill dmg, health pool, mitigation...

Onun yerine paragon level matchmaking gelmesi lazım public oyunlarda. Yani +50/-50 level gibi bir fark olmalı public oyunlarda. Yine premade olarak girilmişse ortalaması alınabilir.

Her ne kadar şans çok önemli olsa da item kalitesi ile paragon leveli doğru orantılı oluyor AH kalktığı için.

ben oyuna yeni başladım, paragon levelim düşük olmasına rağmen t3 zorlukta çok seri ilerleyebiliyorum, aynı şekilde oyunu uzun süredir oynayan ama yeni karakter açmış bir arkadaş çok düşük dps ye sahip olabilir, dediğin gibi düzgün bir sistem gelmesi zor görünüyor

• Dovahkin kullanıcısına yanıt
    HErkes için geçerli değil, tabi şansa bağlı olarak düşük paragonlu iyi karakterler de var. Fakat genel olarak düşük paragonsa hep kötülere denk geldim. T3 public aratıyorum paragon 50-100, profile dps 200-300 arası olanlarla dolu; hep bu geldi başıma. Rift o kadar uzun sürüyor ki böyle olunca.
  • Clan ve community geldi. Neden halen public oynuyorsunuz?
    Şahsen normal split bounty haricinde public oynamıyorum; hatta bunu bile clan'dan yapıyorum genelde.
    Girin güzel bir clana, dps'ini, oyunculuğunu bildiğiniz, az biraz muhabbetinizi kurduğunuz, birkaç party içinde bulunduğunuz kişilerle oynayın. Party oynamak ancak böyle etkin oluyor keza. Böylece ne adamın dps'ine, ne de paragonuna bakmak zorunda hissedersiniz kendinizi; çünkü belli bir kriteri olan klanda olursanız, herkes party için yeterlidir. Eskiden bunun çözümü arkadaş listesini bu etkinlikte kullanmaktan, beğendiğiniz, muhabbet kurduğunuz kişileri eklemekten geçerdi. Şimdi clan ile birlik olma duygusu arttı ve artık etkin party bulmak çok daha kolay.

Split bounty bile afk olan, sömürücü elamanlar varken; publicte sırf biraz daha fazla gold toplamak için yüksek torment giren tipler elbette sinir eder. Ama artık çözümü var; clan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 28 Nisan 2014; 14:54:01 >

• ben yakın zamanda jewel bekliyorum
  • Vay millet ne çakal olmuş ya 300k dps ile t3 girmek Valla bende şuan 1m sheet dps yüzde 70 elemental damage var ona rağmen hızlı oluyor diye hala torment 1 giriyorum
  • asdasd4441 kullanıcısına yanıt
    sen o karakterle T1 yapıyorsan biz tamamen çıkalım barii:):)

bu arada, bemagic sensin demek..:) listemdesin.. zaten 4 kişi var benim sürekli online olan arkadaşlardan birisi sen bi de joseph var, onu da geçenlerde görmüştüm forumda bir yerlerde..:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Clan ve community geldi. Neden halen public oynuyorsunuz?
    Şahsen normal split bounty haricinde public oynamıyorum; hatta bunu bile clan'dan yapıyorum genelde.
    Girin güzel bir clana, dps'ini, oyunculuğunu bildiğiniz, az biraz muhabbetinizi kurduğunuz, birkaç party içinde bulunduğunuz kişilerle oynayın. Party oynamak ancak böyle etkin oluyor keza. Böylece ne adamın dps'ine, ne de paragonuna bakmak zorunda hissedersiniz kendinizi; çünkü belli bir kriteri olan klanda olursanız, herkes party için yeterlidir. Eskiden bunun çözümü arkadaş listesini bu etkinlikte kullanmaktan, beğendiğiniz, muhabbet kurduğunuz kişileri eklemekten geçerdi. Şimdi clan ile birlik olma duygusu arttı ve artık etkin party bulmak çok daha kolay.

Split bounty bile afk olan, sömürücü elamanlar varken; publicte sırf biraz daha fazla gold toplamak için yüksek torment giren tipler elbette sinir eder. Ama artık çözümü var; clan.

+1

• Şu Torment seviyelerindeki dengesizlikleri bi halletsinler. T6 ile T1 farmlamanın exp haricinde hiçbir farkı yok şuan.
  • blackh4wk kullanıcısına yanıt
    leg düşme ihtimali de artıyor, gold miktarı da

yani kabul edilebilir bir hızda farmlıyorsun her zaman yüksek torment seviyesi daha mantıklı
  • Cem tüksek T yapmak gerekecek dediklerine göre

Hardcore için ayrı bir keyif vereceğinden eminim bu değişikliklerin. T1-2 yalan olcak 3 ve üzeri için uğraşacak herkes HC'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackh4wk

Şu Torment seviyelerindeki dengesizlikleri bi halletsinler. T6 ile T1 farmlamanın exp haricinde hiçbir farkı yok şuan.

• bounty, rift dediğiniz nedir arkadaşlar ?
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Reaper of Souls ek paketi ile gelen adventure moduna özel aktiviteler.
  • tabi ek paketi hala almadık :) eyvallah
  • oyunu biraz daha zolastirsinlar... ama yaratiklarin canini 1m ile carparak degil... mesela elitelerin gucleri degissin... Arcane varken birden frozen orb olsun. sonra poison olsun... filan.. yada element damageler var.. bi yaratik gelsin fire damage bagisikli olsun... yani fire damage vuramayalim(diablo2 deki gibi)

acayip zevkli olur.. .Olme tehlikesi varsa, oyunda heyecan var demektir:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 29 Nisan 2014; 14:41:08 >
  • Chiltara'nın da çıkma şansı artıyor.

If you're farming Frozen Blood then you might glad to know that we plan to increase Chiltara's spawn rate in an upcoming patch. We don't have an ETA for the patch yet, but it is being worked on!

Note that this change will only increase her spawn chance. The drop rates for the Gibbering Gemstone, Urn of Quickening, and Frozen Blood will remain the same.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12673847756#5
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

oyunu biraz daha zolastirsinlar... ama yaratiklarin canini 1m ile carparak degil... mesela elitelerin gucleri degissin... Arcane varken birden frozen orb olsun. sonra poison olsun... filan.. yada element damageler var.. bi yaratik gelsin fire damage bagisikli olsun... yani fire damage vuramayalim(diablo2 deki gibi)

acayip zevkli olur.. .Olme tehlikesi varsa, oyunda heyecan var demektir:D

bu dediğin dungeon siege 2 de vardı hocam.Mesela bir mob fireball atıyorsa onun ateşe karşı resisti yüksek oluyor bu tarz birşey yapsalar güzel olur ama skill bar yetersiz kalır.malum her elementten skillin barda olması gerekir
    Torment 1 birde düşen bütün eşyalar t1 kategorisinde olsa.Rare itemlarda buna dahil.Eğer bu gelirse itemların statları,özelliklerinde değişme olacağı için t1 ile t6 arasında düşen itemlarda ciddi fark olur.Public game içinde gearscore da gelirse o sorunda çözülür.Mesela t2 için atıyorum 5k gear gerekmesi gibi.Aksi halde giremeyelim mesela.

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    +
    Ek olarak, yaratıklardan sağlık küreleri(!) düşmesin ya da çok nadir düşsünler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

Cem tüksek T yapmak gerekecek dediklerine göre

Hardcore için ayrı bir keyif vereceğinden eminim bu değişikliklerin. T1-2 yalan olcak 3 ve üzeri için uğraşacak herkes HC'da

T3 daha rahat kasmak için aughild's set'i için uğraşıyordum son 1-2 gündür. Sonunda koydum idareten 2 parçayı Wizard üzerine.
    Artık %15 daha az elite'lerden hasar alırken, elite'lere %15 daha çok vuruyorum. Bir üst torment için rahatlama adına güzel bir adım oldu bu, hem de omuzluğa aughild koyunca, source'u firebird'e çektim ve elimdeki tiriumvirate'e göre %12 daha çok fire dmg aldım. Elemental elite DPS'te wizard'lar arasında 70. sıradaydım son baktığımda.

Bence herkes bu setten yapmalı. Bu set ve royal grandeur yüzük bana göre şu anda oyundaki en rahat ve herkesin ulaşılabiliceği OP parçalar.
    Sen de yap, materyal kovalayalım beraber, halen daha iyi roll getirmek için craft'e devam ederim. Ah bir de firebird source'ta dmg iyi olsaydı. =( Ya da üzerinde vita olsaydı. Neyse daha yükseklerde oynamak için çalışmalara devam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.