Şimdi Ara

Yeni Yıldan Sonra Hediye Servisleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım yeni yıla girince operatörlerin hediye servisleri kaldırılacak, Turkcell salla kazan Türk Telekom sil süpür gibi. Herşey eskisi gibi olacak, o zaman neler olur ne yapmak gerekir?

Edit: 3 Operatörün de hediye servisleri konusun da sanal operatörler den farkı kalmayacağı için ben direk Bimcell'e numaramı taşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell'in birden fazla hediye veren kampanyası var, Turkcell'cilere pek koymaz da Platinum'lular fena taklaya gelir. Salla kazan'ın kalkması demek benim için -10GB demek. Umarım geçen sene gibi uzatır.

• O zaman olsun bakarız. Doğmamış çocuğa don biçilmez.

• Nereden geldi bu bilgi

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Turkcell'de salla kazan'ın son tarihi 3 Ocak 2020 gözüküyor, diğer operatörler için de bir tahmin bu. Malumunuz bütün operatörler ne yaparsa aynısını yapıyor birbirlerini takip ediyorlar, Turkcell bitirirse öbürleride bitirecektir. Hediye servisini ilk getiren de Turkcell'di, galiba 2016 sonların'da gelmişti...

• Vodafone yolundan gidip çakmalıkyapanda. Saatlik hediye verende Turkcell di

Tarifeler paketler de de 31 Aralık son tarih yazar gelsin o tarih belli olur zaten

• turkcell supriz noktayi bitirir ama salla kazan i bitirecegini dusunmuyorum. 5g arefesinde insanlara bol bol gb dagitiyor cesitli kampanyalarla.

diger 2 operator hakkinda birsey diyemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sifir hediye verse de kullanacagimiz operator belli 👍
    Kaliteli iletisim icin Turkcellle baglanmaya devam hayata 😊

• 1 Ocak 2019'da Sürpriz Nokta kalkmıştı çok üzülmüştüm, sonra saat 2 gibi tekrardan aktif olmuştu mutlu olmuştum. O zaman fake GPS vardı 5GB 500 dakikalar havada ucusuyordu.

Salla Kazan kalkmaz, neredeyse temel bir kampanya olmuş durumda.

Diğer kampanyalardanda Her Gol 100MB, Kim 1GB İster felan uzatılır, geçen sene de aynısı olmuştu.

Eğer kaldırılırsa Turkcell çok abone kaybedecektir. Kampanyanın son tarihine felan bakmıyorum ben çünkü bazı kampanyalar olmazsa olmazdır.

Kısaca son tarihe fazla önem vermeyin kampanyaların %90 uzayacaktır. 5-6 senedir böyle Turkcell'de. 19 senedir Turkcell kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 13 Aralık 2019; 20:44:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.