Şimdi Ara

Yenicarsim.com Advantage Puan - Bitti- puanlarınızı harcamayı unutmayın (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
8.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Evet puanlar yatmış.bende hemen kipaya gidip altın aldım.böylece nakte cevrilmis oldu puanlar.

kipada ne kadara aldın acaba altını... ben geçen hafta puan kullandım çeyrek yeniyi (edit:kuyumcuda) 172 den aldım.. şimdi 2 lira daha koymuş olması lazım

Maalesef Konyada puan kullanan kuyumcu bulamadim o yüzden biraz pahalıya aldım altını

Hocam Konyada hangi Kipadan aldınız. KRipa içerisinde bir kuumcudan mı tam anlamadım

Merkez kipada market kısmından aldım altıni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internetten kartın puanına baktım -64 küsür tl görünüyor.5 ekimde mesaj gelmişti puanınız karta yüklendi diye. anlamadım.

sizde de böyle mi?
  • BENDE LCW YE GİTTİM ÜSTE BAŞA BİRŞEYLER ALDIM
    BU AY PUAN AYIYDI

FİNANSBANK: 40 TL
    BONUS - 100 TL
    ANVANTAGE - 150 TL

TOPLAM 290 TL :D
  • Arkadaşlar bir sorunum var acil yardımcı olur musunuz? bir yol gösterir misiniz?

biraz önce yeniçarşım müşteri hizmetlerine şu mesajı gönderdim.

23 Ağustos 2012 'de sitenizden yaklaşık 1745 tl lik alışveriş yaptım, halkcard advantage kartımla %10 nakit puan kampanyasından yararlanarak, kartıma puanlar yüklendi ve ben puanların süresi bitmeden kullandım. ikinci advantage %10 nakit puan kampanyasından da alışverişim oldu yaklaşık 800 tl lik. oradan gelecek puanları da bugün kullanmak için gittiğim yerde puanlarımın eksiye düştüğünü öğrendim.Bankayı aradım durumun düzeltilmesi için onlar da bana yenicarsim.com sitesinin ilk yüklenen 150 tl lik puanları iptal ettiğini söyledi.Acilen yapılan hatanın neden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum ve durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk.bjk -- 10 Ekim 2012; 19:03:00 >
  • quote:

Arkadaşlar puanımı hangi alış veriş sitesinde kullanabilirim acaba:( hepsiburada.com da kullanılamıyor artık

evet arkadaslar..hangi siteden kullanabiliyoruz puanları...yardımcı olunuz ltfn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

Arkadaşlar bir sorunum var acil yardımcı olur musunuz? bir yol gösterir misiniz?

23 Ağustos 2012 'de sitenizden yaklaşık 1745 tl lik alışveriş yaptım, halkcard advantage kartımla %10 nakit puan kampanyasından yararlanarak, kartıma puanlar yüklendi ve ben puanların süresi bitmeden kullandım. ikinci advantage %10 nakit puan kampanyasından da alışverişim oldu yaklaşık 800 tl lik. oradan gelecek puanları da bugün kullanmak için gittiğim yerde puanlarımın eksiye düştüğünü öğrendim.Bankayı aradım durumun düzeltilmesi için onlar da bana yenicarsim.com sitesinin ilk yüklenen 150 tl lik puanları iptal ettiğini söyledi.Acilen yapılan hatanın neden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum ve durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

dostum halkcard bunu bana da yaptı. önceki kampanyanın son günü kazandıgın puanı ister kullan ister kullanma eksi bakiyeye düşürüyorlar. nedenini bilmiyorum. birkaç gün sonra da tekrar puan kazanmış gibi tekrar düzeltiyorlar. ayrıca yeniçarşım puanı nasıl iptal etsin halkadvantagenin şartlarını yerine getirdim gerisi beni baglamaz diyebilirdin. iptal olması için ödemenin iptal olması lazım. bence mh ile tekrar görüş...

• quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

Arkadaşlar bir sorunum var acil yardımcı olur musunuz? bir yol gösterir misiniz?

dostum halkcard bunu bana da yaptı. önceki kampanyanın son günü kazandıgın puanı ister kullan ister kullanma eksi bakiyeye düşürüyorlar. nedenini bilmiyorum. birkaç gün sonra da tekrar puan kazanmış gibi tekrar düzeltiyorlar. ayrıca yeniçarşım puanı nasıl iptal etsin halkadvantagenin şartlarını yerine getirdim gerisi beni baglamaz diyebilirdin. iptal olması için ödemenin iptal olması lazım. bence mh ile tekrar görüş...

23/08/2012 YENICARSIM.COM İSTANBUL 145.41 1454.18/12-02.Taksit
    10/09/2012 AYAKKABI DÜNYASI-ETLİK Puan Kullanım 0.00 -149.90
    12/09/2012 Yenicarsim.com Kampanya NakitPuan İptali 0.00 -150.00
    14/09/2012 Yenicarsim.com Kampanya Kazanımı 0.00 0.10

04/10/2012 Yeniçarşım Kampanya Kazanımı 0.00 80.60

dün gelen kredi kartı ekstremde bu şekilde görünüyor.

yeni çarşım mh ile görüştüm.bankanızdan bilgi talep ettik.size dönüş yapacağız dediler.ben de haber bekliyorum bakalım ne olucak.

• quote:

Arkadaşlar puanımı hangi alış veriş sitesinde kullanabilirim acaba:( hepsiburada.com da kullanılamıyor artık

Durumu Hepsiburada müşteri hizmetlerine bildirdim verdikleri cevap şu şekilde oldu..

HSBC Advantage : Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

yani kullanılıyor diyorlar ancak ödeme sayfasında görünmüyor puanlar
  • Benimde ekstrede puan -148 tl gorunuyor 2 aydir neden boyle bilen var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.