Şimdi Ara

Yenikent ASAŞ Stadı'da nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum bu haftasonu Beşiktaş Ankara'da oynuyor maçı, Ankara'ya 1 kez gittiğim için tam olarak yolu bilmiyorum acaba Anıtkabir'den stad ne kadar sürer ve nasıl gidebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan1923 -- 13 Ekim 2014; 19:50:31 >

• Yardımcı olacak yok mu?
  • Bilen birisi yokmu arkadaşlar, metro ile gidip ring otobüsleri varmıdır stada?
  • Oo dh li kardeşimi arabaylami yollarim helikopter yolluyorum dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ankarayı bilbiyosan bulman zor çarşı bahçelievler belpa önünden otobüs kaldırıcak face sayfasından onlara ulaşabilirsen telefon felan vardı çarşı ankara daha rahat olur senin için
  • Ego otobüsleri gidiyor, ama biraz yürüyeceksiniz..

Sıhhıye ve ulusdan otobüsler kalkıyordu en son..
    Yenikent diye yazıyor ama kodunu unuttum..

Biraz önce Yenikent cezaevinden görüşden geldim, yenikentin heryeri çamur, bataklık..
  • Dogru konus Osmanli Stadi orasi!!!!!!!!!
  • Kızılaydan batıkent metrosuna bin batıkentten osb sincan metrosuna bin(zor değil metrodan inip metroya biniyosunuz aktarma oluyo) en son durağa git törekent ordan 557 yenikent egosuna bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuhan1923 kullanıcısına yanıt
    Anıtkabir'den Tandoğan Meydanı'na yürü, Tandoğan Meydanı'ndan Celal Bayar Bulvarı'na doğru yürü, 750 mt falan... Celal Bayar Bulvarı üzerinden yolun karşı tarafından (sol istikamete doğru) 554 Yenikent-Ortapınar-Toki otobüsleri geçer, onlara binersin, normal zamanda yaklaşık 1 saat sürer. İtin ölmeye bile tenezzül etmediği Allah'ın belası bir yerdir haberin olsun... Metro aktarmalı gitmek için Kızılay'a gitmen lazım, Kızılay'a gitmek için Ankaray'a binmek lazım bir sürü iş... Doğrudan gitmek en kolayı ve en kısa yolu...

Google Maps'a Tandoğan meydanı diye yazarsan dediğim yerlerin hepiciğini göreceksin... Anıtkabir'i bulursan hepsini bulursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 17 Ekim 2014; 18:03:04 >
  • Dostum 557, 504 ve 557 cezaevi versiyonları ile yenikente gidebilirsin.

Sincan'dan Yenikent'e giden dolmuşlar stadın bayağı yakınından geçiyor, sadece bir yokuş çıkıp iniyorsun.

İyi eğlenceler.
  • Arkadaşlar cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum Çarşı Ankara'nın kaldıracağı otobüslerde yer ayırttım onlarla gideceğim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.