nasıl pet alıcam allah rızası için bi tek tek anlatın ssli olursa çok iyi olur
pet almana gerek yok hunter ol lwl 1 skılını ac ondan sonra kurt yakalıcaksan git kurta sılahı cıkar canvarın canını %10 altına duşür sona sılahı giy skılı vur hop cantanda eğer yapamassan ekle soulofblack69@hotmail.com
çok ama çok saol
onemlı deıl
ya yapamadım nasıl yani yumruklamı dalcaz wolfe
tame skılını açtınmı ??
lwlim 1dan 0 kyu skili açtım
hıh bak sımdı black wolfa git yumrukla dal canı baya gitsin cok az canı kalsın sona silahı giy tame skilini vur sora cantana bak
iyide tame skili nooluyo ayrıca hemen ölüyo skill vurmaya vakit kalmıyo
ya arkadaşlar peki hunter için en kullanışlı pet hangisi
quote:
Orjinalden alıntı: OzHaNCiK
karga :D
ya bise sormak istiyorum ben blade kullaniyorum warrior skillini actim bide kitap alip sword skillerini de kullanim mi bide bow skilleri var cok karisik yaa hangilerine vericem warrior da bi skill var oda guc veriyo biri anlatabilirmi ust konulardan anlayamadim
quote:
Orjinalden alıntı: Diablo31
quote:
Orjinalden alıntı: OzHaNCiK
karga :D
karga değil o hawk bikerem
hunter için en kullanışlı pet diye bişi olamaz
her hayvanın avantaj bi yanı vardır
örn: hızlı olması , defansının iyi olması , dur diyince durması - saldır diyince saldırması - otur diyince oturması ()
adam pet istemiş , siz adamı hunter yapmışınız , pazardan al deseydiniz keşke, belki adam yanlış skille verdi :) neyse, bizim atack ped konusunu kitlemişler , bu da kitlenmesin :)
quote:
Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll
adam pet istemiş , siz adamı hunter yapmışınız , pazardan al deseydiniz keşke, belki adam yanlış skille verdi :) neyse, bizim atack ped konusunu kitlemişler , bu da kitlenmesin :)
tamamiyle haklısın adam yazık hunter oldu:)
peki wolfler kac lwlda evrimleşiyor??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme