Şimdi Ara

yepyeni Honda CiviC Sedan (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
1
Favori
61.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Civic'ler de yaklaşık 3000 YTL indirim var.
    Makyajlı kasa Mart ayında gelecek dediler. Ve liste fiyatına göre baya zamlı olacak dediler.
    Şimdiki liste fiyatının üstüne 2000 YTL koyarsan şu anki indirimli kasa ile makyajlı kasa arasında en az 5000 YTL fark olur.
    Yakın dönemde durum böyle olacak gibi gözüküyor. Uzun dönemde bilemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 24 Ocak 2009; 16:19:43 >
  • bu durumda ayışığını geçeceksin.
    güneşli de honda parkta 4000 ytl ye varan indirimler söz konusu.martta diyecekler.nisanda gelir haziranda gelir.kimse şu ekonomik krizde tam tarih ve fiyat veremezler.
    mevcut durumlar çerçevesinde yön çizilmelidir.

bilginize sunarım.

quote:

Orjinalden alıntı: m@ni@c67

Bugün Ayışığı ile konuştum...
    Makyajlı kasa Mart ayında gelecek dediler. Ve liste fiyatına göre baya zamlı olacak dediler.
    Şimdiki liste fiyatının üstüne 2000 YTL koyarsan şu anki indirimli kasa ile makyajlı kasa arasında en az 5000 YTL fark olur.
  • Teşekkürler.
    Güneşli Honda'yı arayacağız demektir.
  • 91 yılındaki Civic hariç Japon araçlarına yabancıydım,2007 de 1.8 Civic almak için Laguna II aracımla takasa girmek isteyince B.esir-Bursa ve İzmir bayileri burunlarından kıl aldırmadıkları gibi oldukca da ukala tavırlar sergiliyorlardı şimdi 4.000lira inmişler demek.

quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

bu durumda ayışığını geçeceksin.
    güneşli de honda parkta 4000 ytl ye varan indirimler söz konusu.martta diyecekler.nisanda gelir haziranda gelir.kimse şu ekonomik krizde tam tarih ve fiyat veremezler.
    mevcut durumlar çerçevesinde yön çizilmelidir.

bilginize sunarım.

quote:

Bugün Ayışığı ile konuştum...

• haklısın esmerce o zamanlar çok havalarda idiler, şimdi hepsinin süngüsü düşmüş, gerçi hala satabilen sanırım bir bu honda var, diğer markalar kan ağlıyor
  • Güneşli hondapark'dan farklı bir fiyat alamadım.
    2-3 bayi aynı fiyatlara bırakıyor.
  • fiyat hangi araç modeli için ne aldın???
    kiminle görüştün.

quote:

Güneşli hondapark'dan farklı bir fiyat alamadım.
  • Civic premium otomatik ...
    İsmini söyledi de unuttum... dolaşmaktan karıştırdım.
    Bana yakın olan Damla ya da Mutluhan'dan alacağım artık.
  • kendi aralarında anlaşmışlar gibi aynı fiyatları veriyorlar hep.A zaman sizin yapacağınız koparabildikçe hediye koparmak
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: caslann

kendi aralarında anlaşmışlar gibi aynı fiyatları veriyorlar hep.A zaman sizin yapacağınız koparabildikçe hediye koparmak
    quote:

Park sensörü- boya koruma için ayaküstü konuştum.
    Salı tekrar gideceğim.
    Siyah ve gri vardı. Siyah alacağım.
    İçi krem ve gri renk olan var.
    Krem renk daha hoşuma gitse de, koruması zor oluyormuş. Çok şikayet varmış.
    Siyah kasada gri döşemede fena durmuyor.Tabi krem daha hoş.Ama sorunluysa gerçekten gri alayım o zaman.
    Sizler ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 25 Ocak 2009; 16:57:38 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: caslann

kendi aralarında anlaşmışlar gibi aynı fiyatları veriyorlar hep.A zaman sizin yapacağınız koparabildikçe hediye koparmak
    quote:

Park sensörü- boya koruma için ayaküstü konuştum.
    Salı tekrar gideceğim.
    Siyah kasada gri döşemede fena durmuyor.Tabi krem daha hoş.Ama sorunluysa gerçekten gri alayım o zaman.
    Sizler ne dersiniz?

bej al bence hocam koltuk koruma yaptırırsın

• Kasımda elegance otomatiğin liste fiyatı 43,100TL idi zaten. Yeni kasanın 45-46 olması birşey değil. Bakmayın siz, kotaları doldurup satışları tamamlamak için kendi kendilerine kampanya yaptılar. Yoksa arabanın fiyatı 40000 olduğundan değil. Belki de (Allah Bilir) onlara maliyeti 40bindi, 3bin karla satıyorlardı. Mal kalmasın diye maliyetine verip geçtiler!!!
  • MUTLAKA DOĞRUDUR.
    SENE SONU SATIŞ KOTALARI DOLDURMAK BUNUNLA BİRLİKTE SENE İÇİNDETOPLAM HEDEFE ULAŞMAK , KRİZ , İLE BERABERİNDEKİ BU ETKİLER NETİCESİNDE BU YÖN ÇİZİLMESİ NORMALDİR.

SAYGILARIMLA...
  • Kesinlikle griyi tercih ederim ben.Krem renk kirlenince kötü duruyor.

[ Park sensörü- boya koruma için ayaküstü konuştum.
    Salı tekrar gideceğim.
    Sizler ne dersiniz?
  • hatta elegance için aralıkta ben 39250 fiyat aldım.38750 ye alanı forumda duydum
    quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Kasımda elegance otomatiğin liste fiyatı 43,100TL idi zaten. Yeni kasanın 45-46 olması birşey değil. Bakmayın siz, kotaları doldurup satışları tamamlamak için kendi kendilerine kampanya yaptılar. Yoksa arabanın fiyatı 40000 olduğundan değil. Belki de (Allah Bilir) onlara maliyeti 40bindi, 3bin karla satıyorlardı. Mal kalmasın diye maliyetine verip geçtiler!!!
  • mavi renkli olan arabanin jantlari supermis ya. nereden bulabilirim ki bu jantlari??
  • açıkçası çok farklı bir dış görünümü yok sadece farlarda ve ön bölümde değişiklikler yapılmış 2008 civic sahibi biri olarak bu hoşuma gitti:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

haklısın esmerce o zamanlar çok havalarda idiler, şimdi hepsinin süngüsü düşmüş, gerçi hala satabilen sanırım bir bu honda var, diğer markalar kan ağlıyor

Honda gibi teknolojiyle eşleştirilmiş markaların elemanları alçak gönüllü olsalar satışları daha da artar eminim..
  • bence çokta bi ahım şahım bi fark yok.
  • @şefika hanım merhabalar.
    teamhondaturkey adresine güzel bir bilgiler vermişsiniz.
    birinci elden sizlerinde buradan bizlerle paylaşmanızı ümit ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.