Şimdi Ara

yepyeni Honda CiviC Sedan (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
571
Cevap
1
Favori
61.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ellerindeki civicleri erittiler artık makyajlı civic geliyor o fiyat yeni makyajlı civice ait 3 gün önce 38-39 a veridikleri araçlara şimdi 42-43 fiyat çekiyorlar çoğu firmadada zaten makyajsız civic kalmamış
  • güzel böyle zengin bi is adamin arabasi gibi hemde görünüsü güzel
  • iyi de makyaj da bi yere kadar
  • sanki aham şaham bir değişiklik varmış gibi düşünülüyor ?
    ancak 3-4 basit şeyden öte değil.
    aracın kasası aynı kasa bu zam bence yersiz zamansız ve hatta gereksiz bir zam???
  • gene bir kaç aceleci aklı evvel atlar makyajlı diye,bir iki ay öyle idare ederler, sonra yine başlarlar müşteri bulabilmek için indirmlere ve hediyelere
  • quote:

Orjinalden alıntı: caslann

ellerindeki civicleri erittiler artık makyajlı civic geliyor o fiyat yeni makyajlı civice ait 3 gün önce 38-39 a veridikleri araçlara şimdi 42-43 fiyat çekiyorlar çoğu firmadada zaten makyajsız civic kalmamış

cuma günü premium için 41.500 fiyat aldık,zamlı fiyat
  • 41000 TL elegance veren bayi var
    quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

quote:

ellerindeki civicleri erittiler artık makyajlı civic geliyor o fiyat yeni makyajlı civice ait 3 gün önce 38-39 a veridikleri araçlara şimdi 42-43 fiyat çekiyorlar çoğu firmadada zaten makyajsız civic kalmamış

• oda bişey degil...arabamı çöpçü kamyonu çizdiginde arabamı servise bırakmışdım...honda bayide..sıfır araba alıcam niyetine bi konuşayım dedim....adamlar daha pazarlığa başlamadan honda civic elegance 40.000 ytl dedi...pazarlık yapsaydım herhalde 39.000-38.500 kapatırdım. :)
  • quote:

41000 TL elegance veren bayi var
    quote:

quote:

hangi bayi olduğunu öğrenebilir miyim sizden?bir akrabamız beyaz premium almayı düşünüyorda...

• renk konusunu bilemem ama bayi adını özelinize gönderdim
    quote:

quote:

quote:

quote:

hangi bayi olduğunu öğrenebilir miyim sizden?bir akrabamız beyaz premium almayı düşünüyorda...

• quote:

renk konusunu bilemem ama bayi adını özelinize gönderdim
    quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim.

• Mrb.
    İzmirdeki bayiler hala eski fiyattan veriyor, oto parkları mevcüt kasayla dolu . Makyajlı kasa henüz yok ellerinde .
    Saygılar.
  • ne zammı ya.biraz mantıklı davranıp makyajlı kasaya atlamassak zam filan yapamazlar.bazen makyaj değil sadelik güzeldir diyip makyajsız kasa alırız
  • makyajlı cıvıcleri derince limanına giden tırın üstünde gördüm 5 dakikada 6 tır geçti siyah füme (yeni renk) ve hybridlerde olan mavi renkli olanlar vardı tırda.Hybrid burada üretilmiyorsa ki ben öyle biliyorum renk yelpazesine maviyide eklemişler
  • inşallah ama zor gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: cıvıq06

ne zammı ya.biraz mantıklı davranıp makyajlı kasaya atlamassak zam filan yapamazlar.bazen makyaj değil sadelik güzeldir diyip makyajsız kasa alırız
  • HYBRID İN ŞUAN Kİ TEKNOLOJİK DURUMU O FİYATI ETMEZZZ.

BOŞA VERİLEN BİR PARA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eczem

makyajlı cıvıcleri derince limanına giden tırın üstünde gördüm 5 dakikada 6 tır geçti siyah füme (yeni renk) ve hybridlerde olan mavi renkli olanlar vardı tırda.Hybrid burada üretilmiyorsa ki ben öyle biliyorum renk yelpazesine maviyide eklemişler

O mavi cırtlak, güzel bir ton değil, ilk zamanlar lacivert çıkmıştı çok güzeldi ama arkası gelmedi lacivert ve bordoyu hemen terkettiler, şimdi en favorisi beyaz, herkes beyaz tercih ediyor, o fümede pek güzel görünmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

O mavi cırtlak, güzel bir ton değil, ilk zamanlar lacivert çıkmıştı çok güzeldi ama arkası gelmedi lacivert ve bordoyu hemen terkettiler, şimdi en favorisi beyaz, herkes beyaz tercih ediyor, o fümede pek güzel görünmüyor

evet mavi bencede güzel değil seçenek olsun diye konulan bir renk füme dışarıdan güzel gözüküyordu ama galaksi gri olursa onunda işi zor gibi bakalım hayırlısı
  • km si 2000 km de olan bir bordo civic sedan görünmüştür erenköy semalarında.

duyurulur.
    bordosu da güzel duruyor.
  • ilk çıktığunda görmüştüm bordoyu ama hiçmi hiç hoşuma gitmemişti, bordo sıkıcı renk, bir zamanlar her markada çok yaygındı , allahtan artık klas markalarda pek görülmüyor, griyide sevmiyorum, ne o öyle asfalt rengi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.