ellerindeki civicleri erittiler artık makyajlı civic geliyor o fiyat yeni makyajlı civice ait 3 gün önce 38-39 a veridikleri araçlara şimdi 42-43 fiyat çekiyorlar çoğu firmadada zaten makyajsız civic kalmamış
güzel böyle zengin bi is adamin arabasi gibi hemde görünüsü güzel
iyi de makyaj da bi yere kadar
sanki aham şaham bir değişiklik varmış gibi düşünülüyor ? ancak 3-4 basit şeyden öte değil. aracın kasası aynı kasa bu zam bence yersiz zamansız ve hatta gereksiz bir zam???
gene bir kaç aceleci aklı evvel atlar makyajlı diye,bir iki ay öyle idare ederler, sonra yine başlarlar müşteri bulabilmek için indirmlere ve hediyelere
quote:
Orjinalden alıntı: caslann
ellerindeki civicleri erittiler artık makyajlı civic geliyor o fiyat yeni makyajlı civice ait 3 gün önce 38-39 a veridikleri araçlara şimdi 42-43 fiyat çekiyorlar çoğu firmadada zaten makyajsız civic kalmamış
cuma günü premium için 41.500 fiyat aldık,zamlı fiyat
41000 TL elegance veren bayi var
quote:
Orjinalden alıntı: huso2000
quote:
oda bişey degil...arabamı çöpçü kamyonu çizdiginde arabamı servise bırakmışdım...honda bayide..sıfır araba alıcam niyetine bi konuşayım dedim....adamlar daha pazarlığa başlamadan honda civic elegance 40.000 ytl dedi...pazarlık yapsaydım herhalde 39.000-38.500 kapatırdım. :)
quote:
quote:
quote:
hangi bayi olduğunu öğrenebilir miyim sizden?bir akrabamız beyaz premium almayı düşünüyorda...
renk konusunu bilemem ama bayi adını özelinize gönderdim
quote:
quote:
quote:
quote:
hangi bayi olduğunu öğrenebilir miyim sizden?bir akrabamız beyaz premium almayı düşünüyorda...
quote:
renk konusunu bilemem ama bayi adını özelinize gönderdim
quote:
quote:
quote:
quote:
teşekkür ederim.
Mrb. İzmirdeki bayiler hala eski fiyattan veriyor, oto parkları mevcüt kasayla dolu . Makyajlı kasa henüz yok ellerinde . Saygılar.
ne zammı ya.biraz mantıklı davranıp makyajlı kasaya atlamassak zam filan yapamazlar.bazen makyaj değil sadelik güzeldir diyip makyajsız kasa alırız
makyajlı cıvıcleri derince limanına giden tırın üstünde gördüm 5 dakikada 6 tır geçti siyah füme (yeni renk) ve hybridlerde olan mavi renkli olanlar vardı tırda.Hybrid burada üretilmiyorsa ki ben öyle biliyorum renk yelpazesine maviyide eklemişler
inşallah ama zor gibi
quote:
Orjinalden alıntı: cıvıq06
ne zammı ya.biraz mantıklı davranıp makyajlı kasaya atlamassak zam filan yapamazlar.bazen makyaj değil sadelik güzeldir diyip makyajsız kasa alırız
HYBRID İN ŞUAN Kİ TEKNOLOJİK DURUMU O FİYATI ETMEZZZ.
BOŞA VERİLEN BİR PARA.
quote:
Orjinalden alıntı: eczem
makyajlı cıvıcleri derince limanına giden tırın üstünde gördüm 5 dakikada 6 tır geçti siyah füme (yeni renk) ve hybridlerde olan mavi renkli olanlar vardı tırda.Hybrid burada üretilmiyorsa ki ben öyle biliyorum renk yelpazesine maviyide eklemişler
O mavi cırtlak, güzel bir ton değil, ilk zamanlar lacivert çıkmıştı çok güzeldi ama arkası gelmedi lacivert ve bordoyu hemen terkettiler, şimdi en favorisi beyaz, herkes beyaz tercih ediyor, o fümede pek güzel görünmüyor
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
O mavi cırtlak, güzel bir ton değil, ilk zamanlar lacivert çıkmıştı çok güzeldi ama arkası gelmedi lacivert ve bordoyu hemen terkettiler, şimdi en favorisi beyaz, herkes beyaz tercih ediyor, o fümede pek güzel görünmüyor
evet mavi bencede güzel değil seçenek olsun diye konulan bir renk füme dışarıdan güzel gözüküyordu ama galaksi gri olursa onunda işi zor gibi bakalım hayırlısı
km si 2000 km de olan bir bordo civic sedan görünmüştür erenköy semalarında.
duyurulur. bordosu da güzel duruyor.
ilk çıktığunda görmüştüm bordoyu ama hiçmi hiç hoşuma gitmemişti, bordo sıkıcı renk, bir zamanlar her markada çok yaygındı , allahtan artık klas markalarda pek görülmüyor, griyide sevmiyorum, ne o öyle asfalt rengi