Şimdi Ara

Yerleştiğim Üniversite'ye gitmesem sınavsız geçiş hakkımdan seneye yararlanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene turizm ve otel işletmeciliği bölümü kazandım ama gitmek istemiyorum ve sınavsız geçiş hakkımda var seneye tekrardan sınavsız geçiş hakkımı kullanabilir miyim? ve sınavsız geçiş hakkımı kullanırken okul puanıma göre mi alıyorlar, ki alıyorlarsa puanım düşer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut6223 -- 24 Temmuz 2014; 23:19:04 >

• umut6223 U kullanıcısına yanıt
    ACİL LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut6223 -- 24 Temmuz 2014; 23:20:13 >
  • kullanabiliyorsun ama öncelik mezuniyet yılı büyük olanda.
    Ben mesela geçen sene tercih yapmadım. Bu sene sınavsız geçiş hakkımla yazdığım hiçbir yer tutmadı. Üstelik kimi yerlere puanım tutmasına rağmen sistem sınavsız geçiş saydığı için yerleşemedim.
  • Rioxis R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) Vallaha benim kide sadece bir düşünce şuan ne yapacam kesin değil :D
  • Rioxis R kullanıcısına yanıt
    Peki tekrardan Para yatırmam gerekiyor mu?
    Hem sınava hemde sınavsız geçişe toplamda 40 TL yatırmıştım. Seneye para yatırmama gerek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut6223

Peki tekrardan Para yatırmam gerekiyor mu?
    Hem sınava hemde sınavsız geçişe toplamda 40 TL yatırmıştım. Seneye para yatırmama gerek yok mu?

Yatıracaksın. ÖSYM her türlü soyuyor. Sorsan kitapçık parası falan diye zırvalarlar. Daha kendilerine güvenip soruları açıklayamıyorlar.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Adaş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut6223

Teşekkürler Adaş :D

Rica ederim. İyi bayramlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.