Şimdi Ara

Yeter Millet Bu kadar da coşulmaz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya inanamıorum +7 md ler bi poison yanıor die fiyatlara bak ya.Saçmalık. olmaz bole sey.Rica ediorum herkezden kesinlikle reserve +1 yani +7 yanan mirage almayın da piyasa insin.Ben bole bi sacmalık gormedim.Cyperda bi +7 mirage 800m.ya al 8 mirage +3 kendin bas ya.Lutfen kimse almasın da insin birz fiyatları.COŞMaYINIZ LUTFEn.

• yanıyo diye herkes istediği için fiyatları öle zaten çok arzulanan şeyin bedeli fazla olur
  • haklısın çok yüksek beramusda bile 300-350m
  • bızım edenada da costular.md+7 lerı cogu zaman mercant a koymuolar.koyduklarında da 999999999 oluor.delırecem.+7 chıtın setı yaptık md sız dolasıoz.fıatlarında da hıc ınecegı yok.
  • ya bndede +6 mirage vardi 2 tane 60 m den sattim tanesini keske bassam +7 ye 1 i +7 olsaydi 200-300 e koyardim pfff
  • bug 999dan md +7 aldım edenada
  • Kardes madem yapmıslar bizde kullanalım sorun olmaz bnce...(Bnde warda)
  • bendede varda kendim bastım +7 aldım ucuzken sonra bastım 2 tane var şuan ..sende alabilseydin öle demezdin kullanmasıda ii oluo ama o da var şimdi
  • çok pahalı gerçekten
    elimde bi +6 mirage bide +7 mirage var dual +7 yapmaya çalışıyorum ama bu gidişle zor olucak en iyisi +6yı +7ye basmak olucak galiba
  • sonuc olarak +7 md si olan icin problem yoq ama olmayanlar icin ...
  • ben diesde dün dual 300 milyona aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagopa_aydede

sonuc olarak +7 md si olan icin problem yoq ama olmayanlar icin ...

direk katılıorm
  • sizene kardeşim istedikleri fiyata koyarlar size gördüklerimi söyliyim adam yan pazarda 200 e koymuş areste +1 rebirth mirageyi onun yanındakinde 500 e koymuş isteyen istediği fiyata koyar ayrıca kötü bir mal diilki fiyatını indirsinler elinizde para warsa alın takas edilebilicek malları bizdede para yoktu takas yaptık sonuç olarak illa para ödemek lasım deil saçma saçma topic açmayın artık ! ! ! fiyatı indirsinler herkes alsın olay privete servera dönsün oyunun içine edilsin bunu mu istiosunuz ??? alamıosanız önce +6 alın kardeşim bize direk mi verdiler mirage +1 rebirth ü ?

• quote:

Orjinalden alıntı: dj_jackalll

quote:

Orjinalden alıntı: sagopa_aydede

sonuc olarak +7 md si olan icin problem yoq ama olmayanlar icin ...

direk katılıorm

hadi bende katılıyım
  • benim herşey +7 mdler de +7 ama reverse ne yapcan daha güzel değilmi ?
  • 72 olmaya çalışıyorum rahatsız etmeyin
    quote:

Orjinalden alıntı: YKAL008

Ya inanamıorum +7 md ler bi poison yanıor die fiyatlara bak ya.Saçmalık. olmaz bole sey.Rica ediorum herkezden kesinlikle reserve +1 yani +7 yanan mirage almayın da piyasa insin.Ben bole bi sacmalık gormedim.Cyperda bi +7 mirage 800m.ya al 8 mirage +3 kendin bas ya.Lutfen kimse almasın da insin birz fiyatları.COŞMaYINIZ LUTFEn.

• wsedg+8 shard vardı 2 tane biri kayboldu dün napıcam mecbur reverse shard +7 aldım idare :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_buffer_x

sizene kardeşim istedikleri fiyata koyarlar size gördüklerimi söyliyim adam yan pazarda 200 e koymuş areste +1 rebirth mirageyi onun yanındakinde 500 e koymuş isteyen istediği fiyata koyar ayrıca kötü bir mal diilki fiyatını indirsinler elinizde para warsa alın takas edilebilicek malları bizdede para yoktu takas yaptık sonuç olarak illa para ödemek lasım deil saçma saçma topic açmayın artık ! ! ! fiyatı indirsinler herkes alsın olay privete servera dönsün oyunun içine edilsin bunu mu istiosunuz ??? alamıosanız önce +6 alın kardeşim bize direk mi verdiler mirage +1 rebirth ü ?

Bu oyunda senin gibi oyuncular olduğu sürece oyunun içine etmek için +7 Mirage a 999.999.999m yazmaya gerek yok ki . Sen zaten o işi o fiyat olmadan da yapıyorsun.

Bu arada +7 Mirage ları 3 hafta önce 150m den, +7 full Rouge Chitin seti ise tanesi 110m den satmıştım. Tabii o zaman satmadan 1 gün önce Chitinler 75m di ve Mirage larda 125m di ve bende dalgasına koymuştum kar ettim diye sevinirken ertesi gün fiyatlara bir baktım (kazım smile ı yok mu? ) birde ne göreyim pofffffffffff . +7 Mirage 250m, +7 Rouge Chitin 225m . Neyse şimdi full +7 shellerim ve +1 Rezerve Ib var sanırım IB 1,5 milyar eder ...

• quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

haklısın çok yüksek beramusda bile 300-350m

Aynen ya sırf rebirth diye arestede aynı fiyat bu arada areste md +7 satılır baris_sahin92@hotmail.com
    İsteyenle görüşelim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.