Şimdi Ara

YGS 2017 ARKADAŞLAR SINAV SİZCE NASILDI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavın özeti: o matematiğin problemlerini ve geometrisini yazan ekibin.. ..

• BeyTR33 kullanıcısına yanıt
    desene mezuna kalan sctı
  • Maybe one day. kullanıcısına yanıt
    Kendini kandırmaya çalışma sonuclar aciklanincada aglama

• Turevin2.geometrikyorumu T kullanıcısına yanıt
    En zoruydu ne demek değil malum organınıza göre sallamayın azıcık objektif olun.

• Siralamar aciklaninca aglamayin diye söylüyorum,ayrica objektif değerlendirme yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fapo42

Çok kolaydı 145 yapamayan lys ye girmesin

SENIN GlBI TROLLER IFLAH OLMAZ

• Turevin2.geometrikyorumu T kullanıcısına yanıt
    Ağabey kusura bakma da biz gerizekalıyız nesil olarak 2013 SBS TEOG matematik gibiydi olmadı yapamadık. 2017 YGS de mat 2016 dan basitti yapamadık çünkü dangalağız ne yapalım belki 2015 bundan size göre daha zordu ama bize göre bu kat kat daha zor ben 2016 gibi olacağını hiç düşünmüyorum.

Ağlayacaksam da ağlarım yani bunda sizi ilgilendiren bir durum asla yok . Forum olarak akıl sağlığı konusunda çok şüphelerin var ve sırf bu yüzden artık tıp bile istemeye başladım.

• 2014 2015 2016 2017ye girdim bu sene 2015 ile kıyas edilemez. 2015 genel itibariyle zordu, 2016 kolaydı, 2014 dengeli bu sene de 2014 benzeri gibiydi. Mat bu sene bi tık daha zordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turevin2.geometrikyorumu

Kendinizi kandırmayın mat 2015 ygsnin yanından gecemez kolayda demiyorum ama en zor matematikti triplerine girmeyin

Moruk ben geçen seneye de girdim bu sene de zevkine girdim şuan diş hekimliği okuyorum. 2015'i de deneme sınavı olmuştuk. Ben objektif olarak şunu diyebilirim. 2015 Türkçesi cidden zordu ama Matı kolaydı bence hatta cidden basitti be. Fenleri aynıdır ikisi de salt bilgi ölçmüyordu. 2016'dan bahsetmiyorum bile çok kolaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turevin2.geometrikyorumu

Kendini kandırmaya çalışma sonuclar aciklanincada aglama

yerim seni nasılda yazmış zavallı şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huğuğçu

quote:

Orijinalden alıntı: fapo42

Çok kolaydı 145 yapamayan lys ye girmesin

SENIN GlBI TROLLER IFLAH OLMAZ

Hadi ordan gerçekleri yediremeyince trol yaftası yapıştırın

• sorular kalitesizdi başka açıklaması yok 11 soru geometri koyup bir tane trigonometri koymamış biz de diyoruz oley trigonometri geometri bölümüne geçti ikinci dereceden denklem yok ygs tarihinde görülmemiş şekilde 3 olasılık sorusu her soruya 1 dakika verilip o matematik testi bitemez

fen bölümü vasat abi vasat

fizikte dalgalar, elektrik akımı, dinamik, doğrusal hareket yok fiziği genel kültür bölümüne mi dönüştürmeye çalışıyorlar anlamadım sapık sapık soru sormuşlar

kimya zayıf etkileşimler, güçlü etkileşimler, adlandırmalar, redoks, çözünürlük yok şaka gibi

biyolojide sene boyunca en iyi netimi yaptım 12d 1y biyoloji kitabı açmadım hiç sene boyunca biyoloji çözenlere yazık sadece biyoloji değil fkb genel olarak çalışanlara yazık oldu sadece geometride sapık sapık soru çözmemizi istiyorlarmış çözen 10k

• Matematik kolaydı,39-1 bekliyorum

• BeyTR33 kullanıcısına yanıt
    Sen benmisin yoksa benmi senim ?
  • up
  • 2020i kıyaslayın buradaki yorumlardan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.