Şimdi Ara

Ygs için tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl başlıyım bilemiyorum.Çalışamıyorum hiç 2 saat çalışmayı düşünüp 30 dk çalışıp boşuna kürek çekiyorum.2. yılım tüm hevesim gitti.Siz bu işi nasıl yapıyorsunuz nasıl motivasyonunuz koruyorsunuz kendimi yeni bir hevesledirerek 3 ay konsantreli çalışmak istiyorum.Şu anki netimi yazıyorum ortalama 80 oluyor sayısal öğrencisiyim.Anladım ki bu işler çalışmak ve düzene bağlı.Kafa var ama bilemiyorum benle aynı seviye yada biraz düşük arkadaşlarım çok çalışarak 15 binlerden kazanarak gittiler.Sizde bu yoldan geçdiniz bana buraz tavsiye verir misiniz derslere biraz mesafeli bakıyorum.Biraz özet verirsem ygs maratonumu bu sene dersanede mat dersi olunca sorun olmuyorda fen ve geoda dersin yüzde kırk konsantre olabiliyorum.Geçen seneye gelirsek kazanmamak için elinden geleni yapdım diyebilirim haftada bir uğrama ve ondada öğlede kaçma filan sırf çalışıyım diye interneti kapatdırdım ama cafede daha fazla oynamaya başlamışdım onuda haftaya bire indirdim kazanmak istiyorum ama derse başlıyamıyorum başlasam bırakıyorum.
    Geçen seneki ygs netlerim
    türkçe:10
    matematik:33
    sosyal:10
    fen:17
    Ne bilim türkçem kötüdür ama netim 25 altına düşmezdi.Arkadaşım benden 5 net fazla yapıyordu.Sınavda yine aynı yapdı.Ben paragraflardab korkdum.Ilk cümleyi okudum.Ikinciye gelince unutdum.Mat gelince hayatımda ilk defa matda 20 soruyu şıklardan giderek çözdüm.Heyecan yokdu ama ne oldu bilemiyorum.Türkçedenden korkdum 15 soru çözüp moral bozukluğuyla doğer derslere geçdim.Siz sayısalcılardan bunun hakkında nerden başlayıp hangi dersden gidersem deneme daha verimli olur?
    Biliyorum biraz fazla yazdım ama içimi dökdüm.Okuduğunuz için sağolun mesajlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• git ve ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem bu 2.senen bu sene sınava girecek olan adaylardan 1 sene daha tecrübelisin en azından heyecanını daha çabuk körüklersin.Ders çalışma tavsiyelerime gelince bir kere kesinlikle aşk meşk işlerine bulaşma kafan boş ve rahat olsun.Daha sonra her gün muhakkak test çöz ama her gün ders çalışmak gibi bir şart koyma kendine ben öyle yaptı 2. hafta çalışmalarımı bırakacak noktaya geldim insanı daha çok strese sokuyor çalışmaların arasında muhakkak azda olsa mola ver ve o molada kesinlikle internete ya da ne bileyim televizyon falan izleme kafanı boş tut dersin bitince akşam maç varsa onuda ize dizin varsa onuda seyret kendini hayattan soyutlama tabikide.Daha sonra her gün test çöz dedim ya size muhakkak bildiğin konulardan başla bu size kendinizi daha iyi hissettirecektir ben mesela kümeleri çok severim evdede bir ton mat. test kitabı var zaten genelde en başta olduğundan ilk iş onun testlerini çözüyorum ve daha iyi oluyor.Bide eğer bir amacın yoksa kendini strese sokmaya değecek hiçbir şeyin yok anlamına geliyor.Bir meslek seçmişsindir muhakkak kendini seçtiğin mesleği yaparken işyerinde öğretmenliği seçtiysen okulda hayal et.Bende önceden bana bunu söyleyen arkadaşıma çok gülmüştüm ama şimdi buna inanıyorum.İmkansız diye bir şey var bu dünyada ama imkansız olan şeylerde sınırlı bunu unutma iyi çalışmalar diliyorum inşallah sınavdan yüzün ak çıkarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.