Şimdi Ara

ygs matemetik konu özetli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar dün aldım 11im sizce ne zaman çözmeliyim birey b ve simetriler var ilki bitti ve de soruları sınava yakın mıydı?

• up bi fikri olan yok mu arkadaşlar
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xds789 -- 28 Nisan 2014; 20:30:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xds789 X kullanıcısına yanıt
    eyvallah bro
  • bi kişi de mi cevap yazmaz bi yorum yapın bari
  • bendede var konu ozetli 11 sen bence simetriler bitince birey b yi bitir en son ona bak brn oyle yapacam

• goldays G kullanıcısına yanıt
    tamam hocam 11im bende öyle düşünüyordum saol
  • bende de var çok sağlam bitirince eksiğinin kalcağını sanmam ben de en son çözücem
  • İlk fem konu ozetliden baslasam cok mu agir gelir ?

• Çok abartılıyor gibi geliyor bana bu kitap

• temelin yoksa son testlerde baya zorlanırsın
    hocam bence abartı değil güzel bir kitap tabi karşılığı almak için hakkıyla çözmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin adam

temelin yoksa son testlerde baya zorlanırsın
    hocam bence abartı değil güzel bir kitap tabi karşılığı almak için hakkıyla çözmek lazım

Fem çözmeyinde ne çözerseniz çözün zamanlara kesinlikle girmeyin soru tarzı hiç gelmez.Töder özdebir sorularının birebir aynısı ile karşılastım ygsde gidin.Farklı yayınlar çözün ygsde adı sanı duyulmamış yayınlar çözün.Fem konu özetli felan konu kavramak için çözceksen çöz ama ben soru çeşidi öğreneyim diyorsan femdeki sorular artık çıkmıyor
  • ben de zaten tek o yok ki matta sorular hemen hemen aynı her kitapta tabi orjinal sorularda oluyor birey-b de var deneme olarak başka kaynak alıcam zaten hocam kaç yaptın sen neler çözdmüştün?
  • bilgin adam kullanıcısına yanıt
    Zamanda mat 1 de 15 20 arasi net cikariyordum. Konu ozetliden baslamak mantiksiz mi olur ?

• xds789 X kullanıcısına yanıt
    benimde o civarda daha problemlere başlamadım onları halldip başlamayı düşünüyorum ondan önce zaten birey b felan da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin adam

ben de zaten tek o yok ki matta sorular hemen hemen aynı her kitapta tabi orjinal sorularda oluyor birey-b de var deneme olarak başka kaynak alıcam zaten hocam kaç yaptın sen neler çözdmüştün?

Birey b fem bide final çözmüştüm denemelerde 38-39 yapıyordum sınavda hızlı davrancam diye işlem hataları yaptım dikkatsizliklerim oldu 30 net geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Çok abartılıyor gibi geliyor bana bu kitap

+rep

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.