Şimdi Ara

YGS Nasıl Geçti Gençler? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
1
Favori
25.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematik dışında iyiydi benim.desen önerme olasılık c-a=? olan sorular boş.
  • desen 100 olacak arkadaşlar kimya da michelangelo doğru cevap
  • mantık sorusunu yapabilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3S3R

Matematik dışında iyiydi benim.desen önerme olasılık c-a=? olan sorular boş.

c-a olan soruyu 11 buldum galiba
  • c-a lı soru güzeldi.Ben grafikte benzerlik yaparak buldum onu.12 idi cevabı.

Bu arada hangi kanal kaçta açıklayacak cevapları?
  • sorular ve cevaplar kaçta yayınlanacak bilen varmı? birde sonuçlar ne zaman açıklanacak?

c-a'nın cevabı 12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 11 Nisan 2010; 13:31:48 >
  • C-b ye 8 dedim ben..

O değilde L grubu olan kaç şanslı genç var burda
  • önerme sorusu neydi öyle ya. a şıkkı dedim ben.ama hiçbir fikrim yok.c-a ya 8 dedim.olasılık sorusuna ne dediniz?3/5 dedim ama yanlış o sorum
  • Geçmiş olsun arkadaşlar üzülmeyin hayatınızın sonu değil ki her sene olan bir sınav ben seneye tekrar gireceğim
  • iki cümleden anlamca en yakındır sorusu çıldırttı beni temiz 8 dk uğraşmışımdır
  • Ulan o kadar soruyu yap, gel matematikte mantıkta marie curiede takıl. Pfff. LYSde görüşürüz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck55

quote:

Orijinalden alıntı: 3S3R

Matematik dışında iyiydi benim.desen önerme olasılık c-a=? olan sorular boş.

c-a olan soruyu 11 buldum galiba

bende 11 buldum diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

önerme sorusu neydi öyle ya. a şıkkı dedim ben.ama hiçbir fikrim yok.c-a ya 8 dedim.olasılık sorusuna ne dediniz?3/5 dedim ama yanlış o sorum

önerme sorusunu D yaptım, salladım sayılır. c-a 8 eminim ondan . olasılık sorusu da 2/5 olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

iki cümleden anlamca en yakındır sorusu çıldırttı beni temiz 8 dk uğraşmışımdır

Neydi o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Ulan o kadar soruyu yap, gel matematikte mantıkta marie curiede takıl. Pfff. LYSde görüşürüz bakalım.

aynen ben de o iki soruyu yapamadım
  • Girdiğim en saçma denemeydi ya.
    Kimyada bilim adamını sormuş herifler. coğrafyada da ezber soruları. matematikte mantık çıkmış..
    Tarihte ezberdi sırf. Felsefe rahattı.
    Türkçe çok ağır gelmedi. Ama çelişkili birkaç soru vardı
    Fizikte orinal sorular vardı
    Genel olarak değerlendirdiğimde tahminen 130-140 gelebilir
  • olasılık sorusunu 2/5 yaptım. mantık sorunu hiç yapamadım çünkü çıkıcağını hiç bilmiyordum çalışmamıştım ne yapacağımızı bile hatırlayamadım en son 5 yıl önce görmüşüz
  • michelangelo sorusu nasıldı ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mce07

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

önerme sorusu neydi öyle ya. a şıkkı dedim ben.ama hiçbir fikrim yok.c-a ya 8 dedim.olasılık sorusuna ne dediniz?3/5 dedim ama yanlış o sorum

önerme sorusunu D yaptım, salladım sayılır. c-a 8 eminim ondan . olasılık sorusu da 2/5 olacaktı

olasılık sorusu nasıl yapılıyodu
  • Lamba sorusunu ne buldunuz? Matematikteki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.