Şimdi Ara

YGS Nasıl Geçti Gençler? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
1
Favori
25.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar berbat geçebilirdi sınavım.Sorular kolaydı ama üstüme bi mallık çöktü şuursuz biçimde işaretledim ve sınava dair hiçbirşeyi hatırlamıyorum
  • Bende A yaptım lamba muhabbetini yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

quote:

Orijinalden alıntı: darknm

quote:

Orijinalden alıntı: mce07

quote:

Orijinalden alıntı: Blade GTR

lamba sorusunu mod 8 almayacak mıydık?

2010 8e bölümünden kalan 2 çıkıyor, 0 olsaydı a olurdu, 2 olduğuna göre C..

fizikteki mıknatıs sorusunu ne yaptınız? sınavın en güzel sorusuydu bence.

bence de çok güzeldi o soru, yıldız attım hatta kitapçıkta

ağırlığın olduğu taraftan itmesi, diğer taraftan çekmesi gerekiyordu, ona göre kutuplar çıkıyordu. doğrudur umarım

Sol tarafta uzun kısımda kutuplar aynı,diğer tarafta zıt olacaktı.Bende eleyerek en uygun olarak B şıkkını işaretledim.

Beyler ağırlık merkezi orta nokta değilmiydi yanlışmı hatırlıyorum. Ağırlık direk ipe biniyordu. Aneaaam kaydı o soru...

Ayrıca herkes yetiştirdimi benim çok zamanımı aldı.

ben de ilk atladım ortadaymış gibi, sonra farkettim

• x i a türünden yazma sorusu a/2 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEvaNeSx

x i a türünden yazma sorusu a/2 mi?

evet evet
  • 7de bir tekrarlıyodu lamba sorusu
  • Lamba sorusunda 2007. yanan lamba A değil mi?2008 B 2009 C 2010 da D olması lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darknm

quote:

quote:

lamba sorusunu mod 8 almayacak mıydık?

2010 8e bölümünden kalan 2 çıkıyor, 0 olsaydı a olurdu, 2 olduğuna göre C..

fizikteki mıknatıs sorusunu ne yaptınız? sınavın en güzel sorusuydu bence.

bence de çok güzeldi o soru, yıldız attım hatta kitapçıkta

ağırlığın olduğu taraftan itmesi, diğer taraftan çekmesi gerekiyordu, ona göre kutuplar çıkıyordu. doğrudur umarım

Sol tarafta uzun kısımda kutuplar aynı,diğer tarafta zıt olacaktı.Bende eleyerek en uygun olarak B şıkkını işaretledim.

mıknatıslar şöyle dağılıyordu yanlız:

1 2
    3 4

Harflendirince ABAA çıkıyor, d de NSNN vardı ben onu işaretledim

NSNN de cevabı işte D yapmışımdır bende.Şıkkı tam hatırlayamıyorum ama NSNN olcak evet.

• mantık sorusunu kimse çözemedi mi şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

7de bir tekrarlıyodu lamba sorusu

Nasıl 7 ?ABCDEDCBA değil miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Eşit ağırlıktım şöyle milletin yorumlarını okudum da biraz

Mikelanjelonun kim olduğu bilmeyen, bu sınavdan zaten 1 milyon puan alsada üniversiteye gitmesin 18 yaşından sonra almazlar ama sanayiye girsinler ellerine ingiliz anahtarı alsınlar çalışsınlar ailelerine de boş yere umutlar besletmesinler.

Ben bilmiyorum mesela? Napim sence okumayı bırakayım mı? Ne kadar saçma yorumlar yapıyorsun. Sen bu zekayla fazla yaşamazsın. Bence bu yorumu yapabilen insan atlasın ölsün yaşamasın. Boşa oksijen tüketiyorsun.
  • Lamba sorusu mod 8 den yapılacak. B çıkması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck55

quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

iki cümleden anlamca en yakındır sorusu çıldırttı beni temiz 8 dk uğraşmışımdır

2 ve 4 dü galiba onun cevabı.

evet bende uğraştım baya ama 2 ve 4 yaptım ben...
  • şu olasılık sorusunu ne yaptınız ben 1 / 2 yaptım bide
    küp sorusunuda şekildeki en üstten en soldakini işaretledim sanırım a olması lazım onu ne yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

desen sorusu 100 olmalı. ağzına sıçayım ya böyle işin gene yıldız teknikte kaldım.

hay anasını avradını ya siyah olanları çıkarmayı unuttum galiba 121 dedim sanırsam..
  • mantık sorusunu ben b yaptım galiba ama bilerek degil sıktım v işaretlerini degiştirmedim digerlerinin tersini aldım .
  • quote:

Mikelanjelonun kim olduğu bilmeyen, bu sınavdan zaten 1 milyon puan alsada üniversiteye gitmesin 18 yaşından sonra almazlar ama sanayiye girsinler ellerine ingiliz anahtarı alsınlar çalışsınlar ailelerine de boş yere umutlar besletmesinler.

Şıklara Ninja kaplumbağalar koysaydı ÖSYM ne güzel olurdu be hocam
  • quote:

mantık sorusunu kimse çözemedi mi şimdi?

A yaptım, sınavda emin olamadığım tek soru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

quote:

Ben bilmiyorum mesela? Napim sence okumayı bırakayım mı? Ne kadar saçma yorumlar yapıyorsun. Sen bu zekayla fazla yaşamazsın. Bence bu yorumu yapabilen insan atlasın ölsün yaşamasın. Boşa oksijen tüketiyorsun.

Evet bırakmalısın

18 yaşına gelmişsin, hala Mikelanjelonun kim olduğunu bilmiyorsan gideceğin okulda ki bu okul düşük seviyeli bir üniversite olacak ne yapıcaksın bilmiyorum.

Öf çok çocuksun gerçekten.

edit : matematik yapılamaz, fizik yapılamayabilir, edebiyat-türkçe çok malca hatalar olabilir , sosyal dikkatsizlik olabilir

Ama genel kültür sorularını kaçırırsan ki bu kadar kek 1 soru, adama gülerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judith -- 11 Nisan 2010; 14:06:30 >

• Lamba sorununun cevabı B olmalı..Şimdi ABCDEDCB den sonra yine ABCDEDCB şeklinde gitmiyor mu.Yani 8 kerede bir yapıyor bunu.2010 u 8 e böldüğümüzde geriye 2 kalır..Yani 2008. ci harf B harfidir..Şimdi ABCDEDCB yaptıktan sonra siz neden bi daha C ye gidiyorsunuz ki.Lamba daha A ya uğramadan C ye atıyorsunuz.Lamba 2009. kez A ya gelir,2010. kezde B ye.Sizi burada yanıltan E den sonra geriye alacağınıza B den sonra geriye doğru alıyorsunuz..Yada daha geniş şöyle anlatim
    A B C D E D C B A B C D E D C B A B
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

8 de 1 tekrarladığına göre geriye 2 tane kalıyor ve 2009. cu A,2010. cuda B oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 11 Nisan 2010; 14:09:59 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.