Şimdi Ara

YIĞINSALIN NASIL OLACAĞINI GÖRMEMEK İÇİN KÖR OLMAK GEREKİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın sınav sonucumuz açıklanacak bende sonuçlar açıklanmadan sınav yığınsalı hakkında düşüncelerimi açacağım son konuyla belirtmek istedim

İlk 50k için kusura bakmayın ama kel in haklı olduğu yerler var ilk 50k için ayt matematik lys 2017 kadar eleyici değildi bu skaladaki öğrenciler zaten konuya hakim öğrenciler zamanında bol olması boş bıraktıkları sorulara tekrar bakmalarına hatta doğru yapmalarına sebep oldu bu yüzden ilk 50k için netlerin birbirine yakın dolayısıyla yığılmanın Yüksel olacağını düşünüyorum

50k-100k skalasındaki öğrencileri ayt mat ve fizik zorladı ve eleyici oldu biyoloji ve kimya yapılabilirdi zaten 2012 de de aynısı oldu o sınavda ilk 50k için zor değildi ben girdim ilk sıralarda aşırı yığılma olmuştu fakat 50-100k arasında sıralamalar 2016 dan iyi geldi bunu sınavla yığınsala bakarak anlayabilirsiniz örneğin benim sınavla 2012 82k sınavla 2016 84k bunun gibi ilk sıralarda ise 2010 dan bir kaç tık iyi geldiğini görebilirsiniz

100k sonrasında ise durum şöyle sayısal öğrenciler ayt toplam netiniz 20 den az ise bu sıralarda sizi tmler geçecek ve sıralamalar beklediğinizden kötü gelebilecek ama tercih zamanı yüzünüz gülecektir telaşa gerek yok

Son olarak sınavın hepimiz için hayırlısı neyse o şekilde sonuçlanmasını diliyorum sizleri seviyorum arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• reis 90-120k arasi paklar bizi 90-120k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne düşünüyorsun?

• Lars .Ulrich. kullanıcısına yanıt
    Gelecek hocam

• koznak2616 kullanıcısına yanıt
    Ben analizi biraktim sonucu bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yıgılma 25k içi olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az kaldı zaten

• Serhtt44 S kullanıcısına yanıt
    Olabilir ama ilk sıralarda bi yığılma bekliyorum

• koznak2616 kullanıcısına yanıt
    2017 99k
    2016 104k
    2015 80k
    2014 84k
    2013 81k
    2012 99k
    2011 124k

Hocam dediğiniz doğruysa çok çok sevinirim ya. 105k dan kötü gelmesin yeterli.
  • ilk 5k içi yığılma olur.5k-25k aralığı yığılma azalır.Sonrası için yığılma artmaya başlar yeniden
  • nevergiveup18 kullanıcısına yanıt
    Sana 90-100k diyorum hocam zaten

• Hocam işte ben tam o bıçak sırtı olan aralığı istiyorum. 100k istiyorum. Ne gelecek göreceğiz artık. Bence bugün değil tercihlerde göreceğiz.

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.