|
Yıl sonuna kadar 1 milyar kişi 5G'ye bağlanacak
-
-
Biz 5.5G'yi bekliyoruz
-
6G de olabilir. Çin'de 6G çalışmaları başlamış.
-
he he
-
herşeyi geriden takip ediyoruz. biz 5.5g kullanıcaz.
-
Estonya Romanya Umman Letonya ve Tayland gibi ülkeler bile kullanıyor ama ''dünyanın kıskandığı güç'' kullanmıyor. Hala 4g nin ulaşmadığı, ulaşsa bile sağlıklı hizmetin verilmediği yer inanılmaz fazla. Eskişehir'de yaşıyorum. Çarşıda merkezi yerlerde bir kafeye oturunca alışkanlık oldu speedtesti açıyorum daha 20 mbps üstü çok nadir alıyorum. Genelde gördüğüm hız 10-15 mbps arası. Tam anlamıyla utanç verici bir durum bu ülke için
-
biz daha cok bekleriz 5g yi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu doviz kuruyla 5g falan hayal bosuna beklemeyin. Gelecek olsa coktan secim icin sovunu hazirlamislardi.
-
Türkiye operatörleri (Vodafone hariç) önce bir sınırsız tarife sunsunlar da.
-
3g resimdeki tarihten 8 yıl sonra 2009'da geçilmiş, 4g resimdeki tarihten 7 yıl sonra 2016'da geçilmiş. 5g'yi az çok siz tahmin edersiniz.
-
Vodafone kullanıyorsanız yapacak bir şey yok. Adamların elindeki frekans bantları o kapasitede o hızı verebiliyor.
-
Bizim operatörlerde düzgün sınırsız verecek altyapı yok. Bu ekonomide bunun kurulması da mümkün değil, bu baz istasyonu istemeyen kafa ile de olması mümkün değil. Anca taygın bir 5G kurulumu ile bu mümkün olabilir ama, kurulum maddi manevi olarak sıkıntılı...
-
İtalyada heryerde 5g aktif durumda
Benim tarifem
- sınırsız internet
- sınırsız dakika
- sınırsız mesaj
- Türkiye'ye 300 dakika
- Avrupa dışı ülkelerde 15 giga internet
- operatör aramalarında öne geçme avantajı
15.99€
Hangi operatör
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabi efendim
-
Yoğunluk olmayan saatlerde vodafone'da 70 mbps hız alırken, yoğunluk olduğu saatlerde hızın 10 mbps civarına düşmesi kesinlikle band ile alakası olmayan bir şey. Her şeyi bandlara atmak bence mantıksız. Bunun sebepleri vodafone'un kaldıramayacağı yükü yüklenmeye çalışması ayrıca baz istasyonlarının fiber değil de linkler aracılığı ile beslenmesi. Bazen öyle oluyor ki baz istasyonun kurulduğu yerde hiç apartman olmuyor ancak 5-6 sene içinde bölge evlerle doluyor bu sefer linkler sağlıklı çalışmıyor hızlar düşüyor, bu durumda ya linklerin konumu değişecek yada fiber bağlanacak.
-
Kota diye bir rezalet varken 5G olmuş 3G olmuş pek fark etmez.
-
biz 9.5G geçmeyi düşünüyoruz
-
sinirsiz kotasiz internet şuan düzgün olarak verecek firma yok vodafone bile düzgün olarak veremedi
turkcell de turk telekomda istese verir. islerine geiyor nasil olsa yolunacak kaz cok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Estonya Romanya Umman Letonya ve Tayland gibi ülkeler bile kullanıyor ama ''dünyanın kıskandığı güç'' kullanmıyor. Hala 4g nin ulaşmadığı, ulaşsa bile sağlıklı hizmetin verilmediği yer inanılmaz fazla. Eskişehir'de yaşıyorum. Çarşıda merkezi yerlerde bir kafeye oturunca alışkanlık oldu speedtesti açıyorum daha 20 mbps üstü çok nadir alıyorum. Genelde gördüğüm hız 10-15 mbps arası. Tam anlamıyla utanç verici bir durum bu ülke için
|
Bu doviz kuruyla 5g falan hayal bosuna beklemeyin. Gelecek olsa coktan secim icin sovunu hazirlamislardi.
|
Kota diye bir rezalet varken 5G olmuş 3G olmuş pek fark etmez. |
Biz 5.5G'yi bekliyoruz
|
Türkiye operatörleri (Vodafone hariç) önce bir sınırsız tarife sunsunlar da. |
İtalyada heryerde 5g aktif durumda
Benim tarifem - sınırsız internet - sınırsız dakika - sınırsız mesaj - Türkiye'ye 300 dakika - Avrupa dışı ülkelerde 15 giga internet - operatör aramalarında öne geçme avantajı 15.99€ |
Benzer içerikler
- telegram premium ücretsiz
- twitter mavi tik ücreti
- müzik indir
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- instagram hikaye süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X