Şimdi Ara

YİNE NE VARSA DAĞITICAM 4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SithMASTER

quote:

Orjinalden alıntı: T0RNAD0

wayy be bir hero topici bir günde ne kadar hit aldı

Forumda yeni başlayan/başlamayan herkes parasızlıktan kırıp geçirio. Bazılarının pot parası bile yok. Bazıları lvl 40 olmuş hala cıplak dolaşıo. Bazılarıysa sadece zevk için bu topice girmiş. ( Ben )

bEN kEndım su an 26 lvl'im ve kastıgımdan beri hiç üşenmeden yerdekı ıvır zıvırı topluyorum.şu an 600 k param + 2 tane petim var bazıları için bu para önemsiz ama benım sartlarımda gayet ii bi para ( benim şart derken hiç gb ve sb düşmemiş olmaması bu lvle kdr) Sadece benmı yapıorum bunu sız yapamazmısınız

• arkadaşlar büyük ihtimal bu cumartesi dağıtım olabilir. öğlen vakti . kendinizi ona göre ayarlayın . sonradan pişman olmayın gelemedim diye. bazı arkadaşlar ft sormuş maalesef 1 tane vardı blade onuda sattım case açtım bütün paraya. iyi şeyler çıktı denilebilir zaten çıkanlarıda dağıtacam.
  • herkes yarına hazır mı .
    son kez ikaz ediyorum item istiyenler oyundaki karekter adını buraya yazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

ft kitapları lazımsa armor(male dışında) çoğu var bende verebilirim. isteyene bedava, npc ediyorum, çok geliyor. fazla bi para etmiyor ama beleş işte belki isteyen olur.

ayrıca elimde 1000 civarı chestnuts var, at yemi , siyah at için ideal. at üstünde kasan varsa vereyim.

Chestnut u bearda kullanabiliyor digerlerini denemedim ama azure wolf ve bear icin kullanilabilir ;))
  • Kardeşim beni sakın unutma ilk ben mesaj yazmıştım he yarın 1-2 gibi girebilirim benim itemleri ayır.

Aranelx nickim.
  • hazırım ben SaphiraTR ile gelecem saat kaç gibi dağıtıcaksın
  • @IQueenI =Chestnut u bearda kullanabiliyor digerlerini denemedim ama azure wolf ve bear icin kullanilabilir ;))

nasıl ya
  • Yarın ÖĞLEN gibi nerde toplanacaz?(Nick; KaDap)
  • ben kurduma cornflakes yediriom chestnut yaramıo
  • OldStyle !
  • arkadşalar bana gelen pm lerden dolayı herkesi düşünerek pazar günü dağıtıma başlıyoz. saati yarın yazıcam buraya .
  • baba yeticekmi arkadaslara kac kasa var yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yok1Yok2Yok3

@IQueenI =Chestnut u bearda kullanabiliyor digerlerini denemedim ama azure wolf ve bear icin kullanilabilir ;))

nasıl ya

Ayılar ve bazı kurtlar hepçil (yani hem heterotrof hem otorotrof ) sınıfına girerler.Oyunda da bu göz önünde bulundurulmuş.Yani ayılar ve kurtlar hem et hem ot yiyolar.
  • ARKADAŞLAR İTEM ALMAK İSTEYENLER SİZLEREDİR LAFIM. YILLARCA HERODA KASTINIZ.ÖLDÜRÜLDÜNÜZ. PARANIZ OLMADIĞI İÇİN İTEM ALAMADINIZ. İTEMLERİNİZİ YAKTINIZ . AMA ARTIK SİZDE HERODA SÖZ SAHİBİ OLACAKSINIZ. ( bu ne len GORA daki bi sahne gibi oldu ).

TARİH : 27 MAYIS PAZAR
    SAAT : 11:00
    SERVER : DRAGON 3
    MEKAN : DRAGON CASTLE
    YER : LORD SAGUN

DUYAN DUYMAYANA SÖYLESİN. HEPİNİZE İYİ OYUNLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 26 Mayıs 2007; 10:52:15 >
  • Ah salak kafam cumartesi aklımda kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 26 Mayıs 2007; 13:19:18 >
  • Banada item yardımında bulunurmusunuz?
  • Ok saat kurucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: memories26

Banada item yardımında bulunurmusunuz?

karekter ismini yaz buraya ve söylediğim gün ve saatte orda ol
  • Lord Sagun nerdeydi.?(NİCK; KaDap)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cfd7a

Lord Sagun nerdeydi.?(NİCK; KaDap)

lan yeğenim nasıl bir soru bu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.