Şimdi Ara

yivsiz tüfek önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yivsiz tüfek alımı için belgemi bugün aldım. Avcılık yapmayacağım. Arada pikniğe gittiğimizde şişe diker atış yaparım diye düşünüyorum.
    Yerli marka tüfek almak istemiyorum. Torunumun torunu aile yadigarı diyebileceği cinsten birşey istiyorum.
    Yarı otomatik olsun istiyorum 7+1 kapasitesinden dolayı. Birde omuzdan destek almadan bel hizasından atış yapılabilsin diyorum. Bu özelliğiyle pompalı mı yoksa yarı otomatik mi iyi olur ?

Baretta, Benelli yada winchester markalarından düşünüyorum ama çok fazla da pahalı olmasın. Bütçe 5000 TL civarı ama daha yukarı da çıkılabilir. Yılda belki bir iki defa kullanılacağını da düşünerek çok fazla para bağlamak istemiyorum açıkcası.
    Bu konuda siz üstadların yardımını bekliyorum.

• Hatsan Süpreme Max
    birde Huğlu nitro beast modellerini bi inceleyin ve kararınızı kendiniz verin
    Yerliler Artık Dünyaya Meydan okuyorlar
    Yerli demek Kötü demek değil
    veya
    Yabancı marka demek Kalite demek değil
    Mühim olan Kaliteli ürünü ucuza Alıp Çooooook uzun yıllar kullanmak
    :)) saygılarımla acizane......
    Yukarıda Bahsettiğim ürünler ÇOK İYİLER...Bi inceleyin derim
    Bende alacağım çok araştırdım bu ikisi üzerinde duruyorum...
  • eger yerli marka dusunecek olursaniz armsan dan gerisi yalan...
    aldigim gunden beri(4yili gecti) 3000 den fazla fisek atmisim tik demedi masallah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Av için havalı tüfek önerisi olan varmı ?
  • Hatsan armsan huglu bunlari es gecme , anlattigin gibi kullanacaksan torununa bile kalir merak etme . Ithal tüfek alirsan parana yazik edersin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Numara kundaklı Akus çifte,
    Hedef atışı için 4 numara kundaklı tektüfek veya superpoze alırdım.
    5000 tl yi gözden çıkardıysanız yanında profesyonel bir kinetik otomatiğide hediye olarak alırsınız.
    Salonunuza asarsanız çok güzel dekor olur.
    Sadece torununuza kalmaz birde size dua eder.
    Yukarda yazdığınız markalardan bu paraya sadece söylediğim kundağını alırsınız.
    http://taktiktufek.com/urun/akdas-420-l-esperto-super-poze-av-tufegi
  • Huğlu Nitro Beast aldım. Hala kullanıyorum. Çok memnunum. Şimdi bir adet de ruhsatsız kısa dipik pompalı almayı düşünüyorum. Savunma amaçlı tedbir amaçlı işyerinde bulunduracağım. önereceğiniz marka model var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.